Joheco Automatisering

Joheco Automatisering
Description:
Of het nu gaat om telefonie, internet, systeembeheer of hard- en software: u wilt gewoon dat het werkt. En dat de levering en implementatie van nieuwe systemen en updates probleemloos verloopt. Daar zorgen we bij Joheco voor. We bieden daarvoor verschillende totaaloplossingen, die we in overleg met u samenstellen. We zorgen ervoor dat uw apparatuur en verbindingen foutloos geïnstalleerd en geconfigureerd worden. En dat uw systemen ook blíjven werken. Daarom besteden we veel aandacht aan monitoring en proactief onderhoud. Heeft u toch een probleem? Dan lossen onze ervaren IT-professionals het snel voor u op.
#Named to MSP30 Netherlands Award

Each year, the cloudtango awards recognize the most successful MSPs around the world in what has become a global reference due to its independent approach, and in-depth analysis. The selection of Joheco Automatisering for the MSP30 Netherlands award, confirms its technical excellence, customer focus, and innovation within the industry.

30+ SMB SME

Services:
VoIP, Cybersecurity, Data Storage, Email Security, Hyper-convergence... and 7 more
Partnerships:
VMware, Veeam, Microsoft, Meraki, Intel, +4 […]
HQ:
Hillegom, Netherlands
Website:
Tel:
252 240 190

Joheco Automatisering Reviews

Write a Review

Toen waren we al klant bij het computerwinkeltje van Jobert, op de Camplaan in Heemstede. Joheco is letterlijk met ons meegegroeid. En dat heeft voordelen! Joheco weet precies wat wij allemaal in huis hebben en hoe het werkt. Vergelijk ze met een automonteur die jouw auto al 20 jaar onderhoudt. Die kent jouw auto als geen ander!
Ik durf wel te zeggen dat we een goede klant zijn voor Joheco. Maar Joheco is ook een goede partner voor ons. We zijn veeleisend en hebben soms wensen die ook voor Joheco nieuw zijn. Maar ook dan adviseren en begeleiden ze ons goed. En als er problemen zijn, worden die vakkundig opgelost. Onze telefoons bijvoorbeeld, zijn allemaal draadloos. We hadden wat opstartproblemen. Na verschillende tests bleek dat we een tweede draadloze zender/ontvanger nodig hadden. Dat klinkt simpel, maar kom er maar eens achter!

Peter van Kuilenburg
Norm-Systems

Het bedrijf waar ik hiervoor werkte, was klant van Joheco. Toen ik overstapte naar Oosterbaan, heb ik mijn directeur aangeraden om ook eens met Joheco te gaan praten.
Onze organisatie bestaat uit dertien medewerkers. Het is dus heel handig dat we informatie kunnen delen. De computers in de spreekkamer en bij de administratie werken allemaal via een centrale server. Die staat sinds twee jaar bij ons op locatie, maar wordt op afstand beheerd door Joheco. Heel handig! In het begin hadden we wel wat kinderziektes, maar die werden vakkundig opgelost.
Een ander ICT-bedrijf kwam met een fantastisch verhaal. Ze zouden ons bedrijf helemaal automatiseren. Maar vanaf dag één voelde het eigenlijk al niet goed. Uiteindelijk werd het een fiasco. We betaalden ons blauw en kregen er niets voor terug. We hebben toen netjes ons contract afgemaakt en zijn daarna teruggerend naar Joheco. Zij hebben geen grootspraak, maar maken waar wat ze beloven.

Ana Pajares, Secretaresse
Oosterbaan Orthopedie

Ik was een aantal belangrijke bestanden kwijt en was tot 12 uur ’s nachts bezig om een back-up terug te zetten. Dat lukte niet. Mijn probleem kon niet wachten tot de volgende dag. Natuurlijk belde ik Joheco. Niet veel later stond de directeur zelf op de stoep om het probleem te verhelpen!

