Bluecom AB

Bluecom AB
(0)
No Reviews Available
Description:
Bluecom är ett företag med stor erfarenhet att leverera träffsäkra IT-lösningar. Vårt sikte är att överträffa det förväntade. I varje uppdrag. Vi jobbar nära våra kunder, har örat mot deras behov och hjärtat i norrland. Vårt mål är att göra det svåra enkelt. Skapa nya möjligheter och ge bättre resultat. Oavsett om uppdraget är komplext och tekniken vi använder oss av är avancerad, kan våra kunder alltid känna lugnet i lättanvända och hållbara lösningar. Som garanterat gör skillnad för deras verksamheter. Vi är specialister inom avancerade nätverk-, server- och lagringstjänster, alltid med fokus på hög tillgänglighet.

10+ SME LE upGrowth

Services:
Virtualization, Server Mgmt, Networking & Wi-Fi, Managed IT, IT Consulting... and 3 more
Partnerships:
VMware, Veeam, Ruckus, Microsoft, IBM, +2 […]
HQ:
Kramfors, Sweden
Branches: Stockholm and 2 more

More IT Service Providers from Västernorrlands län

  • Sundsvall
    Vår affärsidé är att leverera kostnadseffektiva och kundanpassade it-tjänster till större kundverksamheter. Vårt mål är att vara kundens naturliga val av it-partner och medarbetarens naturliga val av … More

View Map of MSPs near Sweden

Are you from Bluecom AB? Edit your profile
Managed Service Providers near Sweden

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.