Sponsored by Site24x7

B4Restore A/S

B4Restore A/S
4.8
Description:
B4Restore A/S blev etableret i 2003 af personer med stærke faglige kompetencer inden for it-arkitektur og it-infrastruktur. Vi har specialiseret os i storage og backup/restore, herunder levering af forskelligartede it-infrastruktur services og komponenter. Vi er en fokuseret virksomhed. Baseret på koncepter om dataklassificering, virtualisering og automatisering ønsker vi at hjælpe vores kunder med at reducere og måske ligefrem eliminere den arbejdsbyrde som traditionelt er forbundet med storage- og backupprocedurer.  Linkedin
16 years in business
TangoDK awards
#Named to Tango10 Denmark MSP Award
B4Restore A/S has been named to Cloudtango’s 2019 annual awards, which recognizes top performing Managed Service Providers. Rankings are based on several KPIs that help identify the best performing MSPs throughout the year. Key performance indicators such as customer satisfaction, growth trends and technical certifications provide the right benchmarks to help build the tango awards. By being named, B4Restore A/S demonstrated a track record of successfully delivering premium Managed IT Services and cloud-based solutions.
Services:
Colocation, IaaS, Data Storage, Virtualization, Backup & Recovery
Partnerships:
IBM
HQ:
Viby, Denmark
Branches: Copenhagen
Website:
www.b4restore.com
Tel:
70 20 75 80 

B4Restore A/S Reviews

Write a Review

Det bliver konstant sværere at sikre, man lever op til alle krav og regler. Derfor er der behov for, at fremtidens it-leverandører og -rådgivere er ISO-certificerede. B4Restore var den første partner, vi krævede ISO-certificering af. Det er fremtidens standard i den finansielle sektor. Det vil vi kræve af alle kritiske it-outsourcingpartnere fremover.

Lars Faber, Driftschef DLR Kredit at DLR Kredit

Vores nye storage- og backupplatform har skåret 50 pct. af vores omkostninger sammenlignet med vores forrige setup. Det skyldes bl.a. B4Restores meget gennemskuelige pay as you go-model, som sikrer, at vi kun betaler af data, vi lagrer.

Lars Vedelø, Head of Hosting at Danske Commodities

BROEN har gennem adskillige år anvendt en lokal TSM installation med en Wizard Storage Portal fra B4Restore til kontrol og opfølgning på den daglige backup. En løsning vi har været rigtig glade for.
Behovet har dog ændret sig i takt med implementering af et virtuelt miljø baseret på VMware, nye database-typer og meget andet. Vi stod overfor, at skulle investere i en række tillægslicenser til løsningen for at være korrekt dækket ind.
Samtidig havde vi et krav om at øge sikkerhedsniveauet for vores backupløsning og få en kopi liggende uden for huset.
Det var oplagt for os at implementere Hybrid Backup Solution®. Hardware og software tilhører B4Restore, men er placeret lokalt hos os. Samtidig har B4Restore det fulde ansvar for driften af vores backupløsning. Når vi implementerer nye it-systemer, skal vi ikke længere bekymre os om, hvorvidt vi er compliant eller ej, når det gælder backuplicenserne. De er inkluderet i aftalen. Og med en reel spejling af det lokale backupmiljø hos B4Restore, slipper vi samtidig for den daglige båndhåndtering. Derudover er det forhøjede sikkerhedsniveau også en fordel, når vi gennemgår den årlige it-revision.

Claus Andersen, It Operation Manager at BROEN

Det er vigtigt at have en kompetencetung partner på et forretningskritisk område som storage. De bedste samarbejdspartnere er dem, man har tillid til, og som altid er loyale. De skal forstå forretningens behov, og de være klar til at hjælpe, når vi har brug for det. Jeg kendte B4Restore
fra tidligere og vidste, at de tilhører den særlige kategori af samarbejdspartnere.

Britta Bech, Group IT Hosting Manager at Solar

Overordnet er vores performance blevet 30 gange hurtigere igennem årene i takt med at vores server- og storageinfrastruktur er moderniseret. Vi kan nå mere på mindre tid. Derfor har vi fjernet en tredjedel af bemandingen og anvender dem til mere strategiske opgaver,
Skarpeste rådgivning til skarpeste priser.
B4Restores løsninger og priser har været skarpest, hver gang vi er gået i udbud, og de har hver gang kunnet levere mest kvalitet for pengene.

Niels Henrik Demant Rasmussen, Funktionsleder, IT Services at Odense Kommune

Med de lidt tungere ting læner vi os generelt op ad B4Restore. Jeg har mange forskellige ting at tage mig til, så jeg kan ikke kende løsningerne helt så grundigt, som deres specialister kan og de er altid til at få fat i, når det brænder på.

Michael Hansen, infrastrukturansvarlig at Wrist Ship Supply

Vi fik en ærlig og pragmatisk gennemgang af forskellene mellem små og store servere, og i det store perspektiv er TCO lavere og sikkerheden væsentlig højere med X6-serverne. Vi har konsolideret vores virtualiserede servere på X6-servere, fordelt på to adresser – hos os og hos B4Restore. Serverne er hver især kun 50 pct. belastet og kan derfor tage over for hinanden. Med failover er vi live 24 timer i døgnet, selvom der måtte opstå problemer med én af serverne.

Rasmus Hougaard Christiansen, Senior Systems Engineer at Danske Commodities

Site24x7

Managed Service Providers near Viby

  • Viby
    Dustin is a leading online based IT-partner with operations in the Nordics and the Netherlands. Providing Managed Services focusing on Data storage, Backup, BaaS, Cloud storage, DR-Services and Green … More
  • M&M Computer Consult A/S blev etableret i 1993 og har igennem alle årene været 100 % ejet og drevet af brødrene: Morten, Anders og Jacob Mortensen. MMCC har 23 års erfaring med opbygning og … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from B4Restore A/S? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Copenhagen

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×