Reinout Kool
Green Multimedia

Voor het zorgrechtprogramma – waarin we werken aan toegang tot medische zorg voor migranten in Nederland – werken we bijvoorbeeld met drie dependances. Onze medewerkers werken tegelijkertijd vanaf de verschillende dependances in een projectdatabase in Access. En daar gaat wel eens iets mis. De software is niet van Joheco. Maar in plaats van te wijzen naar de softwareleverancier, probeert Joheco het probleem op te lossen. Daarbij werken ze samen met ons én de databaseprogrammeur. Zonder te oordelen of te wijzen. Heel professioneel!
We hebben een contract afgesloten, dat we ieder jaar verlengen. Het bedrag dat we betalen, is gebaseerd op het aantal werkstations. Heel schappelijk. Nee, een flexibelere ICT-partner kunnen we ons niet wensen.

Paula Frankema
Dokters van de Wereld

We hebben geen eigen servers meer nodig, krijgen regelmatig automatisch updates van Microsoft. En Joheco zorgt voor een goede beveiliging. We hebben het één keer gehad, voordat we Joheco leerden kennen, dat een pc de geest gaf en toen waren alle e-mails weg. Dat wil ik nooit meer meemaken.

Marcel Clemens
Clemens Totaal Printing

Wat ik fijn vind, is de bereikbaarheid en de beschikbaarheid van Joheco. Joheco maakt voor ons een meerjarenplan. Ze schetsen mij waar het de komende drie jaar heen moet. En iedere drie maanden komen we bij elkaar en bepalen de route. Het is prettig als je iets ziet binnen je bedrijf en je ICT-partner kan haarfijn uitleggen wat de omvang is van het project en vertellen wat nodig is om het te realiseren.

Dennis Talens, hoofd Technische Dienst
Claus Company

We werken ook met Joheco samen binnen onze eigen projecten. Joheco heeft het hele ICT-gedeelte in dit project op zich genomen. Het is voor ons erg praktisch als we bij een opgeleverde kantoorruimte direct internet en telefonie kunnen aanbieden. Bovendien biedt Joheco ondersteuning aan de huurders bij vragen over ICT.

Rudy Mens
Thunnissen

Ik kan veel problemen zelf oplossen, maar als ik vragen heb kan ik altijd bij Joheco terecht. Ook grote ICT-projecten pakt Joheco op. Zo vervingen ze onlangs onze server.
Joheco leverde de nieuwe server. Maar daarmee ben je er nog niet. We moesten alle informatie overzetten van de oude op de nieuwe server. En ook die klus klaarde Joheco zonder problemen. We hadden een minimale downtime. Onze medewerkers konden eigenlijk continu doorwerken en hebben nauwelijks iets gemerkt van de migratie.

Marlon Geerlings, systeembeheerder
Dickies Nederland

Joheco neemt ons alle zorgen over ICT uit handen. Problemen worden op afstand opgelost. En voor onderhoud zie ik de technici regelmatig over de vloer komen. Afgelopen jaar bijvoorbeeld, vervingen ze alle werkstations en verbeterden ze het netwerk. Bestanden kunnen nu sneller worden geopend en uitgewisseld. Onze medewerkers werken veel met AutoCAD. Bestanden van dat programma zijn vaak erg groot. Maar met de nieuwe infrastructuur gaat ontwerpen een stuk sneller! Bovendien kunnen we nu makkelijk inloggen op afstand, met de iPhone-token. Met één druk op de knop genereert de telefoon een inlogcode voor het netwerk. Veilig en snel. Ideaal!

Martin Hovenier, technisch ingenieur
Kenz Figee Group

Managed Service Providers near Hillegom

 • Schiphol-Rijk
  We create, control and change the highly complex ecosystems that are critical to the world. We develop IT solutions that take our clients into a new age, that we feel is only just beginning. We make … More
 • Rozenburg
  Interxion is the interconnection hub for the world’s leading businesses. We help you extend your reach into new markets. Wherever you invest with us, you will have the right connectivity to … More
 • Onsite is een ICT-dienstverlener die ervoor zorgt dat ICT het werk van MKB-ondernemers ondersteunt. Sinds 1995 leveren wij zowel op afstand als op locatie diensten voor systeembeheer, netwerkbeheer … More
 • Lijnden
  PCI Nederland is een toonaangevend IT bedrijf met specialisaties op het vlak van kantoorautomatisering, cloudcomputing, adoptie, IT continuiteit, print- en document management en audio visuele … More
 • Hoofddorp
  Cloud-based IT Security Distributor in the Netherlands More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Joheco Automatisering? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×