Sponsored by Site24x7

Ipeer AB

Ipeer AB
4.7
Description:
Family-owned company with experienced staff, offering then different kinds of hosting solutions including three IaaS cloud services from leading partners. Our most popular product, including with some of our biggest customers, is the Hosted VMware.  Linkedin
13 years in business
TangoSE awards
#Named to Tango10 Sweden MSP Award
Ipeer AB has been named to Cloudtango’s 2019 annual awards, which recognizes top performing Managed Service Providers. Rankings are based on several KPIs that help identify the best performing MSPs throughout the year. Key performance indicators such as customer satisfaction, growth trends and technical certifications provide the right benchmarks to help build the tango awards. By being named, Ipeer AB demonstrated a track record of successfully delivering premium Managed IT Services and cloud-based solutions.
Services:
Colocation, IaaS, Virtualization, VPS, Azure... and 2 more
Partnerships:
VMware, Parallels, Microsoft, Redhat, Citrix
HQ:
Karlstad, Sweden
Website:
http://www.ipeer.se/
Tel:
752-400820

Ipeer AB Reviews

Write a Review

Vi har arbetat med Ipeer i fyra år. När vi stod inför behovet att finna en ny leverantör av hostingtjänster gjorde vi jämförelser mellan en rad företag. Sammantaget var det Ipeer som kunde erbjuda bästa tillgänglighet till bästa pris.

Fredrik Klarqvist at Webverkstaden AB

Våra kunder vill ha trygghet, bekvämlighet och bästa totalekonomi, vår partner Ipeer
AB bidrar starkt till detta!
Det är bra att ha alla dessa tjänster samlade på ett ställe.

Bo Andersson, IT-ansvarig at Thermia

Mina kontaktpersoner på Ipeer Professional Hosting är väldigt enkla att ha att göra med och kommer med bra förslag. Det känns som en samarbetspartner och inte en leverantör när de hör av sig och säger ”Vi skulle kunna göra såhär”. Våra utvecklare på Bricco är väldigt duktiga och när vi haft konstiga problem så sätter vi ihop dem med Ipeer och då har vi det bästa av två världar och det funkar väldigt bra. Eftersom vi har en stor del av vår traök och besökaraktivitet kvällstid så är det viktigt att kunna få hjälp då också och det har funkat bra. De svarar på en gång varje gång så det går snabbt.

Magnus Skoglund, IT-chefen at OK Förlaget/Motorvärlden

Ipeer ger oss en kostnadseffktiv hosting-tjänst med hög tillgänglighet och mycket bra kundservice.

Gregers Lund, Internet Manager at Fiat

Vi är mycket stolta för förtroendet vi fått att vara en betydande och långsiktig leverantör till Ipeer. Vi uppfattar Ipeer som mycket seriösa och engagerade med ett starkt fokus på fysisk IT miljö och säkerhet.

Thomas Wunger at Coromatic AB

Site24x7

More IT Service Providers from Värmlands län

View Map of MSPs near Stockholm

Are you from Ipeer AB? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Stockholm

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×