Netic A/S

Netic A/S
Description:
Vi tager kontrol over din IT og sørger for, at du bevarer kontrollen over din forretning.
I Netic sigter vi mod kontrol, for at kunne sikre at din forretning aldrig går i stå. Vi forstår data og har mange års erfaring med sikker håndtering af data. Vi ved, at for at sikre kontrol, kræver det praktisk erfaring, viden og transparens. Derfor er dine data i sikre hænder hos Netic.

Aalborg Universitet

Sikkerhedsmasterplan har ført til videre samarbejde

Trendhim

E-Commercevirksomhed fandt smart løsning på smerteligt nedbrud

#Named to MSP10 Denmark Award

Each year, the cloudtango awards recognize the most successful MSPs around the world in what has become a global reference due to its independent approach, and in-depth analysis. The selection of Netic A/S for the MSP10 Denmark award, confirms its technical excellence, customer focus, and innovation within the industry.

15+ SME LE

Services:
Virtualization, Azure, Cloud Migration, Cybersecurity, Data Storage... and 7 more
Partnerships:
VMware, Cisco, CommVault, Google, IBM, +5 […]
HQ:
Aalborg, Denmark
Branches: Aarhus

Netic A/S Reviews

Write a Review

Netic er dygtige. De har en meget høj faglighed og når man dertil lægger, at vi har en virkeligt god kemi med Netics konsulenter, så kan det næsten kun gå godt.

Jack Lilleskov - Head of PPM & Projects
Bisnode

Vi oplever Netic som en yderst professionel leverandør. De har stor forstand på sikkerhed og er meget procesorienterede, forstået på den måde, at de er 100 % alignede med ITIL. Vi taler samme sprog, og det er meget vigtigt i et differentieret og komplekst driftsmiljø, som vores.

Mads Parby - Specialkonsulent
NemHandel

Vores setup virker, fordi vi fra både MedComs og fra Netics side hele tiden har haft en keep it simple-tilgang til både design, arkitektur og drift. Vi gør ikke tingene mere besværlige, end de i virkeligheden er. I bund og grund er det et netværk, som er sat i system. Det skal være nemt, samtidigt med at det er sikret, og i det lys er vi rigtigt godt tilfredse.

Lars Hulbæk - Direktør
MedCom

Vi har aldrig haft et ”skæld-ud” styregruppemøde. Møderne handler altid om, hvad der er gået godt. Netic præsenterer at vi har outperformet på de-og-de parametre, og det er dejligt, for så kan snakken tage udgangspunkt i, hvordan vi kan gøre det endnu bedre.

Lars Nielsen - IT-direktør
JYSK

Vi ønskede fleksibilitet, og med Netic er der ikke langt fra beslutning til eksekvering. De er professionelle, uhøjtidelige, har en passende størrelse og modsat mange andre hostingfirmaer er de specialister, der kan rådgive om og levere andre ydelser. Vi har derfor samlet det hele hos en leverandør, der forstår vores forretning.

Kristian Majland Abelsen - IT-driftschef
Spar Nord

More IT Service Providers from Denmark

 • Brøndbyvester
  Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter og mobilitet. Sammen med vores kunder arbejder vi målrettet for at få det størst mulige udbytte af de … More
 • Vi er Sentia. Vi tilbyder komplette og sikre cloud-løsninger. Vores teams af cloud-eksperter designer, bygger og håndterer cloud-tjenester kombineret med 24/7 drift og support med det formål at … More
 • Copenhagen
  datacompagniet har mere end 20 års erfaring som infrastruktur-leverandør med fokus på salg af it-service og -support, hardware, software, licenser og netværk til SMV'er i Danmark, Norge og … More
 • Odense
  JDM er din moderne it-partner og landsdækkende it-leverandør til erhverv. Better results skabes med JDM som it-partner. Vi understøtter din forretning og digitale transformation med særligt … More
 • Svendborg
  Danoffice IT puts a world of IT excellence at your disposal. We offer access to everything from servers, storage, networks, PC’s, printers, hosting and services – brand leading solutions that … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from Netic A/S? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed IT Services in Copenhagen

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×