Fouredge AB

Fouredge AB
Description:
Fouredge är en IT-leverantör baserad i Stockholm med expertis inom outsourcing för små och medelstora bolag. Sedan 2007 har vi skapat sinnesro för IT-ansvariga genom att leverera stabila IT-lösningar och professionell support. Rätt lösning, för dig – helt enkelt!
#Named to MSP10 Sweden Award

Each year, the cloudtango awards recognize the most successful MSPs around the world in what has become a global reference due to its independent approach, and in-depth analysis. The selection of Fouredge AB for the MSP10 Sweden award, confirms its technical excellence, customer focus, and innovation within the industry.

15+ SMB SME Cisco 10

Services:
Virtualization, Backup & Recovery, Cloud Migration, Cybersecurity, DaaS... and 6 more
Partnerships:
Cisco, Dell, Citrix, EMC², Microsoft
HQ:
Stockholm, Sweden

Fouredge AB Reviews

Write a Review

Vi började samarbeta med Fouredge i början på 2012 och har inte haft anledning att ångra detta beslut. Fouredge tar ansvar för en heltäckande driftslösning för oss som inkluderar servrar, offsite-backup, fiberkommunikation, wifi, servicedesk och infrastruktur på vårt huvudkontor och i Malmö. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med tillgängligheten och servicenivån som Fouredge erbjuder och kan varmt rekommendera dem som leverantör av IT-drift och hosting.

Claes Holmquist, IT-Chef
SH Pension

Vi är väldigt nöjda med vårt val av Fouredge som helhetsleverantör utav IT då de är väldigt duktiga på det dem gör och svarar snabbt när vi behöver hjälp. Vi upplever att de alltid har ambitionen att lösa våra problem!

Jonas Jonsson, VD
Iterio

Fouredge är våra samarbetspartner avseende konsultation och driftsättning av infrastruktur och nätverk samt drift & support av server och applikationer på flera av våra stora kunder inom den offentliga sektorn. Ett stort plus är att de är mycket lösningsorienterade och serviceinriktade samt har stor förståelse för våra gemensamma kunders behov.

Mats Ahlstedt, Projektledare/Uppdragsledare
Stanley Security Sverige

Fouredges helpdesk fungerar alldeles utmärkt. Både med svåra ärenden som CryptoLocker men även enklare ärende som t.ex. att installera printer som bara tar ett par minuter innan det är löst. De är otroligt serviceinriktade och deras specialister har visat hög kunskap.

Malin Anjou, VD
Stretch AB

Generation har gått igenom ett antal olika driftleverantörer under åren, men efter att vi flyttat över till Fouredge fick vi uppleva något helt nytt. Ett fantastiskt engagemang för att finna rätt lösning, proaktiva förslag och hög prestanda. Dessutom är säkerheten på en helt annan nivå. I praktiken innebär det att vår CTO Martin kan åka på semester och vara lugn i sinnet i vetskapen om att allt fungerar – och det går inte att mäta i pengar.

Robert Hallgren, VD
The Generation

Med Fouredge som vår partner så behöver vi ej själva ha någon kompetens för nätverk vilket vi tycker är skönt eftersom vi då kan fokusera på våra egen kärnverksamhet. Jag vill även lyfta fram att den flexibilitet Fouredge tillför är ovärderlig för alla våra projekt och siter. Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera Fouredge som nätverksleverantör.

Patrik Ström, CIO
Bonava AB

Managed Service Providers near Stockholm

 • Specializes in IT infrastructure and delivers products and services that simplify the handling, operation and development of our customers’ IT environments. We think it is essential to be close to … More
 • Solna
  Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och inte minst vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. … More
 • Stockholm
  Entreprenörsföretagen Candidator, DGC och Solid Park har tillsammans bildat Iver. Vi finns nära våra kunder, både fysiskt och i tanken. Genom sammangåendet har vi fått styrkan att nå vårt må… More
 • Solna
  Nordlo erbjuder IT- och digitaliseringstjänster till företag och offentlig verksamhet i Norden, på regional, nationell och internationell nivå. Med strategisk rådgivning, ett nära samarbete och … More
 • Solna
  Visolit lanserades som ett nytt namn den 21 januari 2019, och ersatte då TeleComputing och namnet på deras förvärvade företag. Marknaden har förändrats mycket sedan vi startade 1997. Behoven … More

View Map of MSPs near Stockholm

Are you from Fouredge AB? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Stockholm

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×