Sponsored by Site24x7

VanRoey.be

VanRoey.be
4.9
Description:
Any modern company seeks an ICT company that understands its challenges and can think in its processes: a true partner. A partner with a complete solution: first in class ICT solutions, backed by the necessary certifications and labels.
"Safe"​ is key in our mission: we believe security consists of more than the rollout of infrastructure and software. Security is a comprehensive offer with great attention to usability, support for staff and attention to the demands of the management and staff.
VanRoey.be is part of the Van Roey ICT Group and focuses on Cloud, Security and Mobility.  Linkedin
23 years in business
Tango100 awards
#Named to Tango100 MSP Award
VanRoey.be has been named to Cloudtango’s 2019 annual awards, which recognizes top performing Managed Service Providers. Rankings are based on several KPIs that help identify the best performing MSPs throughout the year. Key performance indicators such as customer satisfaction, growth trends and technical certifications provide the right benchmarks to help build the tango awards. By being named, VanRoey.be demonstrated a track record of successfully delivering premium Managed IT Services and cloud-based solutions.
Services:
Office 365, VoIP, Azure, Backup & Recovery, Application Dev.... and 19 more
Partnerships:
Ruckus, VMware, Veeam, Fortinet, HP... and 3 more
HQ:
Turnhout, Belgium
Branches: Schoten and 2 more
Website:
www.vanroey.be
Tel:
1 447 06 05

VanRoey.be Reviews

Write a Review

Het infomagazine QBis bracht ons in contact met het applications onderdeel van VanRoey.be. Met VanRoey.be hebben we een partner gevonden welke én de kennis heeft over het ERP pakket Microsoft Dynamics én beschikt over een zelfontwikkelde add-on voor elektronisch factureren nl. EDS (Electronic Documents Suite). Deze combinatie vormde de perfecte fit voor J&T Autolease.
Als resultaat hebben we ongelooflijk tijdwinst, werken we efficiënter en de klant heeft onmiddellijk zijn factuur.

Luc Vanderkinderen, Controller at J&T Autolease

VanRoey.be verstond onze problematiek en kwam snel met een aangepaste, professionele oplossing.

Luc Pijpers, ICT System Engineer at Würth Belux

De installatie door VanRoey.be is snel en correct uitgevoerd, zodat wij bijna naadloos de overgang hebben kunnen maken. Bijgevolg was downtime minimaal. Ook de inzet van eigen personeel bleef beperkt. Deze diende enkel ter ondersteuning voor lokale settings. Kortom: het project is binnen zowel afgesproken budget als timing succesvol afgerond. Het eindresultaat is dan ook prima!

Herman Goossens, IT Manager at AZ Turnhout

Al na enkele gesprekken en offertes was het voor ons duidelijk dat VanRoey.be perfect in ons verhaal paste. We hebben gekozen voor het software pakket Odoo. Na een demosessie, die ter plaatse bij VanRoey.be werd georganiseerd, waren we volledig overtuigd.
Wat Odoo betreft was de gebruiksvriendelijkheid en het all-in ‘totaalgegeven’ doorslaggevend om hiervoor te kiezen. Dat het geheel in de cloud werkt is bovendien zeer interessant. We kunnen overal en altijd op onze database inloggen! Dit biedt tal van voordelen.

Ben Van Mechelen, Zaakvoerder at Mon-Tra Sport

Voor strategische IT-ontwikkelingen werkt Mensura samen met goedgekozen externe partners. Het was niet onze bedoeling om zelf tijd en middelen te investeren in de ontwikkeling van deze technologie. We wilden een framework waar we zelf mee aan de slag konden. Na een grondige bevraging van de markt kozen we voor de online tool Appconstructor van VanRoey.be. Daarbij speelde de budgetvriendelijkheid van deze tool een belangrijke rol. We werkten al voor andere projecten samen met VanRoey.be en kennen hen als een betrokken en nabije partner. Persoonlijke contacten, vaste aanspreekpunten en een directe communicatie bieden altijd meerwaarde en zorgen voor vertrouwen.

Freddy Maetens, CIO at Mensura

ScanCloud neemt letterlijk al het werk uit handen. Het was na een paar dagen opgezet en geconfigureerd door VanRoey.be en vereist geen leercurve. In combinatie met de nieuwe Kyocera multifunctionals die de documenten razendsnel kunnen verwerken, hebben we hier een mooie besparing gerealiseerd.

Bert Vranckx at BE-Trans

VanRoey.be voorzag naast de installatie en volledige configuratie ook een uitgebreide training. Bovendien zijn er ook uitgebreide monitoringmogelijkheden voorzien, en hebben we harde garanties op vlak van de reactietijden. Dit soort zekerheden bieden het soort vertrouwen en gemoedsrust waar we naar op zoek waren.

Annelies Kerkhofs, IT Manager at Somedi

Het feit dat VanRoey.be dicht bij ons bedrijf gelegen is en verscheidene printspecialisten bevat is daarom een erg grote troef. We worden dan ook meteen geholpen zodra we met een probleem te kampen hebben – Dat onderhoudscontract maakt dat ze zich het best onderscheiden van de concurrentie!
De onderhandelingen met VanRoey.be verliepen vlot en vooral erg transparant. De prijzen waren eerlijk, het voorstel was duidelijk en van verdoken kosten was geen sprake. We hebben gekozen voor de partner die we het meest vertrouwen. En dat VanRoey.be als reseller ook meteen de service en het onderhoud aanbiedt maakt het geheel eenvoudiger. Zij houden zich bezig met de afhandeling van ieder mogelijk probleem, zodat wij zorgeloos kunnen verderwerken.
Voor de investering in een nieuw printerpark bleken de nieuwetoestellen een schot in de roos. Er wordt dan ook niet alleen geprint, maar dagelijks worden honderden pagina’s gescand en digitaal gearchiveerd. “De geluidsproductie en vooral ook de snelheid van de multifunctionals zijn indrukwekkend. Scannen van een pakket papier gaat in 1 beweging dubbelzijdig, dat is een verademing voor onze werknemers!

