Atea Norge AS

Atea Norge AS
Description:
Vi er spesialister i IT-infrastruktur og ønsker å bruke kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge. I nært samarbeid med kundene og partnerne våre skal vi utvikle løsninger som neste generasjon kan være stolte av.
Vi ønsker blant annet å bidra til mer effektiv læring i skolen. Vi vil styrke politiet og helseomsorgen i deres arbeid og på den måten være med og trygge vår felles velferd. Vi vil gjøre industrien mer konkurransedyktig og gi entreprenører muligheten til å realisere sine drømmer.
 Linkedin

Norgesfilm AS

Brukernes krav øker i takt med utbredelsen av nettbasert filmkonsum og den teknologiske […]

Next Sport

Utstyrt med en god porsjon nysgjerrighet på hva teknologi kan tilføre virksomheten, tok […]

#Named to Global100 Award

After completing a comprehensive screening process among thousands of MSPs, Atea Norge AS was pre-selected and ultimately named to Cloudtango’s Global100 list for 2020. Atea Norge AS’s track record of successfully delivering premium Managed IT services, and their willingness to put service at the heart of their offerings, helped Atea Norge AS to stand out from the crowd and become one of the winners of this year's award. [Read more]

50+ LE

Services:
VoIP, Identity Management, Hyper-convergence, Email Security, DevOps... and 17 more
Partnerships:
VMware, Centrify, Cisco, Citrix, Dell, +10 […] more
HQ:
Oslo, Norway
Branches: Tromsø and 20 more
Website:
Tel:
47 2209 5000

Atea Norge AS Reviews

Write a Review

Uansett hvor godt man planlegger, vil det oppstå uforutsette situasjoner som må løses for å komme videre. Her er vi imponert over Ateas evne til å løse utfordringer på strak arm.
Vi er spesielt fornøyd med prosjektledelsen og det gode samarbeidsklimaet gjennom hele prosessen. Atea fremstår her som en meget kompetent partner i en krevende prosess – og Sandefjord kommune kan trygt anbefale Atea som partner for andre kommuner i samme situasjon som oss.

Yngve Bugge Larsen, IKT-konsulent
Sandefjord kommune

Gjennom vår relasjon til Atea har vi fått en spesiell innkjøpsavtale med HP, og Microsoft-lisenser får vi kostnadsfritt.

John Are Jonassen, prosjektleder
Stine Sofie Senteret

Vi er veldig fornøyd med Atea og Ronny Talberg [Ateas kundekonsulent red.anm.] som har fulgt oss i hele vår VMware-tid på ti år, vi kjøper like mye kompetansen som produktene.

Knut Andresen, IT-sjef
Kommunalbanken Norge (KBN)

Med nyåpnet døgnpost var det interkommunale selskapet avhengig av å kjøpe tjenester hos et firma som kunne se på hele driften og alle systemene sett opp mot hverandre.
Det var viktig for oss å inngå avtale med et selskap som kunne møte personlig og som kunne følge opp saker og gi tilbakemeldinger på våre henvendelser.Avtalen som ble inngått med Atea dekker våre skisserte behov. Den er lokalt tilpasset og dekker våre krav og sikrer en sikker drift.

Janett S. Svendsen
IKS

Managed Service Providers near Oslo

 • Fornebu
  As one of the largest IT companies in the Nordics, EVRY provides very extensive deliveries to Nordic companies, financial institutions, national public sector entities, municipalities and health … More
 • Oslo
  Procano har 40 medarbeidere og avdelinger i Brevik, Stockholm, Gjøvik og Oslo. Hovedkontor er i Oslo. Selskapets primærmarkeder er Norge og Sverige, med de øvrige nordiske land som sekundæ… More
 • Kjeller
  SNORRE data AS ble etablert i 1992, og har siden den gang vokst seg til en kjent og attraktiv samarbeidsparter for mange bedrifter. IT-bransjen har hatt sine opp og nedturer, men SNORRE data har … More
 • Oslo
  Data Centre Specialist. DigiPlex is the leading data centre specialist. We design, build and operate future-ready IT housing solutions customised to your needs in the Nordics. Robust, secure and … More
 • Oslo
  DigiSys AS ble etablert i 2007 av senior IT konsulenter som ønsket å skape et unikt kompetansemiljø innenfor det som den gang ble definert som datarommet. Målsettingen om å «bedre nattesøvnen … More

View Map of MSPs near Oslo, Norway

Are you from Atea Norge AS? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Oslo, Norway

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×