Acknowledge

Acknowledge
Description:
Al sinds 1994 ondersteunen wij organisaties in het bereiken van hun doelen door het toepassen en begeleiden van ICT-oplossingen en -diensten. Door een breed aanbod aan disciplines te combineren vinden we voor klanten de best passende oplossing, wat de vraag ook is.
#Named to Global100 Award #Named to MSP30 Netherlands Award

Each year, the cloudtango awards recognize the most successful MSPs around the world in what has become a global reference due to its independent approach, and in-depth analysis. The selection of Acknowledge for the Global100 award, confirms its technical excellence, customer focus, and innovation within the industry.

Each year, the cloudtango awards recognize the most successful MSPs around the world in what has become a global reference due to its independent approach, and in-depth analysis. The selection of Acknowledge for the MSP30 Netherlands award, confirms its technical excellence, customer focus, and innovation within the industry.

25+ LE Microsoft EU Healthcare ISO 27001

Frits Philips

Betere focus voor Frits Philips lyceum-mavo met de juiste ICT

VLC & Partners

Een optimale combinatie van diensten voor de cloudmigratie bij VLC & Partners

Services:
VoIP, Backup & Recovery, Cloud Migration, Colocation, DaaS... and 14 more
Partnerships:
VMware, Carbonite, Cisco, Citrix, Dell, +7 […] more
HQ:
Waalre, Netherlands
Branches: Goes

Acknowledge Reviews

Write a Review

Het project is prima verlopen. Als ik contact opneem met Acknowledge, bijvoorbeeld de ServiceDesk, word ik goed te woord gestaan. Dat is vooral fijn in zo’n project met veel verschillende leveringen. Ze hebben echt hun best gedaan om samen met de transporteur onze wensen waar te maken en de leveringen aan te passen op onze behoeften. Daardoor slaap ik ’s nachts een stuk beter! Het is vooral belangrijk om vertrouwen in elkaar te hebben. En onze leveranciers moeten ook begrijpen hoe de healthcare in elkaar steekt.
Ik waardeer de korte lijnen, duidelijke afspraken en flexibele houding bij Acknowledge.

Ronald van der Linden, ICT-manager en Hoofd Informatiebeveiliging
Severinus

De samenwerking is altijd goed geweest. Acknowledge is klantvriendelijk en we worden er goed behandeld.

Alain van der Meer, Systeemmanager
Stater

We ervaren Acknowledge als heel betrouwbaar en klantgericht. Over het algemeen worden planningen altijd gehaald, dat is niet heel gewoon in ICT-land. Ze proberen altijd goed mee te denken en flexibel te zijn in hun dienstverlening. Ook het snelle en persoonlijke contact met de mensen is heel fijn, en dan maakt het niet eens zoveel uit met wie je te maken hebt. Bovendien is het beheer de afgelopen jaren flink verbeterd. Uiteindelijk verwachten we van een partner dat ze adviseren hoe je dingen het beste aan kan pakken, maar óók dat ze zeggen wanneer iets niet kan. Acknowledge is tegenover ons altijd eerlijk over de risico’s.
Het hele traject verliep gewoon goed. Vanaf de start, het meedenken in de oplossing, tot de uitvoering. En de eindgebruikers hebben er amper last van gehad.

Joost van der Ven, ICT-manager
VLC & Partners

Als er downtime is telt iedere seconde. Met de oplossingen van Veeam en Acknowledge worden onze bedrijfsprocessen ondersteund en zijn we meteen weer up-and-running. Zo kan Dorel innovatieve, comfortabele en veilige eersteklasproducten blijven produceren.

Stephen Hendriks, Information & Digital Director
Dorel Juvenile

Ik ben heel blij met de analyse die we aan het begin van het project samen hebben gemaakt. Daarna gingen we van start met een redelijke zware structuur. Uiteindelijk kwamen we erachter dat we het niet te abstract moesten maken, maar het gewoon moesten gaan doen. Dat bleek een flinke uitdaging, totdat Pauline als geheime wapen werd ingezet. Met haar hulp kunnen we de implementatie nu veel concreter aanpakken.
Acknowledge heeft veel kennis en ervaring met andere innovatieprojecten in de zorgsector. Dat zijn mooie aangrijpingspunten waar we veel van kunnen leren.

