Sponsored by PAESSLER, PRTG Network monitor

Snorre Data AS

Snorre Data AS
4.5
Description:
SNORRE data AS ble etablert i 1992, og har siden den gang vokst seg til en kjent og attraktiv samarbeidsparter for mange bedrifter. IT-bransjen har hatt sine opp og nedturer, men SNORRE data har siden starten hatt en jevn vekst og en sunn utvikling. Vi er i dag en solid bedrift som omsetter produkter og tjenester for 60 millioner kroner i året. Vi har i nærmere 20 år etablert langsiktige og gode kundeforhold med fokus på kompetanse, høy servicegrad, personlig kontakt og gunstige priser.  Linkedin
MarketScope: Midmarket
Services:
Backup & Recovery, Cybersecurity, Email Security, IT Consulting... and 5 more
Partnerships:
Microsoft, Vasco
HQ:
Kjeller, Norway
Website:
www.snorredata.no
Tel:
47 6380 5810 

Snorre Data AS Reviews

Write a Review

Starten på Office 365 for oss var at vi fikk fiberkabel!
Det første vi gjorde var å la SNORRE ta backupen, og det fungerte fint. Men vi hadde en server som var satt opp på en uheldig måte, og var ustabil og trøblete. Det blir fort problemer i en produksjonsbedrift når alt ligger på den samme serveren, og den må restartes flere ganger i uka!
Derfor ble neste jobb for SNORRE å foreta en servermigrering, og strukturere server og nettverk så det ble pålitelig. Vi har overlatt all drifting til dem, og har et veldig godt samarbeid. De har kompetansen og vet hva akkurat hva som skal til hos oss. Så kan vi konsentrere oss om det vi lever av.
Nyeste forbedring er at vi har tatt i bruk Office 365 og satt ut e-posttjenesten. Ved å slå sammen to ulike tjenester, hosted exchange og volumlisenser, til én tjeneste og én leverandør får vi et enklere og bedre opplegg. SNORRE har gjort også denne overgangen smertefri, vi er veldig fornøyd!

Sigurd Aas at FoodMan AS

Når du vokser fra 3 til 30 lokasjoner på 6 år trenger du både fleksibilitet og stødighet.
Vi inngikk et samarbeid med SNORRE data i 2007, da vi overlot driften av vårt interne datasenter til dem. I dag har vi omkring 50 servere, som driftes i et tett samarbeid med Snorre Data. Fordelen for oss er at vi har tryggheten ved å ha tilgang til deres fagmiljø og ressurser, samtidig som vi har fleksibiliteten det gir oss å ha datasenteret i eget hus. Dette har vært en klar fordel for oss med alle endringene som har skjedd hos oss frem til nå
Jeg kjente SNORRE data fra min forrige jobb, og stolte på at vi kunne finne en god løsning sammen. Vi er veldig fornøyde med måten dette fungerer på.

Sigurd Finhammer at Barnas Hus

SNORRE data er dataavdelingen vår. Vi har server i eget hus, men SNORRE står for all drift, følger med og overvåker alt som skjer. Hvis noe går feil er det de som har kontrollen og ordner opp.
Denne løsningen fungerer veldig godt for oss. I de fem årene vi har brukt SNORRE data har alle problemer blitt løst fortløpende. Vi kjører vanlige, kurante systemer som Visma, Microsoft Office og Huldt & Lillevik, og har 75 brukere. Det inkluderer fem utekontorer som er knyttet til oss som satellitter.
Vi er ikke store nok til å kunne ha en egen dataavdeling. Tidligere hadde vi en egen IT-medarbeider, men miljøet ble for lite. For å ha tilgang til den kompetansen som trengs i dag må du enten ha et større datamiljø eller la profesjonelle ta seg av IT-systemet, slik som vi har gjort.

Petter Danche, Økonomisjef at Normann Olsen Maskin AS

Managed Services and Hosting Summit Europe

More IT Service Providers from Akershus

  • Fornebu
    As one of the largest IT companies in the Nordics, EVRY provides very extensive deliveries to Nordic companies, financial institutions, national public … More
  • TeleComputing has experience since 1997 in delivering customized IT operations based on standardized components. We offer delivery of whole or part of … More

View Map of MSPs near Oslo, Norway

Managed Service Providers near Oslo, Norway
Are you from Snorre Data AS? Edit your profile or upgrade to tangoPlus

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×