Sponsored by Site24x7

Nianet A/S

Nianet A/S
4.8
Description:
Avanceret fiberbaseret it-infrastruktur - Internet, MPLS, Co-location og Cloud Nianet er Danmarks Erhvervsfibernet. Vi var med fra starten, da man begyndte at grave fibernet i jorden for at fremtidssikre den digitale infrastruktur. I dag er vi landets hurtigst voksende fibernet, og vi har en solid ejerkreds af energiselskaber i ryggen. Vi er specialister i cloud-baserede løsninger som fx virtuelt datacenter, backup og disaster recovery, vi rådgiver og sørger for it-drift med vores højt certificerede konsulenter, og vi ejer og driver 5 topsikre og moderne datacentre rundt om i landet. Vi giver jeres it-ansvarlige ro i maven, og ledelsen det rette fundament til at fokusere på forretningsdriften.  Linkedin
16 years in business
Tango100 awards TangoDK awards
#Named to Tango100 MSP Award #Named to Tango10 Denmark MSP Award
Nianet A/S has been named to Cloudtango’s 2019 annual awards, which recognizes top performing Managed Service Providers. Rankings are based on several KPIs that help identify the best performing MSPs throughout the year. Key performance indicators such as customer satisfaction, growth trends and technical certifications provide the right benchmarks to help build the tango awards. By being named, Nianet A/S demonstrated a track record of successfully delivering premium Managed IT Services and cloud-based solutions.
Services:
Private Cloud, Virtualization, IaaS, Bare Metal, Cybersecurity... and 7 more
Partnerships:
Citrix, Microsoft, Cisco, EMC², Dell... and 1 more
HQ:
Glostrup, Denmark
Branches: Skanderborg
Website:
www.nianet.dk
Tel:
 70 20 87 30

Nianet A/S Reviews

Write a Review

1. De var konkurrencedygtige på pris
2. Vi har vurderet, at vi vil få den bedste service, fordi de selv ejer deres fibernet
3. De er ligesom os forbrugerejet. Det gør, at de ønsker at give alle danskere bedre netforbindelse, også dem som bor i yderområder, hvor det ikke umiddelbart er rentabelt for de større og traditionelle fiberselskaber at levere.

Kræn Østergård Nielsen at Coop

Grunden til at vi valgte Nianet, var fordi de er en af Danmarks største leverandører og derudover er vi bekendt med, at Nianet har en redundant backbone, som sikre leverance tid - som er ekstrem vigtig for os på tværs at landet. Løsningen hos Nianet gør at vi har tryghed i hverdagen som sikre, at vi kan levere overfor vores kunder - så de er glade og vi er glade.
Fremtiden i Appstract ser lys ud. Vi har nogle kraftige vækstmål her for 2016, hvor vi har behov for en partner som kan følge med og understøtte vores vækst på driftdelen og her har vi blandt andet kigget på nogle af Nianets andre produkter.
Vi har været rigtig glade for at have Nianet som partner. De har understøttet vores forretning indtil videre og det regner vi kraftigt med at de også kommer til fremadrettet.
Vi kan derfor varmt anbefale Nianet til andre virksomheder, som også befinder sig i vækstfasen.

Kim Løwert, Partner at Appstract

Nianets løsning har medført, at vi har kunnet samle hele vores it-installation centralt. Dette har ca. halveret vores it-serverdriftsomkostninger og samtidig sikret et enkelt og stabilt driftsmiljø med et langt højere sikkerhedsniveau. Vi kan servicere alle vores brugere på samme høje niveau, uafhængigt af om deres arbejdsplads er i Karup, Løgum eller vores hovedkontor i Søborg. Endelig har de høje båndbredder og den lave latency givet os mange nye muligheder, bl.a. har vi for små midler kunnet etablere et "disaster" site i Nianets eget driftscenter, remote backup-løsninger m.v.

