ICT Spirit

ICT Spirit
Description:
ICT Spirit zorgt voor flexibele ICT-oplossingen passend bij uw organisatiedoelstellingen. Als familiebedrijf in de ICT-sector in Oost-Nederland realiseren, beheren en adviseren wij u over uw ICT-omgeving. Functioneel en veilig gebruik van data is belangrijker dan het bezit van ICT-middelen. Het is essentieel voor de bedrijfsvoering waarop je altijd moet kunnen vertrouwen. Niet voor niets is onze slogan focus on your business. Uw business moet gewoon doorgaan, daar zijn wij ons van bewust. ICT heeft een grote invloed op bedrijfsprocessen, en wij hebben de kennis in huis, om ICT goed in te zetten. Wij komen graag bij u aan tafel. Maar dan wel naast u, en niet tegenover u.

Samen met onze collega’s van Leferink Office Works en KP Interieur zijn wij gevestigd in ’t Huis van Leferink.
... We willen allemaal toegevoegde waarde leveren. Of dat nou met de perfecte ICT-oplossing is van ICT Spirit, of de inrichting die het beste past bij uw manier van werken, ontworpen en gemaakt door Leferink Office Works en KP Interieur.
#Named to MSP30 Netherlands Award

Each year, the cloudtango awards recognize the most successful MSPs around the world in what has become a global reference due to its independent approach, and in-depth analysis. The selection of ICT Spirit for the MSP30 Netherlands award, confirms its technical excellence, customer focus, and innovation within the industry.

35+ SME

Services:
Virtualization, Cloud Migration, Cybersecurity, DaaS, Data Storage... and 9 more
Partnerships:
Zerto, Barracuda, Citrix, Gemalto, HP, +9 […] more
HQ:
Haaksbergen, Netherlands

ICT Spirit Reviews

Write a Review

Voor ons was het vrij snel duidelijk dat wij geen geschikte kandidaat Functionaris Gegevensbescherming (FG) in ons team hadden. We kwamen er achter dat ICT Spirit FG-as-a-Service aanbiedt. Het service idee van een FG op basis van inhuur spreekt ons erg aan, zo zijn we niet afhankelijk van één persoon, er komt niemand bij op de payroll, de continuïteit is gewaarborgd.
Je zal moeten blijven werken aan awareness om het risico zo klein mogelijk te maken, dat wordt onderdeel van de organisatiecultuur. ICT Spirit komt awareness training geven aan onze mensen. Er is een soort co-creatie ontstaan, ICT Spirit is echt onze partner op het gebied van AVG.

Marco van Maanen, ICT manager
Het Assink lyceum

Inmiddels kan ik wel stellen dat ICT Spirit ons echt ontzorgt. Hun supportdesk is goed bereikbaar en deskundig en dat is met name handig voor als de buitendienst op locatie tegen iets aanloopt. Verder zijn de lijntjes kort dus we hoeven niet voor elke vraag door allemaal lagen heen. Ze hebben bovendien een oplossingsgerichte denkwijze. Dat was bijvoorbeeld goed merkbaar tijdens de ontvlechting met Heijmans. We konden voor die migratie niet een week dichtgaan. De fysieke omslag is toen op één avond gepland. Dat heeft goed uitgepakt en dat is mede te danken aan de inzet van ICT Spirit. Kortom: ICT Spirit maakt onderhoud op afstand en werken op locatie mogelijk én biedt ons veiligheid en zekerheid.

Wilco Muns, systeembeheerder
CIJ Borculo

Voor mij geen bullshit bingo. Ik hoef geen mooie woorden en gladde praatjes, maar wil dingen opgelost hebben.
ICT Spirit kreeg en krijgt van ons ruimte om mee te groeien op de golven van onze innovatiewensen en TKF groeit mee op de kennis en kunde van ICT Spirit. Belangrijker dan een direct antwoord op elke vraag vind ik een hoge mate van betrokkenheid. En die is er. Ze denken mee, informeren naar wat er speelt en weten daarop te anticiperen. Dus ga ik niet naar ICT Spirit met de vraag: ‘Ik wil dit hebben en wat kost dat?’ Mijn vraag is: ‘Ik heb een uitdaging en hoe gaan we die aanvliegen?’ Bij hen staat verkoop niet op de eerste plaats, maar gaat het erom een kwestie zo goed mogelijk op te lossen. Dat kenmerkt een goed partnership. Natuurlijk, ondertussen moet de kwaliteit van de dienstverlening wel gewaarborgd zijn. En op menselijk niveau moet het ook goed werken. De engineers van ICT Spirit die hier kennis komen brengen, zijn ook qua persoon prettig en mijn werknemers vinden dat ook. Daarom bevalt ons strategisch partnerschap mij tot op de dag van vandaag erg goed.

Willem van Lochem, IT Manager
TKF

Managed Service Providers near Haaksbergen

  • Hengelo
    Previder maakt techniek voor mensen werkbaar. We leveren het gehele IT-fundament. We realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, we begeleiden organisaties met de transitie naar … More
  • Enschede
    Infrastructure-as-a-Service provider operation from various ISO 27001 certified datacenter. Using a tiered infrastructure all type of cloud needs can be met. Users can deploy a hybrid or public cloud,… More
  • Lesscher IT weet waar IT om draait: steeds meer om de perfecte beschikbaarheid van applicaties en data. Overal, altijd en op elk apparaat. Daarom zijn we continu op zoek naar kennis van de … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from ICT Spirit? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×