Dataplus

Dataplus
Description:
Dataplus bestaat al sinds 1980. De directe aanleiding om met ons bedrijf te beginnen, was de vraag naar oplossingen voor ICT-vraagstukken. Het begrip ‘softwarelicentie’ bestond toen nog niet. Er was alleen nog maar het volledige softwarepakket. Niet erg efficiënt, want klanten kregen hele pallets met software. Een pakket dat niet op maat was gemaakt; alle overbodige handleidingen en installatiemedia werden gewoon weggegooid. Ook toen al zorgden wij voor innovatieve oplossingen: we ontwikkelden zelf een licentieprogramma. Het begon met Wordperfect, de meeste fabrikanten van software volgden met hun licentieprogramma’s.

40+ SMB SME

Services:
Virtualization, Cybersecurity, Data Storage, Hyper-convergence, IT Consulting... and 5 more
Partnerships:
VMware, Centrify, Citrix, Eset, McAfee, +5 […]
HQ:
Waalre, Netherlands
Website:
Tel:
040 221 5115

Dataplus Reviews

Write a Review

Al meer als 10 jaar hebben wij contact met Dataplus, Groenhuysen is lid van Actiz. Mede hierdoor hebben wij bij elke Microsoft aanschaf kosten kunnen besparen. Je merkt dat Dataplus de beheerder van het contract is en goed op de hoogte is van de ontwikkelingen op licentiegebied. Men vertaalt de complexe materie van licenties naar begrijpelijk Nederlands. Naast Microsoft beheert Dataplus al de andere licenties van onze stichting.
De informatiesessies welke Dataplus met regelmaat organiseert zijn naast educatief ook gewoon gezellig, je kunt immers samen met branchegenoten bijpraten over de ontwikkelingen en nieuwe contacten opdoen.

Aldus Hans, Delwel Coördinator ICT
Groenhuysen

Sinds vorig jaar zijn wij in contact gekomen met Dataplus. Door de invoering van ons nieuw informatiesysteem, waren we genoodzaakt ook onze Microsoft licenties weer eens te bekijken.
Dataplus maakte niet zomaar blind een aanbieding, men wilde eerst weten wat wij aan actuele licenties hadden en welke we eventueel konden gebruiken voor onze nieuwe omgeving. Zo’n licentieoverzicht wordt aan tafel bespoken met daarbij een deskundig advies rekening houdend met onze toekomst.
Mede door dit meedenken, hebben wij besloten alle onze licenties via Dataplus te laten lopen.
Maar Dataplus doet meer, Dataplus legt verbanden tussen onze uitdagingen en het partnernetwerk van Dataplus. Zo zijn we op dit moment in gesprek om onze OCS omgeving te laten opbouwen door een van de partners van Dataplus.
Al met al is Dataplus geen leverancier van MEE West-Brabant, maar een echte Partner!

Dhr Toine Welling, Manager Administratie en Beheer
MEE West-Brabant

Vanaf het eerste moment dat wij met Dataplus in contact traden ervaarden wij de gesprekken als positief. Inmiddels hebben wij alle standaardsoftware licenties bij Dataplus ondergebracht. Naast de standaardproducten kopen we ook de minder gangbare software licenties in via Dataplus.
Je weet gewoon dat je met Dataplus een partij binnenhaalt met kennis op het gebied van softwarecontracten en –licenties, aldus Arian de Bekker.

Arian de Bekker, Coördinator IT Beheer
waterschap Aa en Maas

Er is sprake van een zeer goede relatie, Dataplus is zeer responsief, duidelijk in haar advies, ze denken mee en hebben zowel verstand van software licenties als de zorgsector. Het is voor ons een ideale IT partner, er zijn altijd maar weinig woorden nodig om zaken geregeld te krijgen. Zo heeft Dataplus ons onlangs begeleid met de Microsoft Outlook en Office migratie.
Dataplus is professioneel, schakelt snel, kent korte lijnen, geeft goed advies en kent onze sector.

Frank Peters
De Twentse Zorgcentra

Managed Service Providers near Waalre

 • Eindhoven
  Valid is a Netherlands-based Cloud & Outsourcing service provider that helps mid-market organisations optimize and innovate their business. The successful implementation of IT enables our clients to … More
 • Waalre
  Al sinds 1994 ondersteunen wij organisaties in het bereiken van hun doelen door het toepassen en begeleiden van ICT-oplossingen en -diensten. Door een breed aanbod aan disciplines te combineren … More
 • Veldhoven
  Simac Techniek N.V., opgericht in 1971, is een technologiebedrijf actief in de Benelux en Midden-Europa. Simac levert en onderhoudt bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter … More
 • Eindhoven
  Ictivity heeft als IT-dienstverlener al 18 jaar ervaring in het gebruiksvriendelijk maken van IT-omgevingen. In iedere sector speelt IT een andere rol en iedere sector heeft andere uitdagingen, maar … More
 • Eindhoven
  De menselijke maat in IT
  Voor meer informatie, zie onze website op https://www.suitit.nl
  ---
  The human connection in IT
  For more info, see our English website https://www.suitit.… More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Dataplus? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×