Sponsored by PAESSLER, PRTG Network monitor

Herke ICT Group

Herke ICT Group
4.7
Description:
Kiest u voor een eigen IT omgeving of is overstappen naar de Cloud de beste oplossing voor uw bedrijf? IT is complex en vraagt om specialistische kennis. Steeds nieuwe ontwikkelingen, als de Cloud, maken het er niet makkelijker op. U verdwaalt in het enorme aanbod van vaak onduidelijke informatie. Het doorgronden van al die informatie kost enorm veel tijd. Kostbare tijd die u beter en liever aan uw bedrijfsactiviteiten besteedt. U zoekt een IT partner die uw business begrijpt en die adviseert hoe u met inzet van IT uw strategische doelen bereikt.  Linkedin
MarketScope: Midmarket
TangoNL awards
#Named to Tango25 Netherlands MSP Award
Herke ICT Group has been named to Cloudtango’s 2019 annual awards, which recognizes top performing Managed Service Providers. Rankings are based on several KPIs that help identify the best performing MSPs throughout the year. Key performance indicators such as customer satisfaction, growth trends and technical certifications provide the right benchmarks to help build the tango awards. By being named, Herke ICT Group demonstrated a track record of successfully delivering premium Managed IT Services and cloud-based solutions.
Services:
Azure, Backup & Recovery, Colocation, CRM... and 8 more
Partnerships:
HP, Microsoft
HQ:
Alkmaar, Netherlands
Website:
www.herke.nl
Tel:
72 727 1100

Herke ICT Group Reviews

Write a Review

Herke ICT Group beschikt over een professionele Servicedesk. De lijnen zijn kort, de ondersteuning is goed en het aantal issues is nihil. En áls er issues zijn, gaat de terugkoppeling vlot”, vertelt Steven. “Op advies van Herke ICT Group maken wij tevens gebruik van Azure Active Directory: een cloudoplossing waarmee wij toegang tot onze toepassingen beveiligen én vereenvoudigen. Wat wij daarnaast ook als voordeel ervaren is dat Herke ICT Group naast software ook hardware levert. Zo kunnen wij voor al onze IT-zaken terecht bij één IT-partner!

Steven Luyckx, IT-manager at Transsmart

Onze medewerkers werken veel op mobiele devices. De licentiestructuur van Office 365 sluit hier ideaal op aan. In eerste instantie hebben wij Herke ICT Group gevraagd ons te migreren naar Office 365 en een SharePoint omgeving op te zetten. Gaandeweg is besloten ons volledige IT beheer en de aanschaf van hardware bij Herke ICT Group onder te brengen. Gebruikersvragen van onze medewerkers worden nu sneller opgepakt en zo vermijden wij eventuele discussies tussen de verschillende IT partijen.
De contacten met Herke ICT Group zijn goed. Met name de commerciële mensen zijn goed in staat te luisteren naar onze wensen en te schakelen met de eigen organisatie. Ook zij zien het gevaar wanneer je specifiek leunt op kennis van één persoon.

Joost de Boer, financieel directeur at CAV Agrotheek B.V.

Onze uitdaging hebben wij bij verschillende IT leveranciers neergelegd. Tijdens de gesprekken bleek dat alle IT leveranciers wel ‘iets’ bijzonders hadden. Hoe maak je in dat geval nou de juiste keuze? Dat vonden wij lastig. Wij hebben Herke ICT Group via onze interesse in BouwVision goed leren kennen. Zij boden ons als enige een meerwaarde in de gevraagde oplossing, namelijk het installeren van Office 365 op een RDS omgeving en het bieden van ondersteuning bij het opzetten en uitrollen van SharePoint. Daarbij gaven zij ons garantie op de prestaties zonder gebruik te maken van een dure Citrix laag.
Dit alles in combinatie met een juiste mix van een goede relatie en een aantrekkelijke aanbieding maakte de keuze uiteindelijk niet moeilijk.

Gijs Derks, proces coördinator at MVRO

Onze wensen? Een professionele IT partner van grotere omvang met een Servicedesk die adequaat en proactief reageert op onze issues. Maar ook een IT partner die gelijktijdig kan acteren op onze overstap naar Basenet in de Cloud. Naast Herke ICT Group stond onze vraag ook bij een andere IT leverancier uit. De keuze voor Herke ICT Group is met name een financiële afweging en een klik geweest.
Herke ICT Group beheert nu ruim 4 maanden onze IT en daar kijken we met een goed gevoel op terug. De ondersteunende consultant voorzag ons van voldoende informatie en was flexibel. Het contact met de Servicedesk ervaren wij als prettig. Zij pakken issues snel en volgens afspraak op. Mijn collega’s en ik zijn weer snel productief en dat zie ik dan ook als grootste voordeel.

Allard Hanrath, advocaat-partner at Rensen advocaten

Het draait nu als een geoliede machine. Als er nu weer updates, storingen, rare pop-ups, meldingen of andere zaken zijn waar we geen verstand van hebben, dan kunnen we contact opnemen met de medewerkers van de Servicedesk. Zij helpen ons altijd uitstekend. Lukt dit niet op afstand, dan komen zij naar ons kantoor.
Ben je op zoek naar een IT partner met specialistische kennis die een totaaloplossing kan bieden voor je IT omgeving? Denk dan aan Michael Koorn van Herke ICT Group.

Rosie de Weerd at Scherp Advocaten

SmileBack

More IT Service Providers from Netherlands

 • Hengelo
  ICT Company with it’s headquarters in Hengelo, The Netherlands. Previder is a datacenter and cloud specialist with a clear goal: IT and business … More
 • Centric is sinds 2003 Microsoft Gold Certified Partner en vertegenwoordigt hiermee het topniveau van het Microsoft-partnerschap. Met dit partnership kan … More
 • Of het nu gaat om telefonie, internet, systeembeheer of hard- en software: u wilt gewoon dat het werkt. En dat de levering en implementatie van nieuwe … More
 • Amsterdam
  Unica Schutte ICT is een landelijk full-service ICT-dienstverlener die al meer dan 20 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen.… More
 • Utrecht
  Als cloud integrator adviseert, levert én beheert PQR hybride cloudomgevingen. Met haar jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Managed Service Providers near Amsterdam
Are you from Herke ICT Group? Edit your profile or upgrade to tangoPlus

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×