Sponsored by Site24x7

PQR

PQR
4.8
Description:
Als cloud integrator adviseert, levert én beheert PQR hybride cloud-omgevingen voor een groot aantal klanten in heel Nederland. Dankzij jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken, inclusief bijbehorende managed services, transformeert PQR infrastructuren tot stabiele en dynamische werkomgevingen. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten educatie, overheid, profit en zorg. Naast aantoonbare referenties beschikt PQR over hoge partner statussen en certificeringen.

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederland, zodat onze klanten kunnen werken en groeien. De IT-professionals van PQR streven op elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers. PQR is opgericht in 1990 en heeft kantoren in De Meern en Amsterdam en telt meer dan 180 medewerkers.  Linkedin
29 years in business
TangoNL awards
#Named to Tango25 Netherlands MSP Award
PQR has been named to Cloudtango’s 2019 annual awards, which recognizes top performing Managed Service Providers. Rankings are based on several KPIs that help identify the best performing MSPs throughout the year. Key performance indicators such as customer satisfaction, growth trends and technical certifications provide the right benchmarks to help build the tango awards. By being named, PQR demonstrated a track record of successfully delivering premium Managed IT Services and cloud-based solutions.
Services:
IT Consulting, SharePoint, Server Hosting, SD-WAN, Office 365... and 14 more
Partnerships:
Nutanix, CommVault, Citrix, Cisco, Aruba... and 15 more
HQ:
Utrecht, Netherlands
Branches: Amsterdam
Website:
pqr.com
Tel:
+31 30 662 97 29

PQR Reviews

Write a Review

Wij maken al een langere periode gebruik van vooraf ingekochte PQR-dienstverlening, zodat we qua kosten niet tegen verrassingen aanlopen en gegarandeerd aanspraak kunnen maken op de services van PQR. Aangezien de strippenkaart tegenwoordig onderdeel is van PQR Lifecycle Services en wij – zeker als het om onze ICT gaat – volledig ontzorgd willen worden, hebben wij een Premiumcontract afgesloten.
Wij kunnen binnen ons Lifecycle Services-contract aanspraak maken op de resources van PQR om pieken in de uit te voeren werkzaamheden op te vangen. PQR is bekend met onze infrastructuur en PQR-resources zijn van een hoog specialistisch niveau. Hierdoor zijn wij altijd in staat om onze verplichtingen na te komen en het gewone gewoon goed te doen. Wij willen ontzorgd worden en de Lifecycle Services geven hieraan een invulling op maat. Een vorm van dienstverlening waar wij erg tevreden over zijn.

Truus de Vries, Senior Medewerker Service at Mitros

PQR heeft onze nieuwe HP-storageomgeving geïmplementeerd. Twee keer per jaar wordt de omgeving onder de loep genomen en vindt er op basis van deze bevindingen strategisch overleg plaats. Met PQR en HP slagen wij er in om de continuïteit naar medewerkers en burgers van de Gemeente Breda te garanderen.

Gerson Talla at Gemeente Breda

Met PQR hebben wij de puzzelstukjes in elkaar gelegd en de voor ons ideale flexibele werkplek gecreëerd. De manier waarop PQR projecten aanpakt, lijkt op de manier waarop wij reizen voor onze klanten aanbieden. In beide gevallen zijn er standaard bouwstenen voorhanden die gecombineerd zorgen voor een oplossing op maat. Dat geldt voor reizen, maar ook voor een IT-infrastructuur. Onze 110 medewerkers werken nu een aantal weken in hun nieuwe workspace en zijn erg tevreden.

Jeroen van Diesen, Service Manager at Riksja Travel

Opvallend was de aanzienlijke verbetering in de opstarttijden van werkplekken. Er zijn ongeveer honderd applicaties gevirtualiseerd en het is mogelijk geworden om op afstand werkplekken beveiligd te benaderen. In de loop van 2014 zijn alle werkplekken gemigreerd naar de nieuwe ICT-infrastructuur: De samenwerking met PQR is goed bevallen. HTM en PQR praten inmiddels over de realisatie van een active-active twin datacenter concept.

Steven Zeelenberg, Manager Sc IT at HTM

Wij hadden al ervaring met PQR en Microsoft implementaties. In oktober 2012 hebben wij een project voor de installatie en configuratie van Microsoft System Center Configuration Manager 2012 uitgevoerd. Wij hebben PQR tijdens dit project als een kennispartij ervaren en waren uiterst tevreden over het uiteindelijk opgeleverde project.

Reinald Rodenburg, Afdelingsleider ICT at Wartburg College

De projectaanpak die PQR hanteert, werkt erg goed. We hebben buy-in van alle belanghebbenden binnen de organisatie gekregen, omdat we stapsgewijs te werk zijn gegaan. Duidelijk, overzichtelijk , met rapportages voor het management en de specialisten. Het eindresultaat mag er wezen! Met het budget van vijf jaar terug hebben we nu een ultramodern, redundant en schaalbaar twin datacenter weten te realiseren. De ICT-beheerkosten gaan niet omhoog; we doen nu meer voor hetzelfde geld!

Peter van Kuik, Projectmanager at Heerema Fabrication Group

De CAD-werkplekken van de gemeente Almelo passen niet binnen het flexconcept, omdat ze gebonden zijn aan de fysieke locatie waar de desktop met grafische kaart is geplaatst. Wij hebben PQR gevraagd om mee te denken over de manier waarop we de CAD-werkplekken toch in het flexwerkconcept op konden nemen. Wij sparren vaker met PQR over het onderwerp ‘centrale desktops’ en beschouwen hen als betrouwbare gesprekspartner, mede omdat ze bekend staan om hun expertise op het gebied van werkplekconcepten.

Evert-Jan van de Keuken, Beheerder Centrale ICT Infrastructuur at Gemeente Almelo

Site24x7

Managed Service Providers near Utrecht

 • Nieuwegein
  Sentia’s ambition is to be the European leader in managed services and outsourcing for complex and critical applications on scalable cloud-platforms in an ever-changing world. For our customers … More
 • Utrecht
  Wij bevinden ons middenin de digitale revolutie. Dit tijdperk brengt wezenlijke veranderingen met zich mee; hoe wij als mens denken, ons gedragen en hoe wij samenleven. Waar de gebruiker zich in het … More
 • Nieuwegein
  Fastbyte is de specialist in ICT- Infrastructuren voor de zakelijke markt. De focus ligt op het snel, veilig en consistent beschikbaar stellen van applicaties en data met een optimale … More
 • Nieuwegein
  CAM is a service knowledge organization, specialized in the design, implementation and management of facility data centers (private clouds). Our solutions are in line on current issues in the areas … More
 • Nieuwegein
  We zijn een team van deskundigen met zeer specialistische kennis van Identity & Access Management, Cloud en Enterprise Mobility Management en wat daar bij komt kijken zoals infrastructuren. We hebben … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from PQR? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×