Sponsored by Site24x7

Nordlo

Nordlo
4.9
Description:
Vår resa började egentligen redan under 70-talet som fyra fristående bolag — Office IT-Partner, Dicom, Zetup och IT total. Under åren har vi hanterat olika branscher och problem, men alltid med människan i fokus.
Det är närheten till våra kunder som har varit nyckeln till vår framgång på egen hand, och den gemensamma faktorn som senare förde oss samman.
Nordlo är ett nytt kapitel i vår historia och bildar en stark utmanare inom IT-infrastruktur, molntjänster och digitalisering för små och medelstora organisationer över hela Norden.
Idag är vi 575 medarbetare på ett 30-tal kontor utspridda över både Norge och Sverige, med en ambition att växa på den nordiska marknaden – alltid med en närhet till de människor och organisationer vi jobbar med.  Linkedin
1 years in business
Tango100 awards TangoSE awards
#Named to Tango100 MSP Award #Named to Tango10 Sweden MSP Award
Nordlo has been named to Cloudtango’s 2019 annual awards, which recognizes top performing Managed Service Providers. Rankings are based on several KPIs that help identify the best performing MSPs throughout the year. Key performance indicators such as customer satisfaction, growth trends and technical certifications provide the right benchmarks to help build the tango awards. By being named, Nordlo demonstrated a track record of successfully delivering premium Managed IT Services and cloud-based solutions.
Services:
Web Development, Managed IT, IaaS, Hosted Exchange, Data Storage... and 15 more
Partnerships:
Microsoft, Kemp, HP, Cisco
HQ:
Solna, Sweden
Branches: Örebro and 23 more
Website:
nordlo.com
Tel:
08-517 844 70

Nordlo Reviews

Write a Review

Innan projektet började hade vi en bild av hur resultatet skulle se ut, men när vi drog igång så gav Office IT-Partner idéer på ytterligare features som skulle kunna användas, både när det gäller funktioner såväl som grafisk presentation. Det gjorde att slutresultatet blev mycket bättre än vad vi trott.

Anders Herolf, R&D Manager at Wedholms

Vi får tillgång till experter som är intimt bekanta med vår verksamhet och driftsmiljö, vilket ger oss kontinuitet och trygghet.

Ulf Lundgren, Drift- och Utvecklingschef at Transticket

Vi vill fokusera på vår kärnverksamhet. För oss är IT ett verktyg som bara ska fungera. Därför passade FunktionsIT perfekt. Vi har ingen egen IT-avdelning och om något går fel ligger hela ansvaret hos Office IT-Partner. De sköter tekniken, servicen, allting. Väldigt bekvämt.
Vi ser en stor fördel i att Office IT-Partner varit med oss sedan starten. De har följt vår resa och anpassat tekniken i takt med att vi har växt. Och FunktionsIT ger oss flexibilitet, samtidigt som det blir lättare att budgetera våra kostnader. Vi märker att vi sparar både tid och pengar.

Tommy Zryd, grundaren och vd:n at MTA Bygg

De har en bred kunskap i vår bransch och det gör det enklare för oss. Sedan ligger vi bredvid varandra och om det skulle vara något kan vi väldigt snabbt komma i kontakt med varandra. Framförallt ser jag samarbetet som mycket värt då man enbart vänder sig till dem i allt som gäller IT.
En maskin som är tre år har inget andrahandsvärde med tanke på hur snabbt utvecklingen går. Det kapitalet vill vi inte ligga ute med och i och med att vi istället hyr det av Office IT-Partner så uppdateras maskinerna när det är dags. Det tar de hand om. När det gäller print är det samma sak och det gör att något som vi värdesätter högt, driftsäkerhet, fungerar bra. Vi behöver inte ens köpa toner till våra skrivare själva, vi ser bara till att fylla på med papper.

Peter Dahlgren, Logistics/Systems Manager at Miltronic

Genom samarbetet med Office IT-Partner har det varit möjligt att omvandla vårt vårdkunnande till snabb och modern IT-teknik. När två världar möts uppstår mirakel, och det har varit ett nöje att få se idéer omvandlas till konkret teknik som kommer att vara till hjälp för många människor.

