Sponsored by PAESSLER, PRTG Network monitor

Rackhosting.com

Rackhosting.com
4.7
Description:
With more than 25 years of experience in the IT & hosting industry, Rackhosting.com has the infrastructure and competent staff to deliver reliable and scalable cloud services. So whether you are looking for a complete virtual datacenter, disaster recovery power, a test environment or simply need to outsource parts of your existing VMware structure. ISO 27001.  Linkedin
MarketScope: Midmarket
TangoDK awards
#Named to Tango10 Denmark MSP Award
Rackhosting.com has been named to Cloudtango’s 2019 annual awards, which recognizes top performing Managed Service Providers. Rankings are based on several KPIs that help identify the best performing MSPs throughout the year. Key performance indicators such as customer satisfaction, growth trends and technical certifications provide the right benchmarks to help build the tango awards. By being named, Rackhosting.com demonstrated a track record of successfully delivering premium Managed IT Services and cloud-based solutions.
Services:
Backup & Recovery, Bare Metal, Colocation, Cybersecurity... and 6 more
Partnerships:
VMware
HQ:
Taastrup, Denmark
Website:
https://www.rackhosting.dk/
Tel:
70 22 33 04

Rackhosting.com Reviews

Write a Review

Mediehuset Ingeniøren A/S har på få år taget rejsen fra eget serverrum til co-lokation hosting og videre til public cloud med Rackhosting. Første trin i 2013 var udflytning af både servere, firewalls, SAN og netværksudstyr fra eget serverrum med argon-anlæg, køleanlæg, UPS og dieselgenerator. Det gik over alt forventning og gav store besparelser på strøm, serviceaftaler og administration. Samtidig slap vi også for at etablere serverrum, da virksomheden skulle flytte.
I 2016 fortsatte rejsen med public cloud, hvor vi nedlagde vore egne servere og SAN og flyttede det til Rackhostings public cloud CloudCore ENTERPRISE. Samtidig nedlagde vi også vore to backup-systemer og overlod det til Rackhosting som betyder at vi nu har backup hvert 15. minut og kan restore på minutter i stedet for timer. Selve flytningen gik smertefrit, da Rackhosting kunne portere vores VMWare-miljø direkte ind i deres.
Nu skal vi slet ikke bekymre os om hardware mere. Vi skal ikke planlægge og budgettere med udskiftning eller opgraderinger mere, og vi kan skrue op og ned for udstyret og ydelsen, som vores behov kræver. Vi kunne også afskaffe dyre serviceaftaler på udstyret. Alle vore servere stod dengang foran en dyr udskiftning, og vore egne målinger viser, at de nye virtuelle servere hos Rackhosting yder væsentligt bedre end vores gamle.
Samarbejdet med Rackhosting har kørt fortrinligt, og vi har aldrig oplevet problemer med hverken stabilitet, performance eller support.

Jesper Bille Haun, It- og udviklingschef at Mediehuset Ingeniøren A/S

Jeg har arbejdet sammen med Rackhosting i flere år i forbindelse med større kundeprojekter men også i forbindelse med mine egne, lidt mindre, projekter. Jeg har altid oplevet Rackhosting som værende meget dedikerede og meget hjælpsomme i deres tilgang til at hjælpe kunderne. De sætter altid kundens behov i fokus.
Senest har jeg i forbindelse med mit nye projekt Kalto oplevet en virkelig super service, hvor Rackhosting har gjort alt, hvad de kunne for at hjælpe mit nye iværksætterprojekt. Jeg har altid oplevet stabil og hurtig serverdrift hos Rackhosting.

Tim Pedersen, Direktør Pace at Pace

Vi har igennem en årrække anvendt Rackhosting som samarbejdspartner til vores eget site samt kampagnesider på vegne af kunder. Alt hostes i deres cloud, da systemet selv op- og nedskalerer efter den trafik, der opstår. Før var reguleringen af de fysiske servere mere omstændig, så Cloud produktet mindsker absolut vores problemer og sparer tid. Lav loadetid og fleksibilitet kombineret med stor driftsikkerhed, er desuden 100 % vigtigt i forbindelse med kampagner, og firmaets priser finder jeg konkurrencedygtige.

Dennis Blynov, e-Marketing Director at Hjaltelin, Stahl & Co

Goenergi.dk er en kompleks side med mange programmer og servere, hvorfor vi har valgt at give Rackhosting alt ansvar for hosting, vedligehold og drift. Det har vi ikke fortrudt. Der er virkelig er tale om nørder, der går op i tingene! Servermiljøet kører, og vi har oplevet god service og kort responstid, samarbejdet kører godt.

Christian Borup-Larsen, it-projektleder at Go’ Energi

Vi har haft et nu 7-årigt samarbejde med Rackhosting og kan varmt anbefale deres services.
Nu er hosting ikke lige det mest sexede, men er bare noget der 'skal spille' - og det må man sige det gør hos Rackhosting.
Hvis der opstår spørgsmål eller problemer (det er jo it) håndteres det top professionelt af deres support og med en sjældent set hurtig respons - alle årets dage, hele døgnet rundt.
Og så er deres produktkatalog helt fantastisk.

Brian Østergaard at e-mergency

SmileBack

More IT Service Providers from Denmark

 • Glostrup
  Avanceret fiberbaseret it-infrastruktur - Internet, MPLS, Co-location og Cloud Nianet er Danmarks Erhvervsfibernet. Vi var med fra starten, da man … More
 • B4Restore A/S blev etableret i 2003 af personer med stærke faglige kompetencer inden for it-arkitektur og it-infrastruktur. Vi har specialiseret os i … More
 • Copenhagen
  datacompagniet har mere end 20 års erfaring som infrastruktur-leverandør med fokus på salg af it-service og -support, hardware, software, licenser og … More
 • Odense
  Vi er eksperter i Microsoft-baseret it-infrastruktur med særligt fokus på hosting/cloud, netværk og Universal Communications. Eksperter, fordi vi alle … More
 • Aalborg
  Vi tager kontrol over din IT og sørger for, at du bevarer kontrollen over din forretning.
  I Netic sigter vi mod kontrol, for at kunne sikre at din … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Managed Service Providers near Copenhagen
Are you from Rackhosting.com? Edit your profile or upgrade to tangoPlus

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×