Sponsored by PAESSLER, PRTG Network monitor

IXX IT-partner AB

IXX IT-partner AB
4.6
Description:
IXX är ingen IT-leverantör. Vi är en partner som levererar nya affärsmöjligheter och accelererar tillväxten för våra kunder. Vi må vara experter på att utveckla ledande IT-lösningar. Men det som verkligen utmärker oss är istället två saker. Vårt tankesätt. Och vårt arbetssätt.  Linkedin
MarketScope: Large | 34 years in business
TangoSE awards
#Named to Tango10 Sweden MSP Award
IXX IT-partner AB has been named to Cloudtango’s 2019 annual awards, which recognizes top performing Managed Service Providers. Rankings are based on several KPIs that help identify the best performing MSPs throughout the year. Key performance indicators such as customer satisfaction, growth trends and technical certifications provide the right benchmarks to help build the tango awards. By being named, IXX IT-partner AB demonstrated a track record of successfully delivering premium Managed IT Services and cloud-based solutions.
Services:
IT Consulting, Cybersecurity, Azure, Storage, DevOps... and 7 more
Partnerships:
Citrix, Microsoft, HP
HQ:
Ängelholm, Sweden
Branches: Helsingborg and 1 more
Website:
ixx.se
Tel:
431 44 51 00

IXX IT-partner AB Reviews

Write a Review

Att jobba med en partner som IXX, som har en helhetssyn på verksamheten, det har underlättat för oss. När man står inför stora förändringar i organisationen är det tryggt att ha en speaking partner vid sin sida som tar för sig av utmaningen och är proaktiva.
Att implementera ny IT-miljö och delvis nytt arbetssätt för användarna har krävt en djupgående förstudie för att minimera eventuella driftstörningar. IXX har hjälpt till med detta på ett analytiskt sätt där störningarna vid driftsättande har kunnat minimeras.

Leif Karlsson, IT-ansvarig at Marco

IXX har gett oss en oerhört stabil och säker miljö och tillhandahåller en hög servicenivå, vilket är avgörande för vår verksamhet.

Fredrik Palm, VD at Lekmer

Engagemanget och den tekniska kompetensen har bidragit till ett väl genomfört projekt. IXX fokuserar på behov mer än på formella kravspecifikationer och kom med flera förbättringsförslag.

berättar Christian Ziese, VD at Ängelholm–Helsingborg Airport

IXX stack ut från mängden genom att vara en IT-partner som verkligen förstod vår verksamhet och anpassade en lösning till våra behov. Det märks att de lägger energi på att sätta sig in i kundens verksamhet och att de har erfarenhet från att hjälpa många olika branscher inklusive andra idrottsorganisationer.

berättar Klas Tjebbes, VD at FC Rosengård

SmileBack

Managed Service Providers near Ängelholm

  • Netteam Technology A/S blev grundlagt af Peter Durup i 2001 og er siden vokset støt. Vi er et succesfuldt IT-firma, der projekterer, implementerer og servicerer netværksløsninger hos virksomheder … More
  • Barsebäck
    VI är ett företag med lång erfarenhet inom IT-branschen och vet informationens värde för organisationer. Vi hjälper dig att skydda din information så den inte kommer i orätta händer. I slutä… More

View Map of MSPs near Stockholm

Are you from IXX IT-partner AB? Edit your profile or upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Stockholm

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×