Snorre Data AS

Snorre Data AS
Description:
SNORRE data AS ble etablert i 1992, og har siden den gang vokst seg til en kjent og attraktiv samarbeidsparter for mange bedrifter. IT-bransjen har hatt sine opp og nedturer, men SNORRE data har siden starten hatt en jevn vekst og en sunn utvikling. Vi er i dag en solid bedrift som omsetter produkter og tjenester for 60 millioner kroner i året. Vi har i nærmere 20 år etablert langsiktige og gode kundeforhold med fokus på kompetanse, høy servicegrad, personlig kontakt og gunstige priser.

25+ SMB SME

Services:
Virtualization, Server Hosting, Microsoft 365, Managed IT, IT Consulting... and 3 more
Partnerships:
OneSpan, Microsoft
HQ:
Kjeller, Norway

Snorre Data AS Reviews

Write a Review

Starten på Office 365 for oss var at vi fikk fiberkabel!
Det første vi gjorde var å la SNORRE ta backupen, og det fungerte fint. Men vi hadde en server som var satt opp på en uheldig måte, og var ustabil og trøblete. Det blir fort problemer i en produksjonsbedrift når alt ligger på den samme serveren, og den må restartes flere ganger i uka!
Derfor ble neste jobb for SNORRE å foreta en servermigrering, og strukturere server og nettverk så det ble pålitelig. Vi har overlatt all drifting til dem, og har et veldig godt samarbeid. De har kompetansen og vet hva akkurat hva som skal til hos oss. Så kan vi konsentrere oss om det vi lever av.
Nyeste forbedring er at vi har tatt i bruk Office 365 og satt ut e-posttjenesten. Ved å slå sammen to ulike tjenester, hosted exchange og volumlisenser, til én tjeneste og én leverandør får vi et enklere og bedre opplegg. SNORRE har gjort også denne overgangen smertefri, vi er veldig fornøyd!

Sigurd Aas
FoodMan AS

Når du vokser fra 3 til 30 lokasjoner på 6 år trenger du både fleksibilitet og stødighet.
Vi inngikk et samarbeid med SNORRE data i 2007, da vi overlot driften av vårt interne datasenter til dem. I dag har vi omkring 50 servere, som driftes i et tett samarbeid med Snorre Data. Fordelen for oss er at vi har tryggheten ved å ha tilgang til deres fagmiljø og ressurser, samtidig som vi har fleksibiliteten det gir oss å ha datasenteret i eget hus. Dette har vært en klar fordel for oss med alle endringene som har skjedd hos oss frem til nå
Jeg kjente SNORRE data fra min forrige jobb, og stolte på at vi kunne finne en god løsning sammen. Vi er veldig fornøyde med måten dette fungerer på.

Sigurd Finhammer
Barnas Hus

SNORRE data er dataavdelingen vår. Vi har server i eget hus, men SNORRE står for all drift, følger med og overvåker alt som skjer. Hvis noe går feil er det de som har kontrollen og ordner opp.
Denne løsningen fungerer veldig godt for oss. I de fem årene vi har brukt SNORRE data har alle problemer blitt løst fortløpende. Vi kjører vanlige, kurante systemer som Visma, Microsoft Office og Huldt & Lillevik, og har 75 brukere. Det inkluderer fem utekontorer som er knyttet til oss som satellitter.
Vi er ikke store nok til å kunne ha en egen dataavdeling. Tidligere hadde vi en egen IT-medarbeider, men miljøet ble for lite. For å ha tilgang til den kompetansen som trengs i dag må du enten ha et større datamiljø eller la profesjonelle ta seg av IT-systemet, slik som vi har gjort.

Petter Danche, Økonomisjef
Normann Olsen Maskin AS

Managed Service Providers near Kjeller

  • Vi er spesialister i IT-infrastruktur og ønsker å bruke kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge. I nært samarbeid med kundene og partnerne våre skal vi utvikle løsninger som neste … More
  • Itera is a communication and technology company We deliver consulting and strategy, design and development, operations and management. More
  • AGS IT-partner er en stolt aktør i det Norske markedet. Vi har en historie som strekker seg over 35 år, og har med dette opparbeidet oss en unik kompetanse og erfaring gjennom mange år i bransjen. … More
  • Lillestrøm
    eXspend er et IT-selskap med kompetanse på strategisk rådgivning, prosjektledelse, programvare-anskaffelser, endring- og organisasjonsutvikling og IT-konsulenter med kompetanse på fremtidsrettet … More
  • easy:solutions er i hovedsak en IT-konsulent- og kompetansevirksomhet. Underliggende dette tilbys det også en rekke tjenester hvor formålet er å kunne tilby skalerbare IT-løsninger enhver bedrift … More

View Map of MSPs near Norway

Are you from Snorre Data AS? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Norway

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×