Sponsored by AppRiver - Office 365

Nianet A/S

Nianet A/S
4.8
Description:
Avanceret fiberbaseret it-infrastruktur - Internet, MPLS, Co-location og Cloud Nianet er Danmarks Erhvervsfibernet. Vi var med fra starten, da man begyndte at grave fibernet i jorden for at fremtidssikre den digitale infrastruktur. I dag er vi landets hurtigst voksende fibernet, og vi har en solid ejerkreds af energiselskaber i ryggen. Vi er specialister i cloud-baserede løsninger som fx virtuelt datacenter, backup og disaster recovery, vi rådgiver og sørger for it-drift med vores højt certificerede konsulenter, og vi ejer og driver 5 topsikre og moderne datacentre rundt om i landet. Vi giver jeres it-ansvarlige ro i maven, og ledelsen det rette fundament til at fokusere på forretningsdriften.  Linkedin
MarketScope: Midmarket
#Named to Tango100 MSP Award #Named to TangoDK MSP Award
The Tango Awards are given annually to the top performing MSPs in Cloudtango based on customer approval. Published since 2015, each award category recognizes MSPs across the globe who bring cutting-edge approaches to providing managed services to their customers. The annual Tango Award rankings are based on customer reviews, testimonials and endorsements, with an overall ranking that is uniquely based on actual client experiences. Amongst the providers in consideration, Nianet A/S topped thousands of other service providers and is recognized as one of the top-ranked MSPs in the industry.
Services:
Backup & Recovery, Bare Metal, Colocation, Connectivity, Cybersecurity, IaaS, Private Cloud, Server Hosting... and 4 more
Partnerships:
Cisco, Citrix, Dell, EMC², Microsoft, VMware
HQ:
Glostrup, Denmark
Branches: Skanderborg
Website:
www.nianet.dk
Tel:
 70 20 87 30

Nianet A/S Reviews

Write a Review

1. De var konkurrencedygtige på pris
2. Vi har vurderet, at vi vil få den bedste service, fordi de selv ejer deres fibernet
3. De er ligesom os forbrugerejet. Det gør, at de ønsker at give alle danskere bedre netforbindelse, også dem som bor i yderområder, hvor det ikke umiddelbart er rentabelt for de større og traditionelle fiberselskaber at levere.

Kræn Østergård Nielsen at Coop

Grunden til at vi valgte Nianet, var fordi de er en af Danmarks største leverandører og derudover er vi bekendt med, at Nianet har en redundant backbone, som sikre leverance tid - som er ekstrem vigtig for os på tværs at landet. Løsningen hos Nianet gør at vi har tryghed i hverdagen som sikre, at vi kan levere overfor vores kunder - så de er glade og vi er glade.
Fremtiden i Appstract ser lys ud. Vi har nogle kraftige vækstmål her for 2016, hvor vi har behov for en partner som kan følge med og understøtte vores vækst på driftdelen og her har vi blandt andet kigget på nogle af Nianets andre produkter.
Vi har været rigtig glade for at have Nianet som partner. De har understøttet vores forretning indtil videre og det regner vi kraftigt med at de også kommer til fremadrettet.
Vi kan derfor varmt anbefale Nianet til andre virksomheder, som også befinder sig i vækstfasen.

Kim Løwert, Partner at Appstract

Nianets løsning har medført, at vi har kunnet samle hele vores it-installation centralt. Dette har ca. halveret vores it-serverdriftsomkostninger og samtidig sikret et enkelt og stabilt driftsmiljø med et langt højere sikkerhedsniveau. Vi kan servicere alle vores brugere på samme høje niveau, uafhængigt af om deres arbejdsplads er i Karup, Løgum eller vores hovedkontor i Søborg. Endelig har de høje båndbredder og den lave latency givet os mange nye muligheder, bl.a. har vi for små midler kunnet etablere et "disaster" site i Nianets eget driftscenter, remote backup-løsninger m.v.

