XPConsult

XPConsult
Description:
Hvis du ønsker en samarbejdspartner, som kan agere som din egen it afdeling, vil du have stor glæde af en XPect™ aftale med XPConsult, hvor vi varetager al support, drift og vedligeholdelse af dine it systemer til en fast årlig pris. Vi ønsker ikke situationen, hvor vi skal fakturere vores kunder for at udbedre fejl og problemer. Hos XPConsult ligger det os meget på sinde at være dine loyale rådgivere omkring it og it infrastruktur. Du vil opleve, at vi alle gør vores yderste for at hjælpe dig og dine medarbejdere gennem it junglen. Via vores koncepter skaber vi fælles interesser, således at du undgår de sædvanlige interessekonflikter i forbindelse med et kunde-/leverandør forhold. På denne måde vil du opleve os som proaktive og empatiske i forhold til dine it opgaver. Vi... vil sikre din virksomhed stabil og langsigtet it drift, således at I kan fokusere på jeres egen forretning og egne værdier.
#Named to MSP10 Denmark Award

Each year, the cloudtango awards recognize the most successful MSPs around the world in what has become a global reference due to its independent approach, and in-depth analysis. The selection of XPConsult for the MSP10 Denmark award, confirms its technical excellence, customer focus, and innovation within the industry.

20+ SMB

Services:
Virtualization, Backup & Recovery, Cloud Migration, Cybersecurity, DaaS... and 6 more
Partnerships:
VMware, Citrix, HP, Microsoft, WatchGuard
HQ:
Esbjerg, Denmark

XPConsult Reviews

Write a Review

It er altafgørende for os. Vi bruger it til alt lige fra ordrehåndtering til produktudvikling.
XPConsults argumentation overtalte mig til at vælge cloudløsningen. De kom med en god og grundig forklaring i øjenhøjde. De talte et sprog, vi kan forstå, og de var meget troværdige – og så er de jo lokale. XPConsults løsningstilbud var ikke det billigste vi fik, men der var tænkt på alt. Nogle af de andre løsningstilbud manglede elementer, som vi senere skulle implementere, og så ville det alligevel komme til at koste.

Kim Lauridsen Hansen
Tanaco

Jeg havde brug for en sparringspartner, som kunne tage hånd om vores it.
Hos XPConsult fandt jeg de kompetencer, jeg manglede og den hjælpende hånd jeg havde brug for.
Vi sparer penge og har mere tid.
Vi er rigtig glade for XPectTM Plus aftalen med XPConsult. Det betyder, at vi altid kan ringe og få hjælp hvis vi har brug for det. Men det betyder også, at vi er sikre på, at XPConsult holder øje med vores it, via deres overvågning af vores systemer, firewall og backup.
Vi ringer bare, så bliver der taget hånd om vores problemer.

Leif Hansen
BH Irternational Momsagentur APS

Medarbejderne beklager sig aldrig over vores it.
Selvfølgelig fungerer det. Dumt spørgsmål. Nu du spørger, kan jeg faktisk ikke komme i tanker om en situation, hvor en af medarbejderne har beklaget sig over it. Så for os er velfungerende it lige så naturligt, som at der er vand i havnebassinet.
It til fast pris siden 2005.

Jan Hansen, Administrationschef
Odense Havns

De lover og lover og lover. Og holder det hele 100%.

Christen Kjær
Del-Pin

Når jeg taler med andre virksomheder, hører jeg af og til beklagelser over, at nu er deres it igen nede. Det kan jeg heldigvis ikke genkende. Jeg husker ikke, at vi nogensinde har været uden it i mere end højst et kvarter. Og det var oven i købet i forbindelse med en planlagt opgradering.
Det giver både tryghed og let administration: Vi ved altid, hvad vi har – og til hvilken pris. Det hele er defineret i aftalen med XPConsult. Og så kan jeg godt lide, at XPConsult og jeg selv deler den samme interesse i at it løsningen fungerer.
Det gælder både i samarbejdet med Klaus og med hans folk, at vi kalder en spade for en spade – og løser både store og små udfordringer i en god tone.

Martin Billeschou
Martin Billeschou

More IT Service Providers from Denmark

 • Herning
  IT Relation er et moderne IT firma, hvor medarbejderne fungerer som hverdagens IT superhelte. Vores Servicedesk 24/7 er bemandet med kompetente, fleksible og smilende IT problemknusere døgnet rundt … More
 • Frederiksberg
  ProActive er en it-konsulentvirksomhed, som leverer innovative løsninger og professionel rådgivning inden for kommunikation, proceseffektivisering, vidensdeling og samarbejde. Vi driver … More
 • Odense
  JDM er din moderne it-partner og landsdækkende it-leverandør til erhverv. Better results skabes med JDM som it-partner. Vi understøtter din forretning og digitale transformation med særligt … More
 • Brøndbyvester
  Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter og mobilitet. Sammen med vores kunder arbejder vi målrettet for at få det størst mulige udbytte af de … More
 • Kolding
  Automize blev grundlagt i 2015 med ønsket om at skabe værdi ved at drive digitaliserings- og transformationsrejsen, som alle virksomheder er på i dag. Det gør vi ved at bringe mennesker, … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from XPConsult? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Copenhagen

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×