Sponsored by GlobalSign

Netteam Technology A/S

Netteam Technology A/S
Description:
Netteam Technology A/S blev grundlagt af Peter Durup i 2001 og er siden vokset støt. Vi er et succesfuldt IT-firma, der projekterer, implementerer og servicerer netværksløsninger hos virksomheder af alle størrelser. Vi sørger altid for, at du som kunde får produkter, rådgivning og service på et højt tekniske niveau. Vi sørger for konstant at videreuddanne og certificere vores medarbejdere, hvorfor vi kan garantere netværksløsninger, der altid er up-to-date. Vi er specialister i datacentre, LAN/WAN/WLAN, trådløse netværk, IP-telefoni, videokonference-udstyr og Cloud management. Vores løsninger er primært baseret på udstyr fra Cisco – en solid platform, som er på forkant og konstant følger udviklingen. Vores løsninger er primært baseret på udstyr fra Cisco – en solid platform med lav TCO (bl.a. lang levetid, lavt strømforbrug, enkel installation og fejlfinding, livstidsgaranti på Switche), som er på forkant og konstant følger udviklingen.
#Named to MSP10 Denmark Award

After completing a comprehensive screening process among thousands of MSPs, Netteam Technology A/S was pre-selected and ultimately named to Cloudtango’s MSP10 Denmark list for 2020. Netteam Technology A/S’s track record of successfully delivering premium Managed IT services, and their willingness to put service at the heart of their offerings, helped Netteam Technology A/S to stand out from the crowd and become one of the winners of this year's award. [Read more]

20+ SME LE

Services:
VoIP, Cybersecurity, Email Security, Hyper-convergence, IaaS... and 5 more
Partnerships:
Meraki, f5, Darktrace, Cisco
HQ:
Lynge, Denmark
Branches: Skanderborg
Website:
Tel:
79 21 29 09

Netteam Technology A/S Reviews

Write a Review

Min kollega indhentede forskellige tilbud på Cisco-udstyr. Her stod Netteam stærkest, og samarbejdet er foregået fuldstændig gnidningsfrit. Netteam har leveret til aftalt tid, og det har de i hele taget været et fornuftigt samarbejde.

Claus Sand Strawbridge, eCommerce Marketing Director
Guldsmeden Hotels

De to gange, vi har haft brug for hurtig udrykning, har Netteams teknikere været der med det samme. Og i forhold til udviklingsopgaverne er de rigtig gode til både at give sparring og lære fra sig, så jeg ikke behøver at ringe en anden gang med samme problem.

Jørgen Dinesen, IT-chef
København Zoo

De er skarpe. Vi har selv dygtige teknikere, der kommer dybt ned - men Netteams eksperter kommer dybere på hver deres område. De kunne sikkert også godt have oversolgt os et eller andet, men det har de ikke gjort.

Morten Munk Fejbord, It-driftscehf
FTF-A

Forventninger udvikler sig, og der har Netteam vist stor fleksibilitet undervejs i projektet. Jeg har hele vejen igennem følt mig i gode hænder og har fået den hjælp og sparring, jeg har behov for. Netteam stiller også op, når det brænder på – og de allokerer de nødvendige ressourcer. Det er en god organisation at have bag sig.

Knud Nielsen, Systemadministrator
Nationalmuseet

Managed Service Providers near Lynge

  • Vi er Sentia. Vi tilbyder komplette og sikre cloud-løsninger. Vores teams af cloud-eksperter designer, bygger og håndterer cloud-tjenester kombineret med 24/7 drift og support med det formål at … More
  • MIRANDA Partners er en IT-konsulentvirksomhed, der udvikler og rådgiver om optimale løsninger - altid med kunden i centrum. Vores filosofi er, at kundens succes er vores succes. Det er derfor … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from Netteam Technology A/S? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed IT Services in Copenhagen

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×