Klaus Nissen, IT Manager at Berendsen PLC

Vi havde brug for en tung og stabil samarbejdspartner som Nianet, der kunne hjælpe med til at vores arbejde blev mere fleksibelt og effektivt. Der er mange ting, vi ikke kunne gøre uden den stærke fiberforbindelse. Med denne løsning havde vi fx under tilblivelsen af den seneste von Trier film mulighed for øget samarbejde med andre lande, fordi distribution af de store filer foregik uden problemer. Vi har nu mulighed for at blive samlingspunkt for flere samarbejdspartnere, og vi har mulighed for at sprede arbejdet over flere lokationer, og det er en stor fordel.

Peter Mygdal, Netværkschef at Zentropa

Fra den første kontakt til løsningen blev taget i drift, gik der kun lidt over tre måneder, og vi er meget tilfredse med, at det kunne lade sig gøre inden for så kort tid - etableringen blev udført helt som aftalt. Driften kører som forventet, og jeg har det rigtig godt med, at serverne nu er placeret i et mere professionelt og sikkert driftsmiljø.

Henning Balslev Clausen, IT-chef at Copydan

Nianet har en stor og professionel organisation, der kan overvåge og servicere vores fiberforbindelse 24 timer i døgnet året rundt. De er i stand til at levere den sikkerhed og kvalitet, der kræves – til en god pris. Med denne løsning kan vi få samlet alle it-lokationer med en hurtig forbindelse og et højt sikkerhedsniveau.

Kaj Erik Olsen, Chef for it-afdelingen at Billund Kommune

Vi flyttede for nyligt kontor fra Trige til Randers, og her fik Nianet i samarbejde med Verdo effektivt etableret den nye forbindelse, som var i drift efter en måned. Via Nianets samarbejde med deres ejerkreds har det været muligt for os at blive forbundet på kryds og tværs uden problemer. Nianet har altid været yderst imødekommende og fleksible, og dertil kommer at priserne altid har været fornuftige.

Christian Rudebeck Holm at Dantherm Filtration

Odense Kommune kan med stor tilfredshed konstatere, at samarbejdet med Nianet og Energi Fyn på alle områder har fungeret som aftalt. Vi kan med den nye fiber-infrastruktur nu imødekomme de stadig større kapacitets- og båndbreddekrav, som såvel de lokale, de fælleskommunale og de fællesoffentlige digitaliseringstiltag stiller i forhold til den grundlæggende it-infrastruktur. Øget kapacitet og båndbredde er eksempelvis en forudsætning i forhold til de nye digitale tiltag og krav på skoleområdet.

Jørgen Brolykke Rasmussen at Odense

På kobbernettet havde vi ofte problemer med ustabile forbindelser. I dag er vi fortsat meget positivt overraskede over kvaliteten af vores fiberløsning, især pga. den problemfri drift og ikke mindst sikkerheden for, at netværket stort set aldrig går ned.

René Mortensen at FTZ Autodele & Værktøj A/S

Cybertango: Cybersecurity Directory

More IT Service Providers from Denmark

 • B4Restore A/S blev etableret i 2003 af personer med stærke faglige kompetencer inden for it-arkitektur og it-infrastruktur. Vi har specialiseret os i … More
 • Copenhagen
  datacompagniet har mere end 20 års erfaring som infrastruktur-leverandør med fokus på salg af it-service og -support, hardware, software, licenser og … More
 • Odense
  Vi er eksperter i Microsoft-baseret it-infrastruktur med særligt fokus på hosting/cloud, netværk og Universal Communications. Eksperter, fordi vi alle … More
 • Taastrup
  With more than 25 years of experience in the IT & hosting industry, Rackhosting.com has the infrastructure and competent staff to deliver reliable and … More
 • Esbjerg
  Hvis du ønsker en samarbejdspartner, som kan agere som din egen it afdeling, vil du have stor glæde af en XPect™ aftale med XPConsult, hvor vi … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Managed Service Providers near Copenhagen
Are you from Nianet A/S? Edit your profile or upgrade to tangoPlus

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×