Sponsored by PAESSLER, PRTG Network monitor

Datacompagniet

Datacompagniet
4.8
Description:
datacompagniet har mere end 20 års erfaring som infrastruktur-leverandør med fokus på salg af it-service og -support, hardware, software, licenser og netværk til SMV'er i Danmark, Norge og Sverige.
Vi leverer både produkter, løsninger og service såvel som relevant rådgivning til vores kunder. Vi er specialister i cloud-løsninger og it-sikkerhed, så jeres data er sikret uden at gå på kompromis med brugervenligheden.  Linkedin
MarketScope: Midmarket
TangoDK awards
#Named to Tango10 Denmark MSP Award
Datacompagniet has been named to Cloudtango’s 2019 annual awards, which recognizes top performing Managed Service Providers. Rankings are based on several KPIs that help identify the best performing MSPs throughout the year. Key performance indicators such as customer satisfaction, growth trends and technical certifications provide the right benchmarks to help build the tango awards. By being named, Datacompagniet demonstrated a track record of successfully delivering premium Managed IT Services and cloud-based solutions.
Services:
Azure, Backup & Recovery, Connectivity, Cybersecurity... and 9 more
Partnerships:
Citrix, Lenovo, Microsoft, Splunk... and 1 more
HQ:
Copenhagen, Denmark
Website:
datacompagniet.dk
Tel:
70 23 05 05

Datacompagniet Reviews

Write a Review

At sikre sig mod uautoriseret adgang, er en af de primære overvejelser, når man etablerer eller opgraderer sit trådløse netværk. Vi har derfor haft en kompetent sparring med datacompagniet om vores valg af både datakryptering, brugergodkendelse og øvrige kontrolsystemer, som beskytter de bærbare computere og de øvrige forskellige devices på netværket.

Johnny Kjøller, IT-ansvarlig at Valtech

Som en non-profit organisation bruger vi alle vores midler på at støtte kampen mod hiv og aids, og vi har derfor ikke opbygget en dyr og kompetent IT-afdeling. Vi har derimod et solidt samarbejde med udvalgte IT-leverandører, som donerer hardware, software og IT-rådgivning, når vi har behov for det. Datacompagniet har bidraget med en afgørende IT-projektledelse og styret os uden om alle de tekniske faldgruber, så vi administrativt reelt ikke har mærket noget til integrationsprocessen.

Pia Torpe, projektleder at Aids-Fondet

Det Danske Kulturinstitut har ikke en egen IT-funktion til at drive og vedligeholde infrastrukturen. Vi havde derfor brug for adgang til de rigtige kompetencer. Efter rådgivning af Datacompagniet, valgte vi en service- og supportløsning med fast besøgsinterval, overvågning og statusrapportering. I dag er alle vores systemer altid opdaterede og velkørende.

Merete Agger, IT-koordinator at Det Danske Kulturinstitut

En god IT-partner forventer vi holder os kørende ved at have det fulde overblik over vores ITinfrastruktur, og som kender nok til vores systemer til at løse de specifikke udfordringer, vi ind imellem står med. Det gør Datacompagniet. Det giver tryghed at vide, at en kvalificeret IT-partner tager ansvar for at overvåge og vedligeholde det arbejdsgrundlag, som vi er afhængige af fungerer 100 % – det gælder naturligvis, om vi er her på kontoret eller vi er på farten og skal have adgang til vores filer og emails.

Birgitte Carlsen, konsulent at Lokale- og Anlægsfonden

Løsningen fra Cirque lever op til alle datacompagniets anbefalinger, og i dag mærker vi for alvor fordelene af at have brudt grænserne mellem fastnettelefoni, mobiltelefoni og internet ned. Vi kan nu samarbejde på en mere fleksibel og effektiv måde, når kunderne hurtigt får korrekt respons og klare svar – uanset om vi tager samtalen på kontoret eller på farten.

Michael Estø, adm. direktør at Roto Smeets

Melitek har ikke en selvstændig IT-funktion, og vi har derfor valgt at placere det fulde ansvar for vores infrastruktur hos professionelle IT-folk. datacompagniet udviser konsekvent interesse for vores drift, og vi oplever dem som dybt involverede i at skabe et sikkert forretningsgrundlag for os. Det giver os ro til at fokusere på kerneforretningen, når vi ved, at alle systemer altid er opdaterede, og at hardwaren er velfungerende. Vi kan samtidig lægge et nøjagtigt servicebudget for hver måned året igennem, fordi vi kender de specifikke udgifter.

Jesper Laursen, direktør at Melitek A/S

Kast jer bare ud i at etablere et trådløst netværk, der dækker hele skolens område. Vi holder IT-statusmøder med ro i sindet, for vi hører typisk kun fra brugerne, når netforbindelsen ikke fungerer som forventet, og det sker uhyre sjældent i dag. I stedet for at rette fejl, kan vi fokusere på at udvikle netværket og løbende give sikker adgang til flere online services i takt med at de efterspørges.

Mikhail Ivanov, systemadministrator at Ingrid Jespersens Gymnasieskole

Managed Services and Hosting Summit Europe

More IT Service Providers from Denmark

 • Glostrup
  Avanceret fiberbaseret it-infrastruktur - Internet, MPLS, Co-location og Cloud Nianet er Danmarks Erhvervsfibernet. Vi var med fra starten, da man … More
 • B4Restore A/S blev etableret i 2003 af personer med stærke faglige kompetencer inden for it-arkitektur og it-infrastruktur. Vi har specialiseret os i … More
 • Odense
  Vi er eksperter i Microsoft-baseret it-infrastruktur med særligt fokus på hosting/cloud, netværk og Universal Communications. Eksperter, fordi vi alle … More
 • Aalborg
  Vi tager kontrol over din IT og sørger for, at du bevarer kontrollen over din forretning.
  I Netic sigter vi mod kontrol, for at kunne sikre at din … More
 • Taastrup
  With more than 25 years of experience in the IT & hosting industry, Rackhosting.com has the infrastructure and competent staff to deliver reliable and … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Managed Service Providers near Copenhagen
Are you from Datacompagniet? Edit your profile or upgrade to tangoPlus

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×