Sentia Denmark

Sentia Denmark
Description:
Vi er Sentia. Vi tilbyder komplette og sikre cloud-løsninger. Vores teams af cloud-eksperter designer, bygger og håndterer cloud-tjenester kombineret med 24/7 drift og support med det formål at forbedre din performance. Vi tager ansvar for infrastruktur, applikationer og arbejdsplads og sikrer at din virksomhed altid er på.
#Named to MSP10 Denmark Award

Each year, the cloudtango awards recognize the most successful MSPs around the world in what has become a global reference due to its independent approach, and in-depth analysis. The selection of Sentia Denmark for the MSP10 Denmark award, confirms its technical excellence, customer focus, and innovation within the industry.

5+ SME LE

Services:
Hosted Exchange, DevOps, Data Storage, DaaS, Cybersecurity... and 16 more
Partnerships:
Cisco, Amazon, Fortinet, Microsoft, Veeam
HQ:
Herlev, Denmark
Branches: Aarhus and 1 more

Sentia Denmark Reviews

Write a Review

Jeres tekniker skrev til mig på et tidspunkt; Det er jeres når det virker, og det er vores når det ikke virker - det er jo en kanon formulering!

Michael H. Iversen, IT-Chef
Procudan

Det er super for os som nystartet firma. Vi skulle have en løsning her og nu. Jeg ringede til Athena, og jeg tror der gik en dag, så var det oppe og køre med alle Office programmer og det hele, så det var helt verdensklasse.
Vi tænder, og så virker det. Vores mail må simpelthen ikke være nede, det hele skal køre. Vi har som regel 2-3 dage at føre en ordre igennem og 95 % af kommunikationen med kunderne er igennem e-mail. Det kræver at systemerne virker hele tiden, og der har vi ikke været udsat for nogen som helst problemer - det har været helt super.
Det er skønt ikke at skulle bruge ressourcer internt på en serverløsning. Det ville vi ikke kunne, så det spiller jo 100 %. Havde man sin egen server og skulle have en ny bruger på, skulle man prioritere licenser og finde ud af hvad der skulle installeres, så det er en fed måde at gøre det på. Man skal heller ikke spekulere på at sætte klienten op til at hente mails – det er jo helt vildt nemt.
Jeg har aldrig ventet mere end 5 min på at få support. Tilgængelighed for support oplever vi som noget helt unikt. Jeg har aldrig ventet mere end 5 min. på at få support. Det giver en kæmpestor tryghed.

Lars Poulsen
Dividan

Vi kendte til Athena i forvejen og valgte dem fordi de er lette at samarbejde med. De er forstående, kompetente og servicemindede og så er de til at få fat på!

Hans Chr. Hansen, IT Manager
Damixa

Mere end 80% af vores løsninger kører hos Athena, og opsætningen af nye servere kører på skinner. Vi giver blot grønt lys til indkøb - og få uger senere står der en ny server klar med den ønskede opsætning.

Lars Hedal, adm. direktør
Hesehus

Managed Service Providers near Herlev

 • Frederiksberg
  ProActive er en it-konsulentvirksomhed, som leverer innovative løsninger og professionel rådgivning inden for kommunikation, proceseffektivisering, vidensdeling og samarbejde. Vi driver … More
 • Brøndbyvester
  Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter og mobilitet. Sammen med vores kunder arbejder vi målrettet for at få det størst mulige udbytte af de … More
 • Copenhagen
  datacompagniet har mere end 20 års erfaring som infrastruktur-leverandør med fokus på salg af it-service og -support, hardware, software, licenser og netværk til SMV'er i Danmark, Norge og … More
 • Taastrup
  Siden starten tilbage i 1998, har fokus i Rackhosting været erhvervskunder og god, personlig service. Dengang var vi blandt de første udbydere af webhoteller i Danmark. Senere udvider vi bl.a. … More
 • Ballerup
  timengo er et veletableret kompetencehus, der favner alt hvad du har brug for i din cloud transformation.
  Vi kombinerer markedsledende kompetence indenfor salg, rådgivning og optimering af … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from Sentia Denmark? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Copenhagen

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×