Pim Dijkstra
Neos

Binnen onze organisaties veranderen dingen met de dag. Het is soms een uitdaging om leveranciers te vinden die zich snel kunnen aanpassen. Acknowledge kan dat.
Het project verliep supergoed, alle leveringen zijn op tijd gedaan en uitdagingen werden goed opgepakt. De accountmanagers van Acknowledge hebben altijd fijn meegedacht en wisten bijvoorbeeld ook wanneer de drukke weekenden eraan kwamen. Ik zou jullie wel een negen geven!

Sophie Kuijpers, Teamlead IT-support
YoungCapital

Acknowledge denkt goed mee en lost problemen snel op. Is iets echt niet mogelijk, dan wordt dit duidelijk aangegeven en krijgen we altijd een prima alternatief. Wij hoeven eigenlijk niks meer uit te leggen, omdat de monteurs onze structuur en werkwijze heel snel oppakken.
We ervaren Acknowledge echt als partner. Sinds de samenwerking is er een last van onze schouders gevallen.

Richard Verdonschot, Systeembeheerder
Frits Philips lyceum-mavo

Als je zicht hebt op wat je aan het doen bent kun je de zorg verbeteren. Wij zochten een geschikte partner die met ons een kwaliteitsdatabase kon opzetten. Doorslaggevend was dat Acknowledge echt persoonlijk maatwerk kan leveren.
De opdrachtgever wilde de informatiekant van het project gaan ontdekken. Wij moesten ons als implementatiepartner juist weer verdiepen in de werkomgeving van ORCA. Je bent tenslotte samen één team.
Dat is ook de kracht van dit team. Het contact was heel prettig en laagdrempelig. Door op tijd bij te sturen verliep de samenwerking binnen het project altijd goed. Ik geef het zeker een acht!

Marjolein Kremers, Arts en promovenda interne geneeskunde
ORCA

Bij Acknowledge worden de ServiceDesk-medewerkers continu getraind. Zo hebben ze niet alleen kennis van de technologie, maar is ook hun communicatie van hoog niveau.

Jeroen van Dijk, Manager ICT Infrastructure & Services
Sligro

De samenwerking was heel fijn, van accountmanager tot engineer die over de vloer komt en alles ertussen. Acknowledge luistert heel goed naar haar klanten. We zouden het van het begin tot het eind zó weer over doen.

Emiel de Bruijn, Coördinator Cluster Automatisering Bedrijfsvoeringseenheid
Bommelerwaard

Samen met Acknowledge hebben we de risico’s in kaart gebracht en deze tot een minimum beperkt om de migratie soepel te laten verlopen. Het meest trots zijn we op het eindproduct. Het is fijn dat er steeds extra stapjes zijn gezet wat betreft het draaien op de laatste updates van de software.
Een solide en toekomstbestendige ICT-infrastructuur die ons een hoge mate van performance garandeert. Hiermee kunnen we de komende vijf jaar vooruit!

Peter Landman, Manager Infrastructuur en Applicatiebeheer
Logicx Mobiliteit B.V.

Het meest innovatieve plan, een prijstechnisch sterk aanbod en een fijne langdurige samenwerking: daarom kozen wij unaniem voor Acknowledge.
We gaven van tevoren aan dat creativiteit en flexibiliteit vereist was. De doorlooptijd was kort. In september werd de handtekening gezet en 1 december was alles klaar. Daarnaast was het team klein, wat het voor ons prettig maakte te communiceren.

Niels Vogels, IT Auditor
Govers Accountants

Managed Service Providers near Waalre

 • Eindhoven
  Valid is a Netherlands-based Cloud & Outsourcing service provider that helps mid-market organisations optimize and innovate their business. We are convinced that the successful implementation of IT … More
 • Veldhoven
  Simac Techniek N.V., opgericht in 1971, is een technologiebedrijf actief in de Benelux en Midden-Europa. Simac levert en onderhoudt bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter … More
 • Waalre
  Dataplus bestaat al sinds 1980. De directe aanleiding om met ons bedrijf te beginnen, was de vraag naar oplossingen voor ICT-vraagstukken. Het begrip ‘softwarelicentie’ bestond toen nog niet. Er … More
 • Eindhoven
  Ictivity heeft als IT-dienstverlener al 18 jaar ervaring in het gebruiksvriendelijk maken van IT-omgevingen. In iedere sector speelt IT een andere rol en iedere sector heeft andere uitdagingen, maar … More
 • Eindhoven
  De menselijke maat in IT
  Voor meer informatie, zie onze website op https://www.suitit.nl
  ---
  The human connection in IT
  For more info, see our English website https://www.suitit.… More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Acknowledge? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×