Klaus Nissen, IT Manager at Berendsen PLC

Vi havde brug for en tung og stabil samarbejdspartner som Nianet, der kunne hjælpe med til at vores arbejde blev mere fleksibelt og effektivt. Der er mange ting, vi ikke kunne gøre uden den stærke fiberforbindelse. Med denne løsning havde vi fx under tilblivelsen af den seneste von Trier film mulighed for øget samarbejde med andre lande, fordi distribution af de store filer foregik uden problemer. Vi har nu mulighed for at blive samlingspunkt for flere samarbejdspartnere, og vi har mulighed for at sprede arbejdet over flere lokationer, og det er en stor fordel.

Peter Mygdal, Netværkschef at Zentropa

Fra den første kontakt til løsningen blev taget i drift, gik der kun lidt over tre måneder, og vi er meget tilfredse med, at det kunne lade sig gøre inden for så kort tid - etableringen blev udført helt som aftalt. Driften kører som forventet, og jeg har det rigtig godt med, at serverne nu er placeret i et mere professionelt og sikkert driftsmiljø.

Henning Balslev Clausen, IT-chef at Copydan

Nianet har en stor og professionel organisation, der kan overvåge og servicere vores fiberforbindelse 24 timer i døgnet året rundt. De er i stand til at levere den sikkerhed og kvalitet, der kræves – til en god pris. Med denne løsning kan vi få samlet alle it-lokationer med en hurtig forbindelse og et højt sikkerhedsniveau.

Kaj Erik Olsen, Chef for it-afdelingen at Billund Kommune

Vi flyttede for nyligt kontor fra Trige til Randers, og her fik Nianet i samarbejde med Verdo effektivt etableret den nye forbindelse, som var i drift efter en måned. Via Nianets samarbejde med deres ejerkreds har det været muligt for os at blive forbundet på kryds og tværs uden problemer. Nianet har altid været yderst imødekommende og fleksible, og dertil kommer at priserne altid har været fornuftige.

Christian Rudebeck Holm at Dantherm Filtration

Odense Kommune kan med stor tilfredshed konstatere, at samarbejdet med Nianet og Energi Fyn på alle områder har fungeret som aftalt. Vi kan med den nye fiber-infrastruktur nu imødekomme de stadig større kapacitets- og båndbreddekrav, som såvel de lokale, de fælleskommunale og de fællesoffentlige digitaliseringstiltag stiller i forhold til den grundlæggende it-infrastruktur. Øget kapacitet og båndbredde er eksempelvis en forudsætning i forhold til de nye digitale tiltag og krav på skoleområdet.

Jørgen Brolykke Rasmussen at Odense

På kobbernettet havde vi ofte problemer med ustabile forbindelser. I dag er vi fortsat meget positivt overraskede over kvaliteten af vores fiberløsning, især pga. den problemfri drift og ikke mindst sikkerheden for, at netværket stort set aldrig går ned.

René Mortensen at FTZ Autodele & Værktøj A/S

Site24x7

Managed Service Providers near Glostrup

 • Copenhagen
  datacompagniet har mere end 20 års erfaring som infrastruktur-leverandør med fokus på salg af it-service og -support, hardware, software, licenser og netværk til SMV'er i Danmark, Norge og … More
 • Brøndbyvester
  Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter og mobilitet. Sammen med vores kunder arbejder vi målrettet for at få det størst mulige udbytte af de … More
 • Taastrup
  Siden starten tilbage i 1998, har fokus i Rackhosting været erhvervskunder og god, personlig service. Dengang var vi blandt de første udbydere af webhoteller i Danmark. Senere udvider vi bl.a. … More
 • MIRANDA Partners er en IT-konsulentvirksomhed, der udvikler og rådgiver om optimale løsninger - altid med kunden i centrum. Vores filosofi er, at kundens succes er vores succes. Det er derfor … More
 • Vi er Sentia. Vi tilbyder komplette og sikre cloud-løsninger. Vores teams af cloud-eksperter designer, bygger og håndterer cloud-tjenester kombineret med 24/7 drift og support med det formål at … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from Nianet A/S? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Copenhagen

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×