Infozone

Infozone
Description:
Vi arbetar med det vi är bäst på. Vi är experter på system management, virtuell infrastruktur, systemutveckling och Business Intelligence. Vi levererar kundanpassade, effektiva och robusta IT-system samt strukturerar och automatiserar era IT-miljöer för optimal funktion, drift och ekonomi. Våra erfarna resurser och vår expertis tar fram innovativa lösningar för våra kunders behov.

Som kunder hos oss får ni information, kunskap och stöd i alla lägen. Vi hjälper er individuellt eller i team där vi har möjlighet att ta ansvar för hela projektet från behovsanalys och design, genom implementation och testning, till drift, utvärdering och analys av resultat. Givetvis jobbar vi alltid med kunden och användarna i centrum samt väljer tekniker, ramverk och metoder baserat efter behov och situation.
#Named to MSP10 Sweden Award

Each year, the cloudtango awards recognize the most successful MSPs around the world in what has become a global reference due to its independent approach, and in-depth analysis. The selection of Infozone for the MSP10 Sweden award, confirms its technical excellence, customer focus, and innovation within the industry.

15+ SMB SME Microsoft EU

Services:
Virtualization, Cloud Migration, Cybersecurity, DaaS, Data Storage... and 7 more
Partnerships:
Nutanix, Citrix, Microsoft
HQ:
Stockholm, Sweden
Branches: Lund and 1 more

Infozone Reviews

Write a Review

Under flera år har vi på Boliden Bergsöe AB samarbetat med Infozones konsulter just för att de besitter en hög kompetens, de är tillgängliga och har en öppenhet mot nya utmanande uppdrag. Men framförallt vill jag trycka på deras glädje, passion, ansvarstagande och mycket trevliga personligheter, det är helt enkelt ett härligt gäng att arbeta med.

Rolf Svensson
Boliden Bergsöe AB

Folk tar verkligen till sig systemet. Troligen för att det är så lättarbetat och för att det går att få ut så mycket användbar information ur det.

Kerstin Solbu
Hultafors Group

Det är så långt ifrån krångliga Excelark och långa väntetider man kan komma. Ett snabbt och smidigt beslutsstöd helt enkelt och vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Infozone.

Pontus Ellefsson
ClearOn

Samarbetet med Infozone har flutit på mycket bra. De har varit lyhörda, flexibla och kommit med bra idéer. De har också varnat när vi velat göra något som skulle fungera mindre bra.

Jan Gustavsson
Office Depot

Vi har ett fint och väldigt enkelt samarbete med Infozone som förstår de utmaningar vi står inför och ständigt hjälper oss med rätt lösningar för att utveckla Skånetrafiken.

Pär Svensson
Skånetrafiken

Managed Service Providers near Stockholm

 • Specializes in IT infrastructure and delivers products and services that simplify the handling, operation and development of our customers’ IT environments. We think it is essential to be close to … More
 • Solna
  Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och inte minst vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. Vi är … More
 • Stockholm
  Entreprenörsföretagen Candidator, DGC och Solid Park har tillsammans bildat Iver. Vi finns nära våra kunder, både fysiskt och i tanken. Genom sammangåendet har vi fått styrkan att nå vårt mål – att … More
 • Solna
  Nordlo erbjuder IT- och digitaliseringstjänster till företag och offentlig verksamhet i Norden, på regional, nationell och internationell nivå. Med strategisk rådgivning, ett nära samarbete och med … More
 • Solna
  Visolit lanserades som ett nytt namn den 21 januari 2019, och ersatte då TeleComputing och namnet på deras förvärvade företag. Marknaden har förändrats mycket sedan vi startade 1997. Behoven ute hos … More

View Map of MSPs near Stockholm

Are you from Infozone? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Stockholm

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×