Chilit

Chilit
Description:
Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

5+ SME LE

Services:
Virtualization, Microsoft 365, IT Consulting, Email Security, Data Storage... and 4 more
Partnerships:
Microsoft
HQ:
Helsinki, Finland
Branches: Turku
Website:

Chilit Reviews

Write a Review

Chilit on auttanut meitä IT-ympäristöjen yhdistämisessä sekä integroinnissa. Yhteistyömme on syventynyt vuosien aikana kattamaan merkittävän osan IT-palvelukokonaisuudesta. Chilit toimittaa luotettavasti IT-palveluja korkealla käytettävyydellä, joten voimme keskittyä ydinliiketoimintaamme. Hyödynnämme laajasti Chilitin asiantuntijoita, sillä osastomme Suomessa on yhden henkilön vahvuinen.
Chilitin e-kaupan kautta pystyn tilaamaan henkilöstön laitteet nopeasti mihin tahansa toimipisteeseen käyttäen valmiita vakioituja ostoskoreja ja suosikkilaitelistauksia. Hankinnat tallentuvat e-kauppaan talteen, joten vanhat tilaukset ovat löydettävissä helposti. Vanhojen tilauksien RMA-prosessi voidaan kätevästi aloittaa suoraan e-kaupasta. Tilaan Chilitin kautta myös päivittäiseen työntekoon tarvittavat ohjelmistot ja niiden käyttömääriä hallitaan tehokkaasti. Ohjelmistomme ja lisenssimme ovat nyt tehokkaassa käytössä.
IT-palveluiden osalta turvaudumme yhä enemmän Chilitiin.

Juho Yliriesto
Assemblin

Service Desk- ja työasemapalveluiden keskittäminen yhdelle kumppanille auttoi pääsemään eroon rönsyistä ja vapautti aikaa kehitystehtäviin.
Toimintaympäristömme oli historian peruja myös teknisesti hieman hajanainen, joten asetimme tavoitteeksi olla tulevaisuudessa vahvasti Microsoft-teknologiaan nojaava organisaatio, joka toimii kustannustehokkaasti.
Nykyisin vanhoista laitteista päästään Chilitin avulla eroon tosi näppärästi ja niistä saa jopa rahaa takaisin. Muutenkin yhteistyö on todella sujuvaa ja rentoa siinä mielessä, että voin milloin tahansa soittaa ja kysyä mistä tahansa asiasta. Tutkimme harvoin sopimuksia tai mitään pikkupykäliä, koska pystymme kumppaneiden tavoin keskustelemaan puhelimitse tai kasvokkain.

Kimmo Koho
Transmeri Groupin

Halusimme ICT-palveluiden tuottajaksi kumppanin, jolla on kyky tukea kasvuamme ja liiketoimintaamme sekä vapauttaa meiltä aikaa oman ydinalueemme tehtäviin. Chilit on osoittautunut luottamuksemme arvoiseksi ja käyttäjiemme tyytyväisyys Chilitin palveluihin on ollut heti alusta saakka korkea.

Jussi Paasonen
Med Group

Managed Service Providers near Helsinki

 • Helsinki
  Ever since Nordcloud was founded in 2011, we've been on quite the adventure! We've served over 200 customers, expanded from our Helsinki base into new countries, and been on a constant quest to bring … More
 • Helsinki
  Tarjoamme asiakkaillemme uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntä… More
 • Espoo
  Onrego on luotettava, taitava ja ketterä digitalisaatioon ja pilvipalveluihin erikoistunut yhtiö. Autamme asiakkaitamme hyötymään pilvipalveluiden ja digitalisaation mahdollisuuksista, … More
 • Vantaa
  ITaito suunnittelee, toteuttaa ja toimittaa asiakkailleen raskaan sarjan IT-ratkaisuja ja asiantuntijapalveluita. Keskisuurille yritykselle pystymme tarjoamaan ratkaisuja, jotka aiemmin ovat olleet … More
 • OptimeSys - Asiakaslähtöistä tietoturva-asiantuntijuutta
  OptimeSys on vuonna 2007 perustettu, Espoosta ja Nokialta käsin toimiva, noin viidenkymmenen työntekijän tietoturvan … More

View Map of MSPs near Helsinki

Are you from Chilit? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Helsinki

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×