Axians Sverige

Axians Sverige
Description:
Vi på Axians är fullkomligt övertygade om att medarbetare som trivs och gillar att gå till jobbet gör en bra insats vilket går hand i hand med visionen om att skapa ICT-branschens mest nöjda kunder. I Sverige och Danmark så består vår verksamhet av över 450 medarbetare och som en del av en koncern med 8000 medarbetare i 15 länder så är Axians en av de stora internationella aktörerna inom Information Communication Technology (ICT). Tillsammans skapar detta nätverk förutsättningar för ICT-proffs som vill utvecklas och vara med och påverka med IT- och kommunikationslösningar som förenklar och effektiviserar våra kunders vardag.

25+ LE

Services:
Colocation, IT Consulting, Data Storage, Backup & Recovery, Networking & Wi-Fi... and 11 more
Partnerships:
Microsoft, VMware, EMC², IBM, Citrix, +9 […]
HQ:
Göteborg, Sweden
Branches: Limhamn and 3 more
Website:
Tel:
08 672 50 00

Axians Sverige Reviews

Write a Review

Vår verksamhet kräver att vi har en samarbetspartner som förstår branschen vi verkar inom och jobbar proaktivt med förbättringsfrågor. Axians har mycket kompetenta medarbetare och vilken fråga jag än har så får jag bra svar. Jag känner en stor trygghet tillsammans med Axians och uppskattar bredden i deras erbjudande.
Med hjälp av Axians så har vi en stabil drift med mycket hög tillgänglighet och upptid på våra system. Vi har ambitionen att utveckla vår IT-plattform och ta Acreo vidare. Axians stora erfarenhet inom bland annat molntjänster och hybrid IT gör att jag ser positivt på vårt framtida samarbete.

Ulf Gisslander, IT-chef
Acreo

Vi är mycket nöjda med vår IT-leverans. Genom Axians har vi en säker och stabil drift som är utan komplikationer. Genom Axians har vi även en utmanande och bra partner i vår fortsatta utveckling av Nationalmuseums IT.

Mats Svensson, IT-ansvarig
Nationalmuseum

Vi ligger långt fram när det gäller att köpa IT som tjänst. Qbranch ansvarar för vår IT-drift och är min förlängda arm och IT-stöd mot Hemsös alla medarbetare. Det gör så att jag kan agera på ett högre plan som IT-ansvarig där jag inte behöver detaljkompetens om alla lösningar utan kan fokusera på utveckling av vår IT.

Annika Froman Ekbom, it-chef
Hemsö

Managed Service Providers near Göteborg

 • Göteborg
  Vi har varit verksamma i över 50 år och har lång erfarenhet som utvecklats inom Industri-Matematik med unik kompetens inom IT-drift, system, plattformar, applikationer, integration och säkerhet. … More
 • Göteborg
  Visst är det tråkigt när IT upplevs som krångligt, tidskrävande och problem uppstår i tid och otid? Låt oss hjälpa er att reda ut IT-problemen en gång för alla! Coegi är nämligen Vä… More
 • Västra Frölunda
  It-lösningar som tar er in I framtiden. Edge bistår er med design, installation, projektering, driftssättning, driftsstöd och support av lösningar för unified communications. More
 • Det är kärnvärden som genomsyrar allt vi gör och anledningen till varför våra kunder väljer att arbeta tillsammans med oss, år efter år.
  Våra medarbetare är erfarna experter inom … More
 • As IT infrastructure specialists, we ensure that your organization’s digital mobility, security, and IT performance meet the changing demands of your industry. Our commitment to quality and … More

View Map of MSPs near Stockholm

Are you from Axians Sverige? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Stockholm

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×