Becs IT Services

Becs IT Services
Description:
Becs IT Services is een service gerichte IT-dienstverlener. Wij zijn betrokken bij onze klanten en proberen steeds met onze klanten mee te denken. U mag van ons verwachten dat wij een onafhankelijk en passend advies geven en dat wij de kwaliteit leveren die u in staat stelt uw onderneming succesvol te laten groeien. Dit alles voor een langdurige relatie. Betrouwbaarheid en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zowel naar onze medewerkers als naar onze zeer gewaardeerde klanten. Continuïteit en dienstbaarheid, maar altijd dichtbij!
#Named to MSP30 Netherlands Award

Each year, the cloudtango awards recognize the most successful MSPs around the world in what has become a global reference due to its independent approach, and in-depth analysis. The selection of Becs IT Services for the MSP30 Netherlands award, confirms its technical excellence, customer focus, and innovation within the industry.

35+ SMB SME

Tandartspraktijk Nederweert

Totaal beheer, installatie van een gevirtualiseerde serveromgeving voor een stabiele […]

pdf

Prio Verve

Probleemloze verhuizing van de complete IT-omgeving naar één nieuwe locatie

pdf

Services:
VoIP, CRM, Cybersecurity, DaaS, Data Storage... and 10 more
Partnerships:
Microsoft
HQ:
Weert, Netherlands

Becs IT Services Reviews

Write a Review

Becs fungeert als een echte gesprekspartner, onderhoudt goede contacten met de applicatieleveranciers, weet zijn kennis goed in de praktijk om te zetten en reageert steeds adequaat.
Je kunt op Becs vertrouwen. Ze doen wat ze zeggen. Neem de back-ups. Als ze merken dat iets niet werkt zoals het moet, nemen ze zelf actie. Die controlefunctie is heel belangrijk, maar ze vermoeien ons daar als klant niet mee als het niet nodig is. Dit alles op basis van een vast urencontract per maand, waarvan we goed onderbouwde rapportages ontvangen. Dat maakt het uitermate prettig werken met Becs.

Henny Wijsen, Directeur-Eigenaar
Wijsen Logistics

Becs “voelt” als onze eigen IT afdeling.

Boy von den Hoff, Hoofd Logistiek
Medicura

Ook deze engineers hebben ervaring en een probleem is vaak met één telefoontje opgelost. Zo niet, gaat iemand van het vaste team voor je aan de slag. En als Becs bij ons moet zijn buiten de vaste beheerdagen, wordt dit nauwkeurig gepland, zodat de overlast tot een minimum wordt beperkt.
Het is ook fijn dat de vaste contactpersonen en engineers kunnen terugvallen op de totale Becs organisatie, zodat je niet afhankelijk bent van één of twee personen. Het inlevingsvermogen is dan ook erg groot.” Voorbeeld: Een probleem met een standaard printer krijgt normale prioriteit. Maar zodra het de printer betreft waarmee wij de factuur afdrukken na behandeling krijgt het probleem hoge prioriteit en wordt het met spoed opgepakt. Nee, in de relatie met Becs ben je geen nummer.

Dirk Dormans, Tandarts-Implantoloog
Tandartspraktijk Nederweert

Wij hebben gezocht naar een partner die het beste aansluit bij onze cultuur, met wie je een klik hebt, die laagdrempelig is en kwaliteit biedt met een hands-on-mentaliteit.
Zeker, bij Becs krijg je wat je afspreekt: kwaliteit, laagdrempeligheid, korte reactietijden, proactief en snel helpen, inlevingsvermogen, persoonlijk contact en altijd oplossingsgericht denken op basis van gedegen kennis. Zoveel beter dan onze vorige IT-partner, ook door hun betrokkenheid bij de hele IT. Zoals bij het begeleiden van de omzetting van “third party” applicaties, waarbij Becs zich namens ons als een echte gesprekspartner opstelt voor onze applicatieleveranciers.

René Leenen, Facilitair manager
Prio Verve

Wij hebben gemerkt dat bij eventuele calamiteiten, Becs onze problemen ervaart alsof het hun eigen problemen zijn.

Mike Gubbels, Procesmanager
Salarispoint

Managed Service Providers near Weert

 • Weert
  Wij zien de cloud ontwikkelingen als een strategische optie voor onze relaties. Met een compleet portfolio aan producten en diensten en een dedicated cloud team bieden wij u een veilige en … More
 • Eindhoven
  Valid is a Netherlands-based Cloud & Outsourcing service provider that helps mid-market organisations optimize and innovate their business. The successful implementation of IT enables our clients to … More
 • Turnhout
  Any modern company seeks an ICT company that understands its challenges and can think in its processes: a true partner. A partner with a complete solution: first in class ICT solutions, backed by … More
 • Waalre
  Al sinds 1994 ondersteunen wij organisaties in het bereiken van hun doelen door het toepassen en begeleiden van ICT-oplossingen en -diensten. Door een breed aanbod aan disciplines te combineren … More
 • Veldhoven
  Simac Techniek N.V., opgericht in 1971, is een technologiebedrijf actief in de Benelux en Midden-Europa. Simac levert en onderhoudt bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Becs IT Services? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×