Wetec enterprise IT

Wetec enterprise IT
(0)
No Reviews Available
Description:
Wetec Enterprise IT is opgericht in 1998. Sinds de oprichting heeft Wetec in een korte tijd een enorme kwaliteitsklank opgebouwd. De unieke aanpak heeft ertoe geleid dat Wetec momenteel een groot aantal Enterprises en middelgrote organisaties in de Benelux assisteert in al hun I(C)T-vraagstukken.
Wetec is een professionele onderneming gespecialiseerd in infrastructurele projecten van netwerken, storage en high-end systemen van A-merken. Wetec heeft reeds meerdere projecten uitgerold binnen verschillende branches, waaronder; Overheidsinstanties, Automotive omgevingen?, Telecombedrijven, Productie omgevingen, Zorginstellingen, Financiële sector en de Agrarische sector. Als Enterprise I(C)T-specialist zijn wij gewend om specifieke klantgerichte omgevingen te creëren.
Met gedrevenheid
... en kennis ondersteunen wij onze relaties in het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen middels belevering, advisering, installatie en beheer op I(C)T-gebied.

25+ SMB

Services:
Virtualization, Server Mgmt, SD-WAN, Networking & Wi-Fi, IT Consulting... and 2 more
Partnerships:
VMware, Check Point, Cisco, Dell, Fortinet, +12 […]
HQ:
Weert, Netherlands

Managed Service Providers near Weert

  • Weert
    Wij zien de cloud ontwikkelingen als een strategische optie voor onze relaties. Met een compleet portfolio aan producten en diensten en een dedicated cloud team bieden wij u een veilige en … More
  • Becs IT Services is een service gerichte IT-dienstverlener. Wij zijn betrokken bij onze klanten en proberen steeds met onze klanten mee te denken. U mag van ons verwachten dat wij een onafhankelijk … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Wetec enterprise IT? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.