Advania

Advania
4.8

Description:
Advania är med sina över 1000 medarbetare i Sverige, Island, Norge och Danmark en av de större och mest heltäckande systemintegratörerna i Norden. Med en uttalad målsättning att vara den mest flexibla och värdeadderande leverantören hjälper vi våra kunder inom områdena IT-outsourcing, affärssystem, processautomatisering, contact center, IT-infrastruktur och integrationslösningar samt datacenter. Vi är certifierade inom ISO 9001 och ISO 27000.  Linkedin
MarketScope: Large
#Named to Tango100 MSP Award
The Tango Awards are given annually to the top performing MSPs in Cloudtango based on customer approval. Published since 2015, each award category recognizes MSPs across the globe who bring cutting-edge approaches to providing managed services to their customers. The annual Tango Award rankings are based on customer reviews, testimonials and endorsements, with an overall ranking that is uniquely based on actual client experiences. Amongst the providers in consideration, Advania topped thousands of other service providers and is recognized as one of the top-ranked MSPs in the industry.
Services:
Azure, Backup & Recovery, Connectivity, Cybersecurity, IaaS, IT Consulting, Managed IT, Office 365... and 8 more
Partnerships:
Asigra, CA, Citrix, Dell, HP, IBM, Intel, Microsoft... and 2 more
HQ:
Stockholm, Sweden
Branches: Arendal and 11 more
Website:
http://www.advania.se/
Tel:
08 546 70 000 

Advania Reviews

Write a Review
Nicolas Sommer, IT-ansvarig at Euro-Center

Det var Advanias flexibilitet som fällde avgörandet. De såg det aldrig som ett problem att vi är både stora och små samtidigt, å ena sidan en global koncern på sex kontinenter, å andra sidan ett företag med bara 140 medarbetare.
Att Advania kunde erbjuda support 24/7 var också ett stort plus, med tanke på tidsskillnaderna mellan våra kontor, säger Nicolas, som aldrig sett avståndet till Advania i Stockholm som något problem.

Kristina Essén, IT-ansvarig at Handelsanställdas förbund

Våra användare kommer först, och de ska ha en stabil miljö. För att kunna ge dem det behöver vi en partner med hög kompetens som vi kan ha tät kontakt med. Och det har vi redan sett. I dag har vi daglig kontakt och Advania är lyhörda, de har koll och vi kan komma med gemensamma förslag. Dessutom är personkemin viktig för att det ska funka, och den finns där.

Mikael Forslund, inköpschef at Magine

Vi behövde servrar väldigt snabbt. Vi var ett ungt företag som utvecklade en teknikplattform och de andra företag vi var i kontakt med då kändes rigida och omständliga. Advania var lyhörda direkt och hade allt det som vi behövde. Erfarenheten fanns där också, och tillsammans började vi bygga upp en gemensam serverarkitektur.

Bo Eliasson, Säljansvarig Infrastructure at Netcontrol

Vi såg att våra egna resurser inte skulle räcka till. Vi skulle utforma en helt ny generation av vår plattform och vi hade redan mycket på gång på många olika håll. Vi såg tidigt att det ställdes höga säkerhetskrav och att vi var tvungna att få in de senaste tekniska lösningarna i infrastrukturen och det var där Advanias personal och kompetens behövdes.
Advania hjälpte oss att genomföra projektet och vi känner oss bekväma med att kunna bolla idéer och lägga ut arbetsuppgifter på dem. Vi har genom samarbetet med Advania samtidigt höjt den interna kunskapsnivån och samtidigt fått en del lärdomar i projektet som vi kommer att ha användning för i vårt fortsatta arbete.

Niklas Glimnèr at Sjöfartsverket

Kunskapen och erfarenheten hos den du samarbetar med är naturligtvis nödvändig. Och Advanias medarbetare kan det här, det råder det inga tvivel om. Det här har fungerat så pass bra tack vare personkemin. De lyssnar på oss, men tar samtidigt egna initiativ och är proaktiva. Vi måste lyfta fram Eva Vatn på Advania här. Hon är så fantastiskt duktig. Det är mycket på grund av henne som allt i samarbetet fungerar.

Lena Holst, ekonomichef at Starka Betong

Utöver att vi ville ha allmänna förbättringar gällande support och dygnet runt-övervakning av våra system sökte vi en leverantör som kunde erbjuda stabilitet och som ständigt skulle sträva efter att förbättra vår IT-miljö. Det var en väldigt viktig faktor för oss när vi gjorde vårt val.
Vi kände genast ett stort förtroende för dem, att de skulle klara av att drifta våra system. Och att de gick in med full styrka och såg till att allt fungerade inom loppet av några veckor var imponerande. Det tog inte ens en månad från att upphandlingen blev klar till att vi var i full drift hos Advania. Vi blev väldigt imponerade av det.

Lennart Hedenström, IT-chef at Statens Tjänstepensionsverk

Attityden och engagemanget från Advania är helt rätt.

Anders Lundemo, IT Manager at Studsvik

Advania har ett ovanligt tydligt kundfokus, de börjar alltid med att lösa de problem som uppkommer, först därefter går de in och reder ut hur saker ser ut avtalsmässigt.

Nima Ashaier, IT-chef at Uniflex

Advania var de enda som litade på att vi satt på kompetens nog för att släppas in i systemet. Det är nyckeln till att det har gått bra.

Thomas Lehnberg, IT-ansvarig på Nybyggeskolan at Västerås stad

Att medverka till att situationen förbättras både för pedagoger och för elever verkade vara en naturlig del i projektet för Advania. De var lyhörda, mycket nyfikna och intresserade från början.

View more MSPs near Stockholm

Spear Phishing: Understand, analyze and protect

Related: Top MSPs in Sweden

More IT Service Providers from Stockholms län

  • Vi på Office IT-Partner står för engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens, vi vill skapa ett mervärde för våra kunder. … More
  • Solna
    Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och inte minst vår passion … More
  • Specializes in IT infrastructure and delivers products and services that simplify the handling, operation and development of our customers’ IT … More
  • Stockholm
    Our high performance Openstack infrastructure is based in Sweden and is the foundation for our next generation automated platform. With custom … More
  • Proact is Europe's leading Independent storage integrator and cloud services enabler. Delivering business agility since 1994 we help organisations across … More
Managed Service Providers near Stockholm
Are you from Advania? Edit your profile

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×