IXX IT-partner AB

IXX IT-partner AB
Description:
IXX är ingen IT-leverantör. Vi är en partner som levererar nya affärsmöjligheter och accelererar tillväxten för våra kunder. Vi må vara experter på att utveckla ledande IT-lösningar. Men det som verkligen utmärker oss är istället två saker. Vårt tankesätt. Och vårt arbetssätt.

Additude

Behovsanpassad IT-lösning med Microsoft 365 och garanterad tillgänglighet på […]

FC Rosengård

FC Rosengård är en idrottsförening full av världsstjärnor. 2015 tog man hem sitt 10:[…]

35+ SMB SME

Services:
Web Development, Azure, Backup & Recovery, Cybersecurity, DaaS... and 8 more
Partnerships:
Microsoft, HPE, HP, Citrix
HQ:
Ängelholm, Sweden
Branches: Helsingborg and 1 more
Website:
Tel:
431 44 51 00

IXX IT-partner AB Reviews

Write a Review

Att jobba med en partner som IXX, som har en helhetssyn på verksamheten, det har underlättat för oss. När man står inför stora förändringar i organisationen är det tryggt att ha en speaking partner vid sin sida som tar för sig av utmaningen och är proaktiva.
Att implementera ny IT-miljö och delvis nytt arbetssätt för användarna har krävt en djupgående förstudie för att minimera eventuella driftstörningar. IXX har hjälpt till med detta på ett analytiskt sätt där störningarna vid driftsättande har kunnat minimeras.

Leif Karlsson, IT-ansvarig
Marco

IXX har gett oss en oerhört stabil och säker miljö och tillhandahåller en hög servicenivå, vilket är avgörande för vår verksamhet.

Fredrik Palm, VD
Lekmer

Engagemanget och den tekniska kompetensen har bidragit till ett väl genomfört projekt. IXX fokuserar på behov mer än på formella kravspecifikationer och kom med flera förbättringsförslag.

berättar Christian Ziese, VD
Ängelholm–Helsingborg Airport

IXX stack ut från mängden genom att vara en IT-partner som verkligen förstod vår verksamhet och anpassade en lösning till våra behov. Det märks att de lägger energi på att sätta sig in i kundens verksamhet och att de har erfarenhet från att hjälpa många olika branscher inklusive andra idrottsorganisationer.

berättar Klas Tjebbes, VD
FC Rosengård

Managed Service Providers near Ängelholm

  • Netteam Technology A/S blev grundlagt af Peter Durup i 2001 og er siden vokset støt. Vi er et succesfuldt IT-firma, der projekterer, implementerer og servicerer netværksløsninger hos virksomheder … More
  • Klampenborg
    Itavis is a Managed IT Service Provider with educated and top motivated employees, who understands our customers’ need for efficient and secure solutions. Our vision is to provide the best cloud … More
  • Landskrona
    IT Gårdens grundades 1999 och har sedan starten arbetat med drift, hosting och molnlösningar. Vår vision är stressfri IT där vi levererar marknadens senaste teknologi till ett fast pris per anvä… More
  • Barsebäck
    VI är ett företag med lång erfarenhet inom IT-branschen och vet informationens värde för organisationer. Vi hjälper dig att skydda din information så den inte kommer i orätta händer. I slutä… More

View Map of MSPs near Stockholm

Are you from IXX IT-partner AB? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed IT Services in Stockholm

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×