Chris Verleye, CEO at Salar

De oplossing die VanRoey.be ons voorschotelde was dan ook een schot in de roos. De interactieve projectoren met bijhorende borden werden – samen met onze werkman – vakkundig geplaatst door VanRoey.be en tijdig opgeleverd. Alle vooraf gemaakte afspraken werden perfect nagekomen.

Dirk Baeyens, directeur at Basisschool den Heuvel

Omdat VanRoey.be met Ruckus Wireless zowel wat de oplossing zelf als wat de prijs betreft het best scoorde, hebben we voor hen gekozen.

Guy De Knaep, IT Manager at Renotec

Het is geruststellend dat ik niet langer de enige ben die het netwerk nakijkt op onregelmatigheden. Ik weet nu dat er een gans team bij VanRoey ook elke waarschuwing van een toestel gezien heeft. Er is een vlotte opvolging van deze meldingen door de helpdesk en er wordt ook actie ondernomen als dit nodig is.
Kortom, ik kan op mijn 2 oren slapen. Ik heb nu meer tijd om business gerelateerde zaken op te nemen.

Walter Marcelis, IT-manager at Indupol

Daar VanRoey.be reeds jarenlang onze vertrouwde ICT-partner is, kent het bedrijf onze IT-infrastructuur door en door. Als trusted advisor voor al onze ICT vraagstukken ondersteunen ze de groei van Vanreusel Snacks met hun kennis en ervaring.

Paul-Emmanuel Vanreusel, CEO at Vanreusel Snacks

Als kmo is het belangrijk om een ICT-partner te hebben die lokaal aanspreekbaar is. Maar door de sector waarin we actief zijn, hebben we ook toegang nodig tot de beste technologieën. VanRoey.be geeft ons het beste van deze werelden. Regelmatig komt er een van hun medewerkers langs aan wie we vragen kunnen stellen of kleine problemen melden. Maar als er zich grotere storingen voordoen of wanneer er gespecialiseerd advies nodig is, kunnen ze ook onmiddellijk escaleren naar de hoogste niveaus van een wereldspeler als HP. Dat geeft ons het geruste gevoel dat ons toelaat om volop in te zetten op onze corebusiness.

Guy Van Baelen, Managing Director at Galaxy Studios

Onze keuze voor VanRoey.be en de HP Managed Print Services bleek een schot in de roos. Daar houdt het niet op: ondertussen is de keuze voor VanRoey.be bevestigd door de hele support op IT aan hen uit te besteden!

Danny Lenders, IT Manager at Astra Sweets

VanRoey.be bood met hun ScanCloud oplossing een Document Management Systeem dat volledig ontwikkeld wordt aan onze manier van werken en onze wensen.

Toon Maeriën, Boekhoudverantwoordelijke at Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners

Onze IT infrastructuur was vijf jaar oud, en onze visie is om voorop te lopen in de markt. Dat trekken we in heel de onderneming door, en dus ook op het vlak van IT. Moderniseren was noodzakelijk, en we wilden van de firewall van Astaro overschakelen op de oplossingen van een leidinggevende vendor. De manier van werken van VanRoey.be, en de geboden oplossing van Fortinet, was precies wat we zochten op het vlak van beschikbare functionaliteiten, eenvoudig beheer en kostenreductie.

Walter Bastiaens, Business Manager at All Sport

De downtime is zo goed als nihil geweest en dat werd als positief ervaren. Wij moesten vervolgens onze voorkeuren nauwkeurig oplijsten om zo de basisconfiguratie voor te bereiden. Het klaarstomen van de toestellen is professioneel aangepakt door de Engineer van VanRoey.be. Kortom: de installatie is vlot verlopen! Het systeem rendeerde dan ook van zodra het gebruikt werd.

Alex Jacxsens, IT-coördinator at VZW Katholiek Onderwijs Vilvoorde (KOV)

Site24x7

Managed Service Providers near Turnhout

 • Wommelgem
  SecureLink specializes in the design, implementation and support of the most reliable and innovative networking, security and data center infrastructure solutions. Our focus and experience in … More
 • Zemst
  Tyneso has been a leading IT service management (ITSM) provider since its establishment in 2005. It has become a specialist for medium- and large-sized companies. Based on a strategic approach, we … More
 • Becs IT Services is een service gerichte IT-dienstverlener. Wij zijn betrokken bij onze klanten en proberen steeds met onze klanten mee te denken. U mag van ons verwachten dat wij een onafhankelijk … More
 • Waalre
  Dataplus bestaat al sinds 1980. De directe aanleiding om met ons bedrijf te beginnen, was de vraag naar oplossingen voor ICT-vraagstukken. Het begrip ‘softwarelicentie’ bestond toen nog niet. Er … More
 • 's Hertogenbosch
  Ieder IT-bedrijf kan jouw netwerk- en systeem beheren zodat je prima uit de voeten kunt. Maar bij Link-it gaan wij daarin graag een stap verder. Wij geloven dat als je doet wat iedereen doet, je niet … More
Are you from VanRoey.be? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×