Catarina Helgason, Verksamhetschef at Lästringe-Alma AB

Vi har samarbetat med Office IT-Partner för konsulttjänster i ett år nu, och då med HP som hårdvaruleverantör. Samarbetet fungerar bra och rutinerna har satt sig. Vi får snabba svar på frågeställningar och konsulterna är oftast tillgängliga inom den tidsram vi önskar. De är lyhörda och förstår våra önskemål. De har också en ambition att driva och komma med förslag vilket passar oss utmärkt, vi jobbar själva på samma sätt. Det blir ett bra samarbete för nya idéer.
Jag tycker konsulterna kan både teknik och hur vårt företag fungerar. Det underlättar min roll som IT-chef. Jag tycker vi utvecklas bra tillsammans och vi jobbar vidare på att hitta lösningar med synergi för alla enheter i vår spridda organisation.

Torbjörn Nilsson, IT-Chef at Hushållningssällskapet

Det började med ett byte av system för backup och nu har vi samarbetet med Office IT-Partner i snart två år. Vi har även byggt om vårt nätverk för att ta alternativa vägar vid exempelvis kabelbrott och vi har även fortsatt med inköp av datorer och servrar från HP.
Vi är väldigt nöjda hittills även om vi bara utnyttjat en liten dela av vad Office IT-Partner erbjuder. Det känns som om de har förstått vilka behov vi har och anpassat sig därefter. Det är också bra att vi får förslag på förbättringar – det senaste var en workshop hos HP om nya storage-lösningar. Det vi är intresserade av i ett samarbete är den personal och personkemi, kunskap och verksamhetsförståelse vi kan få. Det fungerar väldigt bra med Office IT-Partner i Borås.

Magnus Eliasson, Systemarkitekt Infrastruktur at Gekås Ullared

Vårt val föll på Office IT-Partner då de erbjöd en mycket kostnadseffektiv lösning baserad på högkvalitativ hårdvara från etablerade aktörer på marknaden – Toshiba och HP. Office IT-Partner har ett gott renommé på marknaden, samtidigt som vi har goda erfarenheter av Office IT -Partner sedan tidigare.

Mikael Opdal, Infrastructure Manager at Fläkt Woods AB

Office IT-Partner förstår vår verksamhet och de behov vi har, medarbetarna har hög kompetens och vi har en bra dialog, säger

Magnus Hagberg, IT-chef at Dalsjöfors Kött

Muris Tiro (ansvarig utvecklare på Office IT-Partner) har varit fantastisk att samarbeta med, vi har bombarderat med grejer från olika håll så han ska verkligen ha extra cred. Det har gått snabbt, smidigt och vi har kunnat sköta allt via mail vilket har varit skönt.

Fanny Persson, informatör at Konsumentföreningen Svea

Vi är inga experter på IT. Därför tycker vi att det är bra att Office IT-Partner har förmågan att se vad vi har för behov. Vi har fullt förtroende för att vår IT-Partner levererar de lösningar som är bäst för oss.

Hans Gustavsson, platschef och IT-ansvarig at Bil- & Traktorservice

De sköter sig väldigt bra. De är pigga och alerta och kommer med tips på hur vi ska göra. De driver oss framåt.

Mattias Willix, ekonomi- och IT-chef at Autotube

Vi har samarbetat med Office IT-Partner i ett år nu, främst med en lösning för ett IT-hotell. Och jag tycker att samarbetet har kommit igång bra.
Vår kontaktperson beskriver lösningar så att den ekonomiska nyttan går fram och han förstår
vår verksamhet. Blickar vi framåt ser det också lovande ut och jag hoppas mycket på Office IT-Partner.
IT-Partners strategiska satsning – att samarbeta närmare kundens ledning. För oss skulle det innebära att Office IT-Partner kan se och föreslå en utveckling av vårt sätt att arbeta, så att vi kan ta ställning till möjligheter som vi annars inte skulle ha sett.
Det är väl egentligen så en bra partner ska agera.

Lars Toresson, Ekonomichef at Andersson & Rask AB

Site24x7

Managed Service Providers near Solna

  • Stockholm
    Advania är med sina över 1000 medarbetare i Sverige, Island, Norge och Danmark en av de större och mest heltäckande systemintegratörerna i Norden. Med en uttalad målsättning att vara den mest … More
  • Solna
    Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och inte minst vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. … More
  • Specializes in IT infrastructure and delivers products and services that simplify the handling, operation and development of our customers’ IT environments. We think it is essential to be close to … More
  • TeleComputing är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster på den nordiska SMB-marknaden. TeleComputing levererar marknadsledande och miljövänliga lösningar inom IT-drift, … More
  • Proact is Europe's leading Independent storage integrator and cloud services enabler. Delivering business agility since 1994 we help organisations across the globe reduce risk, reduce cost and most … More

View Map of MSPs near Stockholm

Are you from Nordlo? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Stockholm

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×