Sponsored by AppRiver - Office 365

JDM IT A/S

JDM IT A/S
4.8
Description:
Vi er eksperter i Microsoft-baseret it-infrastruktur med særligt fokus på hosting/cloud, netværk og Universal Communications. Eksperter, fordi vi alle sammen er certificerede og hele tiden videreuddanner os, så vi altid er med helt forrest. Bl.a. har vi Danmarks eneste Certified Solutions Master i Communications, og vi er guldcertificeret i Office 365 og Skype for Business. Microsoft-certificeringerne på højeste niveau betyder, at vi har en særlig adgang til Microsoft. Og at vores kunders problemstillinger har særlig bevågenhed hos Microsoft. Branchens kvalitetsmærke, Hostingmærket, viser, at vores kvalitet og sikkerhed ligger over standardniveauet i branchen. Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig lige præcis den it-løsning, du har brug for.  Linkedin
MarketScope: Midmarket
#Named to TangoDK MSP Award
The Tango Awards are given annually to the top performing MSPs in Cloudtango based on customer approval. Published since 2015, each award category recognizes MSPs across the globe who bring cutting-edge approaches to providing managed services to their customers. The annual Tango Award rankings are based on customer reviews, testimonials and endorsements, with an overall ranking that is uniquely based on actual client experiences. Amongst the providers in consideration, JDM IT A/S topped thousands of other service providers and is recognized as one of the top-ranked MSPs in the industry.
Services:
Cybersecurity, Email Security, Hosted Exchange, IaaS, Managed IT, Office 365, Server Hosting, SharePoint... and 4 more
Partnerships:
HP, Lenovo, Microsoft, SonicWall, Vasco
HQ:
Odense, Denmark
Website:
www.jdm.dk
Tel:
 63 13 30 30

JDM IT A/S Reviews

Write a Review

– Vi havde tidligere en server stående i ­kælderen. Når den hostede, ringede vi efter doktoren, der gav den nogle Kodimagnyler. På den måde holdt vi den kørende, til vi fik det helt store nedbrud midt i statustiden, der er årets travleste periode. JDM fik os hurtigt kørende igen og leverede en super indsats.
– Vi har adgang til alle tidligere versioner af et dokument eller en sag. Hvis vi er to, der sidder med den samme revisionsrapport, kan der være brug for at se, hvad der stod i en tidligere version. Da SharePoint er en del af løsningen, har vi netop mulighed for at arbejde i det samme regnskab samtidig. Det er både praktisk og fleksibelt.
– De funktioner, vi arbejder med i 365, gør os bedre for vores kunder. Vi får mulighed for at levere helt optimalt til kunden, fordi vi er mere produktive og kan arbejde mere effektivt sammen.

Jan Grevelund at Revision & Råd

Går vores systemer ned, så er vi out of business. Vores behov kunne ikke længere dækkes af en enkelt person. Omvendt ville det være uforholdsmæssigt kostbart at udvide it-afdelingen med yderligere personale, blandt andet fordi vi har behov for specialviden på flere områder. Dermed ville vi ikke kunne dække vores akutte kompetencebehov med blot en ny it-medarbejder.
Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM. Vi oplevede også, at vi hos JDM fik deres fulde opmærksomhed. Vi regnede naturligvis også på økonomien i outsourcingen, og det så – og ser stadig – rigtig fornuftigt ud.
Vi er 100 procent afhængige af, at vores it fungerer. Når der er nedbrud, kan vi ikke arbejde, og det gælder alle i virksomheden. Det har vi nu fået rettet op på.
Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår vi sidst havde et nedbrud.
Dokumentation er noget af det vigtigste for os. Vi har overblik over, hvad der sker og hvor. Det betyder også, at alle med et vist it-kendskab hurtigt kan sætte sig ind i vores opsætning. Det giver os en frihed og egentlig mere selvstændighed, end da vi varetog opgaven selv.

Arne Sivebæk, økonomi- og administrationschef at STOK Emballage K/S

Vi slipper for de daglige problemer med it og for at have en it-mand. I sidste ende betyder det, at vores medarbejdere bliver mere effektive, fordi de skal bruge mindre tid på it-problemer.
Tingene spiller hos os. De to virksomheder har spidskompetencer på hver deres område, og det giver os et stabilt system, der fungerer godt.
JDM har størrelsen og styrken til at løfte sådan en opgave. Og derfor var det en fordel, at vi havde outsourcet vores it. Det giver en større fleksibilitet, hver gang vi møder nye udfordringer.
Det fungerer som huslejen, og det er en god løsning. Vi ved, hvad vi kan regne med af udgifter, og det giver en god forudsigelighed. For os er det smart, at JDM styrer det hele, for så ved vi, at det spiller godt sammen.

