Sponsored by Site24x7

Candidator

Candidator
4.8
Description:
Candidator är ett framgångsrikt IT-företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden under devisen ”Make IT simple”.
Vår strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.
 Linkedin
22 years in business
TangoSE awards
#Named to Tango10 Sweden MSP Award
Candidator has been named to Cloudtango’s 2019 annual awards, which recognizes top performing Managed Service Providers. Rankings are based on several KPIs that help identify the best performing MSPs throughout the year. Key performance indicators such as customer satisfaction, growth trends and technical certifications provide the right benchmarks to help build the tango awards. By being named, Candidator demonstrated a track record of successfully delivering premium Managed IT Services and cloud-based solutions.
Services:
VoIP, UCaaS, Email Security, SharePoint, IT Consulting... and 9 more
Partnerships:
Citrix, Microsoft, Symantec, Cisco, VMware
HQ:
Alingsås, Sweden
Branches: Oslo and 6 more
Website:
Tel:
322 671 000 

Candidator Reviews

Write a Review

Candidator har under en tidsperiod av 6 månader på ett föredömligt sätt migrerat hela vår driftmiljö till en modern hostad servermiljö i Alingsås. I hostingtjänsten ingår numera drift av ett hundratal applikationer till ett 20 tal siter i Europa och inklusive drygt 400 användare. Vi är väldigt nöjd med denna lösning och vi är positivt inställda till Candidators engagemang och professionalitet, både vid implementering och drift.

Mårten Larsson, CIO at Hultafors Group AB

Vi är nöjda med utfallet av vårt samarbete. Vi har idag en rationell, säker och kostnadseffektiv IT-lösning som vi är mycket nöjda med.

Jan Larsson, VD at S-Invest Trading AB

Candidator är vår IT-partner sedan många år. Vårt förhållande har utvecklats från att köpa lokal support av vår IT-miljö till att idag köpa all IT-drift och telefoni som tjänst. En för oss passande affärsmodell i kombination med mycket bra service och kvalité gör att vi är en mycket nöjd kund.

Teea Lehtinen, VD at Loipart

Då Öhlins Racing AB vuxit kraftigt de senaste 5 åren och dessutom nu finns representerade med egna dotterbolag i Thailand, USA och Tyskland har vi sett över vår IT-drift & telefoni och valt mellan en kraftigt förstärkt intern IT funktion eller en totalt outsourcad miljö. När vi under den översynen kom i kontakt med Candidator och förstod deras verksamhet och kvaliteter blev valet relativt enkelt och vi valde alltså att teckna avtal om en total outsourcing av dessa tjänster.

Henrik Johanson, Senior VP at Öhlins Racing AB

Candidator är ett engagerat företag i både stora och små frågor, vilket leder till ett himla bra samarbete.

Leif Åkerblad, VD at Estrad Alingsås

Candidator är vår samarbetspartner för molntjänster. Tillsammans har vi flyttat flera av våra lokala lösningar över till publika moln på ett sömlös sätt. De har jobbat proaktivt och tätt ihop med våra tredjepartsutvecklare och varit en bra resurs och stödpelare i drift- och molnsatsningen. DiBK upplever Candidator som lyhörda för våra önskemål och som en mycket flexibel samarbetspartner.

Eirik Wulff, rådgivare IKT at Direktoratet for byggkvalitet

Tillsammans med Candidator har vi skräddarsytt lösningar som är anpassade efter våra behov idag och i framtiden. Förvissade om att vår IT och telefoni alltid fungerar kan vi fokusera på vår kärnverksamhet.

Fredrik Karlsson, Vice VD at Serneke

Site24x7

Managed Service Providers near Alingsås

 • Göteborg
  Vi på Axians är fullkomligt övertygade om att medarbetare som trivs och gillar att gå till jobbet gör en bra insats vilket går hand i hand med visionen om att skapa ICT-branschens mest nöjda … More
 • Göteborg
  Vi har varit verksamma i över 50 år och har lång erfarenhet som utvecklats inom Industri-Matematik med unik kompetens inom IT-drift, system, plattformar, applikationer, integration och säkerhet. … More
 • Kungälv
  Ilait is a global cloud computing and hosting wholesaler providing services exclusively to partners. Ilait was founded in 2006 in response to the market’s increasing demand for cloud computing and … More
 • Göteborg
  Sigma Group består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar vi vårt tekniska kunnande, vår … More
 • As IT infrastructure specialists, we ensure that your organization’s digital mobility, security, and IT performance meet the changing demands of your industry. Our commitment to quality and … More

View Map of MSPs near Stockholm

Are you from Candidator? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Stockholm

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×