NSO

NSO
(0)
No Reviews Available
Description:
Bedrijven die zich op hun werkelijke business willen concentreren, kiezen er steeds vaker voor om het beheer van (delen van) hun ICT-omgeving uit te besteden aan een betrouwbare partner. NSO is deze partner: stabiel, betrouwbaar, ervaren en met een breed Managed Services portfolio.
NSO helpt bedrijven om productiever, innovatiever en winstgevender te worden door slimme inzet van IT. Dat doen wij met passie voor ons vak, met persoonlijke dienstverlening en door ons werk gewoon te doen. Alles wat wij doen is erop gericht het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

15+ SMB ISO 27001

Services:
VoIP, Hosted Exchange, Email Security, Dynamics 365, Domain Hosting... and 17 more
Partnerships:
Webroot, Datto, HPE, Intel, Microsoft, +5 […]
HQ:
Schiedam, Netherlands

Managed Service Providers near Schiedam

  • Ridderkerk

    Netflex is een ICT-dienstverlener die sinds 1999 haar klanten ontzorgt met behulp van ICT-oplossingen voor middelgrote- en grote bedrijven.
    More
  • Zoetermeer
    Campai ontzorgt haar klanten door het volledige of gedeeltelijke IT beheer uit handen te nemen. Zo stellen wij bedrijven in staat om te focussen op de eigen core-business.
    Het resultaat - … More
  • Capelle aan den IJssel
    INISI levert hoogwaardige ICT infrastructuren. Door onze expertise, ruime ervaring en betrokkenheid zorgen wij ervoor dat infrastructuren, en daarmee de bedrijfsvoering van onze klant, optimaal … More
  • Unicomm is een handelsnaam van Telecomhuys Zakelijk B.V.
    Vandaag de dag communiceren niet alleen mensen met elkaar maar ook producten. Dit noemt men Unified Communications.
    Unified … More
  • Barendrecht
    Digizone levert advies en ondersteuning op het gebied van IT en Telecom aan de MKB-markt. We denken graag mee over goede en betaalbare oplossingen binnen elke organisatie. Bij ons kunt u terecht voor … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from NSO? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.