Lars Nordberg-Hansen, Direktør at M-Comp A/S

Det var en stor udfordring for os. Mange af vores kunder bestiller online, og alt indkøb og salg registreres i vores it-systemer. Derfor ville hver dag uden et fungerende it-system betyde mistet omsætning og overblik.
Det handlede i høj grad om tillid og tryghed, og om at de skulle kunne foretage omstillingen selvstændigt. En af de ting, som for alvor overbeviste mig, var JDM´s forudgående analyse. Den viste med al tydelighed, at JDM havde en grundig forståelse for vores behov.

De rykkede ind en fredag middag, da vi lukkede, og så tog de fat. Fem til syv mand var her konstant i næsten 14 timer, og da de gik ved midnat, fungerede det. Det var ret imponerende.

Vores ordrer kommer allerede klokken 4:30 om morgenen, så vi kan nå at have varerne ude i butikkerne til åbningstid. Derfor kan vi have behov for it-support meget tidligt om morgenen, og det kan JDM også levere. It er et kerneværktøj i vores forretning. Hvis systemerne er nede, så er vores virksomhed nede. Derfor er det så vigtigt, at vi har en it-leverandør, vi kan stole på – og som er der, når vi har brug for det.
Det er en stor fordel for os og giver stor fleksibilitet og muligheder for at følge op på arbejdsopgaver i weekenden.

Allan Hoffmann, Direktør at Blomster Centrum A/S

”Hos JDM er vi altid velkomne, og de har altid tid til os. Det betyder rigtig meget for os at have et nært forhold til vores it-partner.

At vi har en lokal partner, gør tingene meget mere fleksible. Vi har én leverandør til alt udstyr. Én indgang. Ét sted at ringe hen. Indimellem betaler vi måske 1-2 % mere for en vare, men det opvejes hurtigt af, at vi får den rigtige service. JDM tænker på vores behov.

Det har givet ro i maven, fordi det nye rackskab er overskueligt. Og så ved vi, det er gennemtestet. Der er styr på tingene hos JDM, og det skal bare være i orden. De er der, når vi har brug for dem.

Vi har ikke kunnet komme med en opgave, JDM ikke har kunnet løfte.

Morten Gudiksen, It-supporter – Civica at Civica

JDM er meget fleksible: De laver tingene, som jeg gerne vil have dem, men samtidig rådgiver de mig til at vælge de sikkerhedsmæssigt mest hensigtsmæssige løsninger. De er kun et telefonopkald væk. For os er JDM de stærkeste på Fyn – der er ingen tvivl om, at de har dygtige folk ansat.

Peter Ovesen, It-servicechef at INTERSPORT Danmark

Vi har fået en større driftsikkerhed, og det er i sig selv meget værd. Og vi trækker på specialister inden for forskellige områder, når vi henvender os til JDM. Selvom vi havde vores egen it-afdeling, ville vi være nødt til at hente den ekspertise udefra. Jeg er meget tilfreds!

Ken Petersen, Teknisk chef at TV2/FYN

Cybertango: Cybersecurity Directory

More IT Service Providers from Denmark

 • Glostrup
  Avanceret fiberbaseret it-infrastruktur - Internet, MPLS, Co-location og Cloud Nianet er Danmarks Erhvervsfibernet. Vi var med fra starten, da man … More
 • B4Restore A/S blev etableret i 2003 af personer med stærke faglige kompetencer inden for it-arkitektur og it-infrastruktur. Vi har specialiseret os i … More
 • Copenhagen
  datacompagniet har mere end 20 års erfaring som infrastruktur-leverandør med fokus på salg af it-service og -support, hardware, software, licenser og … More
 • Taastrup
  With more than 25 years of experience in the IT & hosting industry, Rackhosting.com has the infrastructure and competent staff to deliver reliable and … More
 • Esbjerg
  Hvis du ønsker en samarbejdspartner, som kan agere som din egen it afdeling, vil du have stor glæde af en XPect™ aftale med XPConsult, hvor vi … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Managed Service Providers near Copenhagen
Are you from JDM IT A/S? Edit your profile or upgrade to tangoPlus

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×