Sponsored by AppRiver

Lucrasoft ICT Groep

Lucrasoft ICT Groep
4.7
Description:
Wij zijn de vriendelijkste en meest veelzijdige IT-partner voor onze medewerkers en relaties in het MKB. Wij geven hier vorm aan door onze missie die geënt is op drie pijlers: wij zijn helden op sokken, steunen je onvoorwaardelijk en gaan recht op ons doel af.  Linkedin
MarketScope: Midmarket
TangoNL awards
#Named to Tango25 Netherlands MSP Award
Lucrasoft ICT Groep has been named to Cloudtango’s 2019 annual awards, which recognizes top performing Managed Service Providers. Rankings are based on several KPIs that help identify the best performing MSPs throughout the year. Key performance indicators such as customer satisfaction, growth trends and technical certifications provide the right benchmarks to help build the tango awards. By being named, Lucrasoft ICT Groep demonstrated a track record of successfully delivering premium Managed IT Services and cloud-based solutions.
Services:
Backup & Recovery, Connectivity, Managed IT, Office 365... and 8 more
Partnerships:
Microsoft
HQ:
Hendrik-Ido-Ambacht, Netherlands
Branches: Zwolle
Website:
www.lucrasoft.nl
Tel:
78 681 1500

Lucrasoft ICT Groep Reviews

Write a Review

De samenwerking met Lucrasoft en de betrokkenheid was heel goed en prettig. Het fijnst aan de samenwerking was de korte periode voor livegang van de site. Er was toen echt volle aandacht en capaciteit beschikbaar gemaakt vanuit Lucrasoft. All hands on deck.

Robin Blok, Brand Manager at Dock Four

Bij de zoektocht naar een partner voor de bouw van onze maatwerk B2B-webshop kwamen wij uit bij Lucrasoft. Dankzij onder andere hun kennis en kunde zijn wij zeer tevreden over het opgeleverde resultaat. Ze zaten dicht op het project en deden hun best om onze business te begrijpen. En dat is een compliment waard.

N/A at Kasius

Wij groeien al jaren gestaag op basis van specialisme en toewijding. Onze ambitie is het verder verstevigen van onze positie, met name in de niche van kaolineproducten en ‘slurry make down’-dienstverlening. In het ideaalplaatje brengen wij een aantal producenten onder één dak, gecoördineerd door ons, om hen gezamenlijk te laten profiteren van gecombineerde volumes. Hiermee gaat veel vertrouwen in ons gepaard, aangezien wij een substantieel deel van de supply chain voor onze klanten beheersen. Van onze kant moeten wij erop kunnen vertrouwen dat de IT-systemen waarmee we werken, waaronder de website, snel en betrouwbaar blijven werken. Want zonder deze service op de achtergrond, kunnen wij niet de snelle service leveren die de klanten van ons vragen. Hier ligt dan ook de uitdaging voor Lucrasoft.

Geoffrey Verheul, CEO at Wide Scope

Het meest recente project met Lucrasoft was de introductie van Exclaimer: office365 e-mailhandtekeningen. Tot dusver het kleinste project dat Lucrasoft voor ons heeft uitgevoerd. Lucrasoft komt al ruim acht jaar bij ons over de vloer en heeft ons diverse keren geholpen naar een nieuwe locatie en nieuwe IT-omgevingen. We hebben al vaak samengewerkt bij diverse grote IT-projecten binnen ons bedrijf. Voorbeelden zijn Office365 (nu gecombineerd met Exclaimer), Goud supportcontract, supportcontract voor on-site werkplekken, VOIP/Swyx en software. De goede samenwerking verloopt als collega’s onder elkaar in de IT-wereld. Het is prettig om altijd vriendelijk te woord gestaan te worden en te merken dat er serieus wordt meegedacht met onze organisatie. We zien in Lucrasoft een kennispartner die ons ook in de toekomst zal blijven bijstaan.

Gert-Jan Weekhout, ICT-helpdeskmedewerker at S&H Tyres

Jullie zijn vooral erg goed in planmatig en gestructureerd werken. De professionaliteit en deskundigheid, de veelal snelle service, het informele contact met Lucrasoft en het door jullie ontwikkelde automatiseringssysteem zorgen voor stroomlijning en efficiency in onze bedrijfsvoering.

Carlo Lucas, Marketing Manager at TTR

Cybertango: Cybersecurity Directory

More IT Service Providers from South Holland

 • Hazerswoude-Dorp
  CloudLand - Your Software Services Store
  CloudLand legt de nadruk op de distributie van software voor IT-professionals in de BeNeLux.
  Ons … More
 • Middelharnis
  COAS Business Systems is een echt Stellendams bedrijf. We denken no-nonsens en zetten voor onze klanten graag een stap extra. Wij kunnen u helpen en … More
 • Nootdorp
  Net Ground wants to be the quality go-to partner for businesses that rely on an environment that just always works. Through extensive advice, fearless … More
 • Zoetermeer
  Let it stick. Whilst the IT landscape is rapidly changing, businesses are becoming more and more reliant on ICT. They need a trusted advisor to stand by … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Managed Service Providers near Amsterdam
Are you from Lucrasoft ICT Groep? Edit your profile or upgrade to tangoPlus

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×