Devion AS

Devion AS
(0)
No Reviews Available
Description:
Om Devion Devion AS er din IT-partner lokalt, sentralt og i nettskyen. Vi leverer PC og skrivere, nettverk, trådløst og brannmurer til dine kontorer. Vi har avtale med de største distributørene og fører blant annet merker som HP, Lenovo, Cisco, Extreme Networks og SonicWall. Vi leverer skytjenester både fra vårt eget datasenter i Kongsberg og i fra de store aktørene som Google og Microsoft. Vi leverer backuptjenester både av servere og skytjenester med løsninger fra Veeam. Våre konsulenter har lang erfaring og kan hjelpe dere med IT-løsningen enten dere velger servere lokalt, i vårt datasenter eller ute i den store nettskyen.

SMB

Services:
Virtualization, SharePoint, Microsoft 365, Managed IT, IT Consulting... and 3 more
Partnerships:
SonicWall, Cisco, Extreme Net., HP, Trend Micro, +5 […]
HQ:
Kongsberg, Norway
Branches: Drammen

Managed Service Providers near Kongsberg

  • I Prosesspilotene er vi opptatt av å inngå langsiktig samarbeid med våre kunder slik at organisasjon, prosesser og system kan utvikle seg sammen i en lønnsom og håndterbar takt. I Prosesspilotene … More
  • Friday Networks så dagens lys i 2016. Selskapet kjøpte opp IKT Axxess og Mobil Axxess som i dag heter Friday Networks Drammen og er en del av Mobit-kjeden.
    Friday Networks er en markedsledende … More

View Map of MSPs near Norway

Are you from Devion AS? Edit your profile
Managed Service Providers near Norway

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.