Netflex

Netflex
4.7

Description:
Netflex is een ICT-dienstverlener die sinds 1999 haar klanten ontzorgt met behulp van ICT-oplossingen voor middelgrote- en grote bedrijven.
#Named to TangoNL MSP Award
The Tango Awards are given annually to the top performing MSPs in Cloudtango based on customer approval. Published since 2015, each award category recognizes MSPs across the globe who bring cutting-edge approaches to providing managed services to their customers. The annual Tango Award rankings are based on customer reviews, testimonials and endorsements, with an overall ranking that is uniquely based on actual client experiences. Amongst the providers in consideration, Netflex topped thousands of other service providers and is recognized as one of the top-ranked MSPs in the industry.
Services:
Azure, Backup & Recovery, Colocation, IaaS, IT Consulting, Managed IT, Office 365, Server Hosting... and 4 more
Partnerships:
HP, Microsoft, Veeam, Vmware, Zerto
HQ:
Ridderkerk, Netherlands
Website:
www.netflex.nl

Netflex Reviews

Write a Review
Manuella Harrand-Tittse at Gemeente Rijswijk

We waren diep onder de indruk van hoe snel Netflex de Novell oplossing heeft weten te implementeren. Hierdoor hadden wij meer tijd om de oplossing te optimaliseren en op onze eisen af te stemmen. Zo heeft Netflex ons geholpen de gebruikersinterface helemaal naar wens aan te passen en op onze bestaande systemen aan te laten sluiten.

Gert-Jan Ossevoort at Krimpen aan den IJssel

De vernieuwing van ons netwerk bracht meer werk met zich mee dan wij dachten. We hadden iemand nodig die ruime ervaring had in de vernieuwing die wij toepasten. Netflex bleek voor ons de juiste partij. Meer nog dan dat; er zijn nu meer problemen opgelost, dan dat wij dachten dat we hadden.

Martin Roberti, System Administrator at Grafisch Lyceum Utrecht

Netflex, our GWAVA Premium Partner, was able to shift gears quickly and supply us with a new license right away.

Richard van Valderen, technisch adviseur at Gemeente De Ronde Venen

We waren diep onder de indruk van de Netflex consultants. Ze waren tijdens de implementatie erg benaderbaar. Onze medewerkers konden tijdens het implementatieproces over hun schouders meekijken en hebben daar veel van opgestoken. De trainingssessies hebben ervoor gezorgd dat alle medewerkers de nieuwe technologie met open armen hebben ontvangen.

Roland Holtrop, I&A Coördinator at Gemeente De Fryske Marren

Er liepen nog zoveel verschillende trajecten dat er geen mankracht beschikbaar was. Daarom hebben wij resources bij Netflex aangevraagd.
Bijkomend voordeel was dat deze mensen meer wisten over bepaalde applicaties dan wij! Onze infrastructuur bestaat naast een Windows-besturingssysteem uit bedrijfskritische applicaties. Met behulp van de juiste software tools heeft Netflex voor ons de implementatie, configuratie en virtualisatie geregeld.

Armand Tognetti, ICT Coördinator at Voigt Travel

Aan de server kant zijn weinig meetbare resultaten aan te tonen vanuit het gebruikers oogpunt, wat ons inziens ook meteen het succes van deze implementatie weergeeft. We hadden een heel stabiel platform en dat hebben we nog steeds.
Netflex heeft geen standaard IT oplossing aangedragen, maar heeft samen met ons meegedacht om te komen tot een IT oplossing “op maat”.

View more MSPs near Amsterdam

Microsoft 365 Email Encryption & File Security

Related: Top MSPs in Netherlands

More IT Service Providers from Zuid-Holland

  • Centric is sinds 2003 Microsoft Gold Certified Partner en vertegenwoordigt hiermee het topniveau van het Microsoft-partnerschap. Met dit partnership kan … More
  • Of het nu gaat om telefonie, internet, systeembeheer of hard- en software: u wilt gewoon dat het werkt. En dat de levering en implementatie van nieuwe … More
  • Hendrik-Ido-Ambacht
    Wij zijn de vriendelijkste en meest veelzijdige IT-partner voor onze medewerkers en relaties in het MKB. Wij geven hier vorm aan door onze missie die geë… More
  • Zoetermeer
    Campai ontzorgt haar klanten door het volledige of gedeeltelijke IT beheer uit handen te nemen. Zo stellen wij bedrijven in staat om te focussen op de … More
  • Drechtstad Automatisering levert betaalbare hard- en software en voert een bewust merkenbeleid. Ons merkenbeleid staat garant voor betrouwbare oplossingen … More
Managed Service Providers near Amsterdam
Are you from Netflex? Edit

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×