Conscia A/S

Conscia A/S
Description:
Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter og mobilitet. Sammen med vores kunder arbejder vi målrettet for at få det størst mulige udbytte af de nyeste teknologier. Vi vil være de dygtigste inden for vores områder og kombinerer en dyb faglighed med den rette indstilling til, at projekterne lykkes, og at opgaver løses hurtigt og effektivt.
Conscias viden og unikke serviceydelser sikrer vores kunder en konstant udvikling samt stabil drift. Vi er ambitiøse og sætter niveauet højt, og vi arbejder aktivt for at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere.
#Named to MSP10 Denmark Award

Each year, the cloudtango awards recognize the most successful MSPs around the world in what has become a global reference due to its independent approach, and in-depth analysis. The selection of Conscia A/S for the MSP10 Denmark award, confirms its technical excellence, customer focus, and innovation within the industry.

15+ SME LE

Services:
Virtualization, Colocation, Cybersecurity, Data Storage, Hyper-convergence... and 8 more
Partnerships:
VMware, Veeam, EMC², Citrix, Cisco, +1 […]
HQ:
Brøndbyvester, Denmark
Branches: Gouda and 4 more

Conscia A/S Reviews

Write a Review

Vi vil være frontløber, når det gælder god service til borgerne i kommunen. Og det er netop, hvad kommunens samarbejde med Conscia været med til at sikre.

Steffen Ørnemark, IT-chef
Herning Kommune

Vi traf først og fremmest et teknologivalg, for vores behov skulle matches af de helt rigtige teknologier. Her var Conscias Cisco-ekspertise et afgørende ’selling point’. Ud over de tekniske kompetencer, så var Conscias indstilling til samarbejdet også vigtigt for os.
Vi har en ’rightsourcing’-filosofi. Det vil sige, at vi i visse tilfælde outsourcer og i andre tilfælde holder de nødvendige kompetencer i huset for at drifte udstyret optimalt, hvilket er tilfældet i forbindelse med it-infrastrukturen. Conscias fokus på at give kunden kontrollen over eget udstyr har derfor haft stor betydning for os.

Jon Erichsen
SOS International A/S

Vi havde en række mål, da vi skulle lave det nye datacenter. Helt overordnet skulle it-tjenester samles i Danmark i et redundant datacenter med en solid disaster recovery-plan.
ROCKWOOL og Conscia har arbejdet tæt sammen om både design og implementering af datacenteret, og vi har haft stor fordel af hele tiden at kunne vidensdele på alle datacenterets teknologiområder.
Med vores IT infrastruktur giver det ikke mening at anskue netværk, server og storage hver for sig. Det skal ses som en helhed. Det gør derfor en forskel for os, at vi kan få hjælp fra Conscia, som har overblikket over datacenterinfrastrukturen og kan tage bredt ansvar.

Jan Elberg
ROCKWOOL

Conscias team af konsulenter udviste stor professionalisme i både design og bygningen af Saxo Banks datacenter-infrastruktur. Derudover havde det tekniske team, der håndterede migreringen af servere til de nye faciliteter et niveau af dedikation, jeg ikke har oplevet i andre operationer for finansielle virksomheder i hverken Europa eller Nordamerika.

David Lane
Etrading Software

Samarbejdet med Conscia var en afgørende del af den overordnede proces. Vi arbejdede tæt sammen på at få den nye arkitektur helt ind under neglene. For det er jo afgørende, at man har styr på sagerne, når der skal implementeres it-infrastruktur i et forretningskritisk miljø som vores.

Thomas Raabo, CCIE
Zitcom

Managed Service Providers near Brøndbyvester

 • Frederiksberg
  ProActive er en it-konsulentvirksomhed, som leverer innovative løsninger og professionel rådgivning inden for kommunikation, proceseffektivisering, vidensdeling og samarbejde. Vi driver … More
 • Vi er Sentia. Vi tilbyder komplette og sikre cloud-løsninger. Vores teams af cloud-eksperter designer, bygger og håndterer cloud-tjenester kombineret med 24/7 drift og support med det formål at … More
 • Copenhagen
  datacompagniet har mere end 20 års erfaring som infrastruktur-leverandør med fokus på salg af it-service og -support, hardware, software, licenser og netværk til SMV'er i Danmark, Norge og … More
 • Taastrup
  Siden starten tilbage i 1998, har fokus i Rackhosting været erhvervskunder og god, personlig service. Dengang var vi blandt de første udbydere af webhoteller i Danmark. Senere udvider vi bl.a. … More
 • Ballerup
  timengo er et veletableret kompetencehus, der favner alt hvad du har brug for i din cloud transformation.
  Vi kombinerer markedsledende kompetence indenfor salg, rådgivning og optimering af … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from Conscia A/S? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Copenhagen

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×