flexCloud

flexCloud
Description:
Managed Service provider from Prague, CZ.
Services:
Backup & Recovery, Data Storage, Virtualization, DaaS
Partnerships:
Citrix, IBM, Microsoft
HQ:
Prague, Czechia

flexCloud Reviews

Write a Review

Jako prodejce kotlů konzultujeme přímo v domácnostech a potřebujeme přesné údaje. Díky flexCloudu se dostaneme k aktuálním datům a programům z jakéhokoliv místa v republice. flexCloud nám umožnil efektivní komunikaci se zákazníkem i uvnitř firmy a urychlil zpracování zakázek.

Ing. Dana Nečáskova, obchodní ředitelka
Brilon a.s.

V naší praxi shromažďujeme a spravujeme nemalé množství dat, včetně citlivých údajů subjektů. Tato data musí být uložena, disponována a zabezpečena v souladu s právním řádem ČR. Všechny tyto podmínky splňují služby, které nám poskytuje flexCloud.

Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor
Exekutorský úřad Praha 7

V branži manažerských služeb je naším mottem kvalitně vykonaná práce, bezchybné služby a důsledná profesionalita. Proto využíváme flexCloud, který nám umožňuje naplňovat náš cíl.
Případová studie Alphaduct a.s.

Ing. Miroslav Havel, výkonný ředitel
Alphaduct a.s.

Naše firma podniká v několik státech a nemá to vliv na rychlost nebo průběh zpracování zakázky, protože díky flexCloudu je sdílení dat bleskovou záležitostí.

Ing. Petr Lhotka, managing Director
Eurotec group

Naše klientela u nás hledá odpočinek a zábavu a nestojí o technické komplikace. Proto využíváme flexCloud, který nám zajišťuje bezporuchový chod portálu golfcut.cz a dalších nástrojů potřebných pro naši práci.

Věra Fulínová, Managing Director
Resort Meda s.r.o.

Jako vědce v oboru úzce spojeném s ekologií nás zaujala environmentální šetrnost IT řešení, které nabízí flexCloud. Navíc pracujeme s velkými objemy technických dat a jejich sdílením nám právě tato technologie umožňuje.

Grischa Káhlen, Chief executive officer
Millenium Technologies

Naše agentura řeší široké spektrum aktivit, včetně prezentace České republiky jako kvalitní turistické desti nace, všestranného rozvoje cestovního ruchu a jeho informační podpory. To se nám daří také díky vícenásobnému hosti ngu našich portálů na flexCloud.

Ing. Jan Špilar, ředitel odboru finance a facility management
Agentura CzechTourism

Managed Service Providers near Prague

  • Prague
    The ICZ Group is an important IT provider and system integrator it offers a wide range of services reaching from consultancy, through the supply of information systems, to the complete acceptance of … More
  • Since its start in 1997, the company Artex has dedicated itself to fulfilling the vision: To enable small and medium enterprises or non-profit organizations to fully concentrate on their business … More
  • Prague
    IXPERTA has been operating in the information and communications technology market for over 25 years. Our teams include more than 250 experts. We connect the worlds of corporate communications, … More
  • KPCS CZ, s.r.o. is a leading Czech company specializing in the deployment, management and information technology support, primarily focusing on Microsoft products. With consistently high standard of … More
  • We own and operate one of the largest fiber-optic networks in the world. As part of the TeliaSonera group, we provide network infrastructure and services to more than 1000 customers in 80 … More
Are you from flexCloud? Edit your profile

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.