Sponsored by PAESSLER, PRTG Network monitor

Netteam Technology A/S

Netteam Technology A/S
4.6
Description:
Netteam Technology A/S blev grundlagt af Peter Durup i 2001 og er siden vokset støt. Vi er et succesfuldt IT-firma, der projekterer, implementerer og servicerer netværksløsninger hos virksomheder af alle størrelser. Vi sørger altid for, at du som kunde får produkter, rådgivning og service på et højt tekniske niveau. Vi sørger for konstant at videreuddanne og certificere vores medarbejdere, hvorfor vi kan garantere netværksløsninger, der altid er up-to-date. Vi er specialister i datacentre, LAN/WAN/WLAN, trådløse netværk, IP-telefoni, videokonference-udstyr og Cloud management. Vores løsninger er primært baseret på udstyr fra Cisco – en solid platform, som er på forkant og konstant følger udviklingen. Vores løsninger er primært baseret på udstyr fra Cisco – en solid platform med lav TCO (bl.a. lang levetid, lavt strømforbrug, enkel installation og fejlfinding, livstidsgaranti på Switche), som er på forkant og konstant følger udviklingen.  Linkedin | 20 years in business
TangoDK awards
#Named to Tango10 Denmark MSP Award
Netteam Technology A/S has been named to Cloudtango’s 2019 annual awards, which recognizes top performing Managed Service Providers. Rankings are based on several KPIs that help identify the best performing MSPs throughout the year. Key performance indicators such as customer satisfaction, growth trends and technical certifications provide the right benchmarks to help build the tango awards. By being named, Netteam Technology A/S demonstrated a track record of successfully delivering premium Managed IT Services and cloud-based solutions.
Services:
IaaS, Cybersecurity, Server Hosting, VoIP, Connectivity... and 3 more
Partnerships:
Cisco, Vasco, Meraki
HQ:
Lynge, Denmark
Branches: Skanderborg
Website:
http://www.netteam.dk/
Tel:
79 21 29 09

Netteam Technology A/S Reviews

Write a Review

Min kollega indhentede forskellige tilbud på Cisco-udstyr. Her stod Netteam stærkest, og samarbejdet er foregået fuldstændig gnidningsfrit. Netteam har leveret til aftalt tid, og det har de i hele taget været et fornuftigt samarbejde.

Claus Sand Strawbridge, eCommerce Marketing Director at Guldsmeden Hotels

De to gange, vi har haft brug for hurtig udrykning, har Netteams teknikere været der med det samme. Og i forhold til udviklingsopgaverne er de rigtig gode til både at give sparring og lære fra sig, så jeg ikke behøver at ringe en anden gang med samme problem.

Jørgen Dinesen, IT-chef at København Zoo

De er skarpe. Vi har selv dygtige teknikere, der kommer dybt ned - men Netteams eksperter kommer dybere på hver deres område. De kunne sikkert også godt have oversolgt os et eller andet, men det har de ikke gjort.

Morten Munk Fejbord, It-driftscehf at FTF-A

Forventninger udvikler sig, og der har Netteam vist stor fleksibilitet undervejs i projektet. Jeg har hele vejen igennem følt mig i gode hænder og har fået den hjælp og sparring, jeg har behov for. Netteam stiller også op, når det brænder på – og de allokerer de nødvendige ressourcer. Det er en god organisation at have bag sig.

Knud Nielsen, Systemadministrator at Nationalmuseet

SmileBack

Managed Service Providers near Lynge

  • MIRANDA Partners er en IT-konsulentvirksomhed, der udvikler og rådgiver om optimale løsninger - altid med kunden i centrum. Vores filosofi er, at kundens succes er vores succes. Det er derfor … More
  • Vi er Sentia. Vi tilbyder komplette og sikre cloud-løsninger. Vores teams af cloud-eksperter designer, bygger og håndterer cloud-tjenester kombineret med 24/7 drift og support med det formål at … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from Netteam Technology A/S? Edit your profile or upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Copenhagen

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×