Sponsored by Site24x7

Unica Schutte ICT

Unica Schutte ICT
4.8
Description:
Unica Schutte ICT is een landelijk full-service ICT-dienstverlener die al meer dan 20 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met ruim 150 specialisten verzorgen wij de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Onafhankelijk advies is de basis van de dienstverlening, waarbij Unica Schutte ICT met haar brede portfolio als ICT-partner fungeert. Hierdoor zijn wij in staat een bijdrage te leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen.  Linkedin
26 years in business
TangoNL awards
#Named to Tango25 Netherlands MSP Award
Unica Schutte ICT has been named to Cloudtango’s 2019 annual awards, which recognizes top performing Managed Service Providers. Rankings are based on several KPIs that help identify the best performing MSPs throughout the year. Key performance indicators such as customer satisfaction, growth trends and technical certifications provide the right benchmarks to help build the tango awards. By being named, Unica Schutte ICT demonstrated a track record of successfully delivering premium Managed IT Services and cloud-based solutions.
Services:
Application Dev., IaaS, Virtualization, VoIP, Networking & Wi-Fi... and 11 more
Partnerships:
Aruba, Avaya, Citrix, Dell, Cisco... and 6 more
HQ:
Amsterdam, Netherlands
Branches: Son and 1 more
Website:
www.unicaschutte-ict.nl
Tel:
88 222 2676

Unica Schutte ICT Reviews

Write a Review

In onze depots kan bijna 55 kilometer aan archief worden opgeslagen. We bewaren stukken tot in de eeuwigheid volgens de wet- en regelgeving. Zo moet het in de depots constant achttien graden zijn met een relatieve luchtvochtigheid van vijftig procent. Unica kwam met oplossingen om dat op een duurzame wijze te realiseren.
Maandelijks bespreken we de gang van zaken. Ook over verduurzaming, dat is een continu proces. Unica denkt hierin mee en biedt heel goede begeleiding.

Patrick Reeuwijk, coördinator Facilitaire Zaken at Gelders Archief

Een grote wens was om realtime inzicht te hebben in de status van inspecties, onderhoudswerkzaamheden en storingen. Daarnaast wilden we graag één contactpersoon voor een zo direct en eenvoudig mogelijke communicatie. Unica kon aan beide wensen voldoen. Bovendien vinden wij het prettig om te werken met een lokale partij, die de Twentse mentaliteit kent en begrijpt.
Al bij het eerste bezoek van de monteur waren mijn collega’s van de technische dienst zeer tevreden over de aanpak, vakkennis en nauwkeurigheid van de monteur van Unica, die heel precies was in de omgang met de materialen. Tijdens reguliere overleggen worden de verbeterpunten en wensen uitvoerig besproken. De mensen van Unica denken mee in oplossingen. Ze leveren wat wij vragen en soms zelfs meer.

Truus Soetman, Facilitair inkoper at DEC BV International

Unica heeft de aanbesteding gewonnen met een combinatie van prijs en plan van aanpak. Wat ons bevalt aan Unica zijn de goed omschreven processen en de snelle storings- en onderhoudsopvolging. Zeker voor het theater en de bioscoop is het belangrijk dat storingen snel worden opgelost en dat onderhoudswerkzaamheden zo worden uitgevoerd, dat alle voorstellingen gewoon door kunnen gaan.
Onze huurders zijn zeer te spreken over Unica. De communicatie verloopt prettig, werkzaamheden worden keurig afgestemd en afspraken worden netjes nagekomen. Als gebouweigenaar is dat natuurlijk precies wat we willen horen. Bij de gemeente Assen letten we heel erg op klantbeleving. Als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook.

Ralph Roosendaal, projectleider onderhoud at Gemeente Assen

Wij zijn een dynamische onderneming en investeren in nieuwe technologieën. Dat doen we onder meer samen met Unica. Unica biedt Boston Scientific compleetheid door verschillende diensten vanuit één organisatie aan te bieden. Ze levert snelle service en de medewerkers beschikken over uitgebreide kennis van onze installaties en bedrijfsvoering.

Jos de Swart, Interim Facility & Procurement Manager at Boston Scientific

We hebben samen met Unica Schutte ICT een doel: Ons partnership voortzetten. We zijn de samenwerking dan ook gestart om een langdurige relatie met elkaar op te bouwen. In die relatie gaat het om geven en nemen, waarbij we er te allen tijde met elkaar goed uit moeten komen, ook als er misschien een storing is. ICT is inmiddels zo complex geworden dat het bijna onmogelijk is om de ontwikkelingen bij te benen. Daarin kunnen we op onze ICT-partner Unica Schutte ICT terugvallen.

Dennis de Jong, ICT-manager at ROVA

Wij willen verrast worden met zaken waar we zelf nog niet over hebben nagedacht.
De kennis en kunde die Unica Schutte ICT in huis heeft, was voor ons de belangrijkste reden om de overstap naar het externe datacenter te maken.

Ans Lemmens, ICT-manager at Lunet Zorg

Unica Schutte ICT zorgt voor continuïteit van ons productieproces. De fusie zorgde voor stabiliteit. Aan de hand van diverse constructieve gesprekken met Unica Schutte ICT, hebben we op basis van prijs, toekomstvisie en een stuk historie besloten de samenwerking voort te zetten.

Edward van Dam, Manager Financiën at CurTec

Er zitten zeker nog samenwerkingskansen voor ons in, omdat er nog veel verandert binnen de TCR Groep. Klanten verwachten steeds meer registratie en ICT speelt daarin een belangrijke rol. De TCR Groep wil zich onderscheiden van andere bedrijven, door constant te letten op vernieuwingen op ICT-gebied. Unica Schutte ICT helpt ons daarbij.

Thijs Kappert at TCR Groep

Het zelflerend vermogen van Unica Schutte ICT versterkt onze samenwerking.

Robert Kommeren, ICT-manager at Wensink

Site24x7

Managed Service Providers near Amsterdam

 • Schiphol-Rijk
  Interxion is the interconnection hub for the world’s leading businesses. We help you extend your reach into new markets. Wherever you invest with us, you will have the right connectivity to … More
 • Amsterdam
  When you use our infrastructure it effectively becomes an extension of your own. So you need to have absolute confidence that it meets the standards you set for yourself or that you have to comply … More
 • Schiphol-Rijk
  We create, control and change the highly complex ecosystems that are critical to the world. We develop IT solutions that take our clients into a new age, that we feel is only just beginning. We make … More
 • Amsterdam
  By your side in a digital world Software is steeds bepalender voor het succes van organisaties. Maar uw business moet centraal blijven staan. COMPAREX Nederland adviseert organisaties om hun … More
 • Amsterdam
  Some consider us their cloud partner. Or their managed hosting provider. But our services reach beyond these descriptions. We consider ourselves a progressive managed hosting company – with a … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Unica Schutte ICT? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×