Centero Oy

Centero Oy
Description:
Kun tarvitset pelkän ruuvimeisselin, ei kannata ostaa koko autokorjaamoa. Centero on täsmäosaaja, kun tarvitset tiukkaa asiantuntemusta MSI-paketointiin, sovellusvirtualisointiin tai työasemaympäristön vakiointiin ja järjestelmänhallintaan.
Centero on työskennellyt erilaisten IT-ympäristöjen kanssa vuodesta 2007. Henkilöstöllämme on yhteensä useiden kymmenien vuosien kokemus työasemaympäristöjen hallinnoinnista. Olemme kehittäneet asiakkaidemme IT-ympäristöjä ja auttaneet säästämään työaikaa niin kymmeniä tuhansia koneita sisältävissä työasemaympäristöissä kuin pienemmissäkin kasvuyrityksissä. Hyödynnä monipuolinen kokemuksemme yrityksenne kehitystyössä.

15+ SMB SME upGrowth

Services:
Virtualization, Backup & Recovery, Cloud Migration, Cybersecurity, Data Storage... and 6 more
Partnerships:
Microsoft
HQ:
Jyväskylä, Finland
Website:
Tel:
103 974 200

Centero Oy Reviews

Write a Review

Centero Software Manager on sellainen järjestelmä, että kun se toimii ja kaikki rullaa, niin ei sen olemassaoloa edes huomaa. Se jouhevoittaa työntekoa ja tekee taustalla arvokasta työtä varusohjelmien päivityksessä sekä haavoittumispaikkojen jakelussa. Meidän ympäristössämme Centero Software Manager on toiminut hyvin.
Minulle on jäänyt hyvä kuva Centerosta yrityksenä. Olemme saaneet sellaista palvelua mitä halusimme ja tilasimme. Yhteistyö on varmasti hedelmällistä jatkossakin.

Patrick Juuti, IT System Manager
Kaukokiito

Centero Software Manager säästää todella paljon aikaa. Myös epäilys siitä, että ovatko kaikki päivitykset asentuneet oikein, on jäänyt pois. Voin käyttää omaa työaikaani muihin ICT-asioihin ja -haasteisiin, kun ohjelmistoihin ei tarvitse kiinnittää enää niin paljon huomiota. Onhan tämä todella iso ja helpottava tekijä.
Teknistä tukea on saanut nopeasti. Heille voi soittaa ja saada suomenkielistä sekä asiantuntevaa palvelua. Suomenkielinen asiakaspalvelu ei ole enää nykypäivänä mikään itsestäänselvyys.

Jouni Nukkala
Pirkanmaa

Meillä oli tarve löytää helppo tapa päivittää ohjelmistoja. Centero osasi tuoda parhaiten esille tarjoamansa palvelun.

Tomi Vaajakari
Satapirkan Sähkö Oy

Olin todella tyytyväinen siihen, kuinka Centero auttoi meidät alkuun käyttöönottovaiheessa. Sain apua esimerkiksi siten, että luovutin oman koneeni heille etäkäyttöön, ja he näyttivät minulle siitä suoraan, että mistä se ja se toimii ja kuinka tämä rakennetaan. Se oli todella mallikasta.
Centerolta saa aina tarvittaessa hyvää tukea. Otamme Seremoniamestariin yhteyttä, joka kertoo, kuinka asia voisi olla.

Arto Sirviö
JYP Juniorit

More IT Service Providers from Finland

 • Helsinki
  Ever since Nordcloud was founded in 2011, we've been on quite the adventure! We've served over 200 customers, expanded from our Helsinki base into new countries, and been on a constant quest to bring … More
 • Helsinki
  Tarjoamme asiakkaillemme uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntä… More
 • Espoo
  Onrego on luotettava, taitava ja ketterä digitalisaatioon ja pilvipalveluihin erikoistunut yhtiö. Autamme asiakkaitamme hyötymään pilvipalveluiden ja digitalisaation mahdollisuuksista, konsultointi- … More
 • Vantaa
  ITaito suunnittelee, toteuttaa ja toimittaa asiakkailleen raskaan sarjan IT-ratkaisuja ja asiantuntijapalveluita. Keskisuurille yritykselle pystymme tarjoamaan ratkaisuja, jotka aiemmin ovat olleet … More
 • Helsinki
  Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin … More

View Map of MSPs near Helsinki

Are you from Centero Oy? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Helsinki

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×