Sponsored by Site24x7

Conscia A/S

Conscia A/S
4.7
Description:
Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter og mobilitet. Sammen med vores kunder arbejder vi målrettet for at få det størst mulige udbytte af de nyeste teknologier. Vi vil være de dygtigste inden for vores områder og kombinerer en dyb faglighed med den rette indstilling til, at projekterne lykkes, og at opgaver løses hurtigt og effektivt.
Conscias viden og unikke serviceydelser sikrer vores kunder en konstant udvikling samt stabil drift. Vi er ambitiøse og sætter niveauet højt, og vi arbejder aktivt for at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere.  Linkedin
16 years in business
Services:
Backup & Recovery, Virtualization, Data Storage, Server Hosting, SD-WAN... and 8 more
Partnerships:
Citrix, Cisco, Apple, EMC², Veeam... and 1 more
HQ:
Brøndbyvester, Denmark
Branches: Gouda and 4 more
Website:
www.conscia.dk
Tel:
+45 7020 7780

Conscia A/S Reviews

Write a Review

Vi vil være frontløber, når det gælder god service til borgerne i kommunen. Og det er netop, hvad kommunens samarbejde med Conscia været med til at sikre.

Steffen Ørnemark, IT-chef at Herning Kommune

Vi traf først og fremmest et teknologivalg, for vores behov skulle matches af de helt rigtige teknologier. Her var Conscias Cisco-ekspertise et afgørende ’selling point’. Ud over de tekniske kompetencer, så var Conscias indstilling til samarbejdet også vigtigt for os.
Vi har en ’rightsourcing’-filosofi. Det vil sige, at vi i visse tilfælde outsourcer og i andre tilfælde holder de nødvendige kompetencer i huset for at drifte udstyret optimalt, hvilket er tilfældet i forbindelse med it-infrastrukturen. Conscias fokus på at give kunden kontrollen over eget udstyr har derfor haft stor betydning for os.

Jon Erichsen at SOS International A/S

Vi havde en række mål, da vi skulle lave det nye datacenter. Helt overordnet skulle it-tjenester samles i Danmark i et redundant datacenter med en solid disaster recovery-plan.
ROCKWOOL og Conscia har arbejdet tæt sammen om både design og implementering af datacenteret, og vi har haft stor fordel af hele tiden at kunne vidensdele på alle datacenterets teknologiområder.
Med vores IT infrastruktur giver det ikke mening at anskue netværk, server og storage hver for sig. Det skal ses som en helhed. Det gør derfor en forskel for os, at vi kan få hjælp fra Conscia, som har overblikket over datacenterinfrastrukturen og kan tage bredt ansvar.

Jan Elberg at ROCKWOOL

Conscias team af konsulenter udviste stor professionalisme i både design og bygningen af Saxo Banks datacenter-infrastruktur. Derudover havde det tekniske team, der håndterede migreringen af servere til de nye faciliteter et niveau af dedikation, jeg ikke har oplevet i andre operationer for finansielle virksomheder i hverken Europa eller Nordamerika.

David Lane at Etrading Software

Samarbejdet med Conscia var en afgørende del af den overordnede proces. Vi arbejdede tæt sammen på at få den nye arkitektur helt ind under neglene. For det er jo afgørende, at man har styr på sagerne, når der skal implementeres it-infrastruktur i et forretningskritisk miljø som vores.

Thomas Raabo, CCIE at Zitcom

Site24x7

Managed Service Providers near Brøndbyvester

 • Glostrup
  Avanceret fiberbaseret it-infrastruktur - Internet, MPLS, Co-location og Cloud Nianet er Danmarks Erhvervsfibernet. Vi var med fra starten, da man begyndte at grave fibernet i jorden for at … More
 • Copenhagen
  datacompagniet har mere end 20 års erfaring som infrastruktur-leverandør med fokus på salg af it-service og -support, hardware, software, licenser og netværk til SMV'er i Danmark, Norge og … More
 • Taastrup
  Siden starten tilbage i 1998, har fokus i Rackhosting været erhvervskunder og god, personlig service. Dengang var vi blandt de første udbydere af webhoteller i Danmark. Senere udvider vi bl.a. … More
 • MIRANDA Partners er en IT-konsulentvirksomhed, der udvikler og rådgiver om optimale løsninger - altid med kunden i centrum. Vores filosofi er, at kundens succes er vores succes. Det er derfor … More
 • Vi er Sentia. Vi tilbyder komplette og sikre cloud-løsninger. Vores teams af cloud-eksperter designer, bygger og håndterer cloud-tjenester kombineret med 24/7 drift og support med det formål at … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from Conscia A/S? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Copenhagen

Rate & review

Please provide a corporate email. We respect your privacy and your Email will not be published or shared.

×