Sponsored by AppRiver

OptimeSys Oy

OptimeSys Oy
4.5
Description:
OptimeSys - Asiakaslähtöistä tietoturva-asiantuntijuutta
OptimeSys on vuonna 2007 perustettu, Espoosta ja Nokialta käsin toimiva, noin viidenkymmenen työntekijän tietoturvan asiantuntijayritys. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 7 miljoonaa euroa. Yhtiö on vakavarainen, voittoa tuottava ja täysin suomalaisessa omistuksessa. Kovasta kasvuvauhdista johtuen rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia.  Linkedin
MarketScope: Midmarket
Services:
Backup & Recovery, Connectivity, Cybersecurity, IaaS... and 3 more
Partnerships:
Cisco, Citrix, Dell, f5... and 10 more
HQ:
Espoo, Finland
Branches: Tampere
Website:
www.optimesys.fi
Tel:
+358 20 7769480

OptimeSys Oy Reviews

Write a Review

IT-palveluiden jatkuva, katkoton käytettävyys on erittäin tärkeää Arctialle. OptimeSysin kanssa voimme varmistua siitä, että meillä on toimivat ja ajantasaiset järjestelmät luotettavasti käytettävissämme.
Olemme olleet erittäin tyytyväisiä myös lokitietojen keskitetyn hallinnan (SIEM) toimintaan. Suosittelemme ratkaisun hankkimista OptimeSysin kautta kaiken kattavana palveluna.

Mika Maaranen, ICT Manager at Arctia Oy

Olen usein todennut, että OptimeSys Oy on ikään kuin saumaton jatke tietohallinto-osastollemme. Asioiden hoitaminen ei ole asiakkaan näkökulmasta byrokraattista eikä liikaa jäykkiin prosesseihin perustuvaa toimintaa, vaan sujuvaa, tehokasta palvelua todella ammattitaitoisten henkilöiden tekemänä. OptimeSysin tekninen osaaminen, palveluhalukkuus ja asioiden hoitaminen vastuullisesti alusta loppuun saakka ovat tekijöitä, jotka erottavat OptimeSysin kirkkaasti muista toimijoista.

Harri Heino at Yhtyneet Medix Laboratoriot

Suosittelen lämpimästi OptimeSysiä muille, koska he ymmärtävät asiakkaiden tarpeet, ja on helppo saada apua jos on joku ongelma.

Roger Snellman, Hardware & Network Manager at Mirka Ltd.