ITaito

ITaito
Description:
ITaito suunnittelee, toteuttaa ja toimittaa asiakkailleen raskaan sarjan IT-ratkaisuja ja asiantuntijapalveluita. Keskisuurille yritykselle pystymme tarjoamaan ratkaisuja, jotka aiemmin ovat olleet mahdollisia vain miljardiyrityksille. Suurille yrityksille tarjoamme tehokkuutta ja toimivuutta, jotka suurilla palveluntarjoajilla saattavat joskus jauhautua organisaation rattaisiin. Kaikessa, mitä teemme, keskeisiä ominaisuuksia ovat laaja-alainen luotettavuus & korkean tason käytettävyys.

10+ SMB SME

Services:
Data Storage, Azure, Colocation, Private Cloud, Backup & Recovery... and 11 more
Partnerships:
Veeam, VMware, Microsoft, EMC², Juniper, +3 […]
HQ:
Vantaa, Finland
Branches: Jyväskylä

ITaito Reviews

Write a Review

Valitsimme ITaidon aikanaan kokonaisarvioinnin pohjalta, kun vertailimme, mitä mistäkin ja milläkin rahalla saa ja miten tarjottu järjestelmä vastaa tarpeitamme. Nykyään tilaamme heiltä lähes kaikki kompleksisimmat kokonaisuudet, joiden toimittamiseen tarvitaan asiantuntemusta. ITaitoon olemme päätyneet ihmsten takia. Osaavat ihmiset toki aina maksavat, mutta ITaidon hintataso on tässä suhteessa kohdallaan.

Olli Siltanen, Manager, ICT
QPR Software Oy

ITaidon palveluasenne on kohdallaan. Asioista puhutaan suoraan, mikä auttaa löytämään ratkaisut asioihin, joissa tarvitaan parannusta. Vastuuhenkilöt ovat myös tavoitettavissa aina tarvittaessa. Ulkoistuksella oli positiivinen vaikutus niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin – mitattava hyöty näkyy kustannusten pienentymisenä.

Lotta Mäkelä, CFO
Juuranto Group Oy

Tärkeimmät kriteerit ITaitoa valitessamme olivat laaja osaaminen, palvelualttius, luotettavuus ja hinta. Ne pätevät edelleen. Ilman ITaitoa näitä hommia tekisi meillä kaksi tai aika ajoin jopa kolme ihmistä. Mitattavien kriteerien ohella vaikutelmani on ollut se, että ITaito on myös kilpailijoitaan ihmisläheisempi. Osa IT-firmoista näkee vain PC:t ja palvelimet, ei niinkään käyttäjiä niiden takana.

Jouko Väätäinen, IT Specialist
Captol Invest Oy

ITaito on ollut laitetoimittajamme, pääasiassa verkkopuolella, jo yli 10 vuotta. Yhteistyö alkoi verkon tietoturvasta. Nykyään keskeisiä tuotteita ja palveluja ovat mm. varmuuskopiointi, palomuurit ja tietoturvalaitteet.
ITaito on vastannut joustavasti mitä kummallisimpiin tarpeisiimme. Se ei myy tuotteitaan bulkkina, vaan pystyy räätälöimään tarjontaansa asiakkaan mukaan.

Jan Henriksson, IT-päällikkö
Kolster Oy Ab

Olemme todenneet, että isossa talossa ei välttämättä saa hyvää palvelua, jos osuutemme heidän liiketoiminnastaan on nolla-pilkku-jotain. ITaito on meille sopivan kokoinen kumppani – ja mekin ilmeisesti heille. Alun perin haimme ITaidolta asiantuntijuutta, asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisetä, ketteryyttä ja toimintavarmuutta. Myöhemmän yhteistyön aikana on ilmennyt, että kun asiat hoidetaan asiallisesti, myös euroja säästyy.

Jari Malmberg, Tietohallintopäällikkö
Tehy

Managed Service Providers near Vantaa

 • Helsinki
  Tarjoamme asiakkaillemme uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntä… More
 • Helsinki
  No fuss all inclusive IT services made easy. You will get the best service and dedicated professionals for your IT needs. We do coordination, support and development with technologies like Sharepoint,… More
 • Vantaa
  Lapin sairaanhoitopiirissä etulinjaa pyritään tehostamaan etäkäytettävien potilastietojärjestelmien avulla. Meneillään on pilottihanke toimivimman etäyhteysohjelman löytämiseksi. DT-… More
 • Klaukkala
  Edera Partners Oy on innovatiivinen IT-palvelutalo, joka yhdistää ennen näkemättömällä tavalla osaamisen, näkemyksen ja kokemuksen asiakkaiden IT-infrastruktuurin kehittämiseksi ja … More
 • Helsinki
  Telecommunications, ICT and online service company serving 2.3 million consumer, corporate and public administration organisation customers. Managed infrastructure and application services, security … More

View Map of MSPs near Helsinki

Are you from ITaito? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed IT Services in Helsinki

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×