Grabowsky

Grabowsky
Description:
Gids op het gebied van Digital Identity Vraagstukken op het gebied van Digital Identity benaderen wij altijd strategisch en de oplossingen voeren wij uit aan de hand van onze eigen unieke aanpak. Deze aanpak is gebaseerd op onze eigen ervaring, rapporten van analisten als Gartner en Forrester en onze innovatieve technologiepartners.

35+ SME LE upGrowth ISO 27001

Services:
Microsoft 365, Identity Management, Cybersecurity
Partnerships:
Microsoft, Delinea
HQ:
Den Haag, Netherlands
Branches: Mechelen and 1 more

Grabowsky Reviews

Write a Review

IonIT heeft haar grondige kennis van zowel FIM als de integratie service bewezen. Ze begrijpen het begrippenkader van onze soms complexe omgeving goed en ook de samenwerking verliep fijn. Bovendien heeft de koppeling zich als uiterst betrouwbaar bewezen.

Chris Houthuijs, Adviseur Informatisering & Automatisering
Clusius College

IonIT wist op een plezierige en zeer flexibele manier in te spelen op de complexe situatie waarin ze moesten werken.

Rutger Brouwer, Projectleider Dienst ICT Uitvoering
Economische Zaken (EZ)

Managed Service Providers near Den Haag

  • Zoetermeer
    Campai ontzorgt haar klanten door het volledige of gedeeltelijke IT beheer uit handen te nemen. Zo stellen wij bedrijven in staat om te focussen op de eigen core-business.
    Het resultaat - … More
  • Unicomm is een handelsnaam van Telecomhuys Zakelijk B.V.
    Vandaag de dag communiceren niet alleen mensen met elkaar maar ook producten. Dit noemt men Unified Communications.
    Unified … More
  • Den Haag
    it2grow is de specialist in Cloud Computing en Software as a Service oplossingen voor professionals. Bent u als professional / kenniswerker werkzaam in de zakelijke dienstverlening of productie dan … More
  • Rijswijk
    Bezorgsupport is als familiebedrijf in 2004 in Nederland opgericht. Gedurende de jaren is Bezorgsupport uitgegroeid tot een organisatie met klanten die door heel het land verspreidt zijn.
    Onze … More
  • De wereld verandert snel. Dat vraagt om een ICT partner die meedenkt. Die je snapt en die je verder brengt. Om het maximale uit jouw organisatie en mensen te halen. Zonder gedoe. Menselijk. ICT zoals … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Grabowsky? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.