Infozone

Infozone
Description:
Vi arbetar med det vi är bäst på. Vi är experter på system management, virtuell infrastruktur, systemutveckling och Business Intelligence. Vi levererar kundanpassade, effektiva och robusta IT-system samt strukturerar och automatiserar era IT-miljöer för optimal funktion, drift och ekonomi. Våra erfarna resurser och vår expertis tar fram innovativa lösningar för våra kunders behov.

Som kunder hos oss får ni information, kunskap och stöd i alla lägen. Vi hjälper er individuellt eller i team där vi har möjlighet att ta ansvar för hela projektet från behovsanalys och design, genom implementation och testning, till drift, utvärdering och analys av resultat. Givetvis jobbar vi alltid med kunden och användarna i centrum samt väljer tekniker, ramverk och metoder baserat efter behov och situation.
#MSP Select Sweden

MSP Select Sweden 2023. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2023, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Infozone demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

15+ SME LE Microsoft EU

Services:
Virtualization, Cloud Migration, Cybersecurity, DaaS, Data Storage... and 7 more
Partnerships:
Nutanix, Microsoft, Citrix, Bitdefender
HQ:
Stockholm, Sweden
Branches: Chicago and 4 more

Infozone Reviews

Write a Review

Under flera år har vi på Boliden Bergsöe AB samarbetat med Infozones konsulter just för att de besitter en hög kompetens, de är tillgängliga och har en öppenhet mot nya utmanande uppdrag. Men framförallt vill jag trycka på deras glädje, passion, ansvarstagande och mycket trevliga personligheter, det är helt enkelt ett härligt gäng att arbeta med.

Rolf Svensson
Boliden Bergsöe AB

Folk tar verkligen till sig systemet. Troligen för att det är så lättarbetat och för att det går att få ut så mycket användbar information ur det.

Kerstin Solbu
Hultafors Group

Det är så långt ifrån krångliga Excelark och långa väntetider man kan komma. Ett snabbt och smidigt beslutsstöd helt enkelt och vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Infozone.

Pontus Ellefsson
ClearOn

Samarbetet med Infozone har flutit på mycket bra. De har varit lyhörda, flexibla och kommit med bra idéer. De har också varnat när vi velat göra något som skulle fungera mindre bra.

Jan Gustavsson
Office Depot

Vi har ett fint och väldigt enkelt samarbete med Infozone som förstår de utmaningar vi står inför och ständigt hjälper oss med rätt lösningar för att utveckla Skånetrafiken.

Pär Svensson
Skånetrafiken

Managed Service Providers near Stockholm

  • Specializes in IT infrastructure and delivers products and services that simplify the handling, operation and development of our customers’ IT environments. We think it is essential to be close to … More
  • Stockholm
    Advania is “The tech company with people at heart,” operating across Sweden, Norway, Iceland, Finland, Denmark, and the UK. With a team of over 5,000 talents, we offer managed services, hardware, … More
  • Solna
    Entreprenörsföretagen Candidator, DGC och Solid Park har tillsammans bildat Iver. Vi finns nära våra kunder, både fysiskt och i tanken. Genom sammangåendet har vi fått styrkan att nå vårt mål – att … More
  • Stockholm
    Nordlo erbjuder IT- och digitaliseringstjänster till företag och offentlig verksamhet i Norden, på regional, nationell och internationell nivå. Med strategisk rådgivning, ett nära samarbete och med … More
  • Solna
    Vår affärsidé är att levererar tjänster på ett säkert sätt för att hjälpa våra kunder i deras digitaliseringsresa.
    Vi efterlever kraven mot den nya säkerhetsskyddslagsstiftningen. Det innebär … More

View Map of MSPs near Sweden

Are you from Infozone? Edit your profile
Managed Service Providers near Sweden

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.