Sponsored by Site24x7

JSC it-partner AB

JSC it-partner AB
4.7
Description:
En IT-partner att lita på
JSC är en IT-partner med stort fokus på våra grundvärderingar - kunskap, ärlighet och långsiktighet. Vår drivkraft är att göra våra kunder mer konkurrenskraftiga och mer lönsamma med rätt IT-stöd.
 Linkedin
20 years in business
TangoSE awards
#Named to Tango10 Sweden MSP Award
JSC it-partner AB has been named to Cloudtango’s 2019 annual awards, which recognizes top performing Managed Service Providers. Rankings are based on several KPIs that help identify the best performing MSPs throughout the year. Key performance indicators such as customer satisfaction, growth trends and technical certifications provide the right benchmarks to help build the tango awards. By being named, JSC it-partner AB demonstrated a track record of successfully delivering premium Managed IT Services and cloud-based solutions.
Services:
Hosted Exchange, IaaS, Application Dev., Backup & Recovery, Data Storage... and 9 more
Partnerships:
Microsoft
HQ:
Nässjö, Sweden
Website:
Tel:
380 55 65 00

JSC it-partner AB Reviews

Write a Review

JSC hjälpte oss att implementera nytt intranät med hjälp av SharePoint Online och detta kommer vara vår basplattform för kommande system. Som t.ex. ledningssystem.
Under mailmigreringen stöttade JSC upp med sin infrastrukturs -kompetens kring Office 365 och såg till att alla e-post konton på OFFECCT blev migrerade till Exchange Online.

Olle Isaksson, Ekonomichef at Offecct

Vi fick en kunnig partner i ryggen, som kan så väldigt mycket mer inom IT än bara infrastruktur. JSC ser alltid helheten, mjukt och hårt.

Petter Johansson, delägare och ägare at Forma Framtid

Med JSC har vi implementerat en lösning där vi får tillgång till en modern och mobil plattform baserad på Microsoft Office 365. Sen har vi lagt till ett nytt intranät och ett nytt ledningssystem baserat på SharePoint Online. En helt molnbaserad lösning där uppdateringar av programvaror och kapacitet kommer ske helt automatiskt.
Att det klickar på det personliga planet är minst lika viktigt som att kompetens och pris är rätt. JSC har ett gott gäng, som vågar vara ärliga och säga vad de tycker. Det är högt i tak på våra möten och vi blandar det allvarliga med många skratt. Vi förstår varandra väldigt bra helt enkelt.

Thony Kihlström, IT-chef at Rörvik Timber

JSC har väldigt fin känsla för vad som är viktigast, alltid rätt sak i rätt ordning.

Peter Björnfors at Trivselhus

När säsongen drar i gång under hösten kan vi ha 3-400 kundförfrågningar via mail efter en helg, vid sidan av alla order. Vi skulle aldrig ha en chans att hantera det i ett vanligt mailsystem.

Johan Palmqvist, IT-ansvarig at Pölder Sport

Vi hade möjlighet att återanvända tidigare investeringar av hårdvara, vilket var väldigt bra. I den nya lösningen har vi fokuserat på våra kunder genom att göra oss mer tillgängliga. Vi har nu bättre verktyg i vår nya lösning för att underlätta i vår vardag. Den nya lösningen är dessutom skräddarsydd för att passa vår verksamhet.

Tommy Grahn, VD at Nevotex AB

Site24x7

More IT Service Providers from Jönköpings län

View Map of MSPs near Stockholm

Are you from JSC it-partner AB? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Stockholm

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×